Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AFERA!!! lobbyści na plecach PiSlamistów |
Witam Chciałbym się dowiedzieć, gdzie w Naszym mieście można oddać stary, niepotrzebny sprzęt elektryczny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AFERA!!! lobbyści na plecach PiSlamistów |
PAN Grzymała to dopiero się troszczył za swoich czasów że cho cho ????.
|
|
ale jak ta fryzjerka mogła zrobić półkole zamiast prostej grzywki..?? nie rozumie prostych poleceń?;D az strach tam iść..
|
|
Stary komputer
|
|
No właśnie pisałam przecież, że nie pamiętam ile dokładnie jedzenia było, ale że dla dwóch osób to dużo!
|
|
W Wiśniewie przy drodze nr 8 jak się jedzie z Z-owa do Białego, po lewej stronie jest taki zakładzik. Gostek, ma tam pomoc drogową i robi auta - naprawdę zna się na silnikach. Też z polecenia, mój opel był pod jego skrzydłami i śmiga jak strzała. Nie skasował dużo i nie proponował zakupu części bez potrzeby. Dokładna diagnoza i okazało się zupełnie coś innego niż miało być.
|
|
Witam. Czy posiada ktoś tego operatora komórkowego? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z zasięgiem w tej sieci oraz czy nie ma żadnych ukrytych kosztów. Przeglądając oferty prepaidów GaduAir wypada bardzo dobrze. Prosiłbym o ogólną ocenę właścicieli kart SIM działających w tej sieci. Z góry dziękuję ;)
|
|
list Bractwa Trzeźwości POZDRAWIAM AUTORA I ZARAZEM WSPÓŁCZUJE I ŻYCZĘ ZDROWIA 1. "... Mieszkańcy miasta nie oczekują takiego rozwiązania,..." NA PEWNO? MOŻE JEST KTOŚ KTO TEGO OCZEKUJE? 2. ....Jeżeli czujecie się Polakami, to trzeba przypomnieć sobie fakty rozpijania naszego narodu przez carat i hitleryzm, - a więc wrogów Polski. Alkohol wówczas służył do niszczenia biologicznego narodu...." BEZ KOMENTARZA .....@/**>*#!!! 3. A może jest to prezent z okazji beatyfikacji Sługi Bożego Jana Pawła II, który jest honorowym Obywatelem Miasta Łomży?..." BEATYFIKACJA !? NIE USZCZĘŚLIWIAJCIE NA SIŁĘ NIKOGO Z TEJ OKAZJI NIE WSZYSCY NA SZCZĘŚCIE MUSZĄ W TYM UCZESTNICZYĆ SWÓJ CZAS ORGANIZUJE SAM NIE MUSI TEGO ZA MNIE ROBIĆ JAKIEŚ TAM BRACTWO TRZEŹWOŚCI nie mój cyrk i nie moje małpy. ------------------------ jaka trzeba nisko upaść i być ograniczonym by używać tak płytkich argumentów do dyskusji, "BEATYFIKACJA, CARAT I HITLERYZM" co to za ograniczony człowieczek takie słowa mógł napisać zakompleksiony snob, po za tym jedno co z tego wynika jeśli problem alkoholizmy istnieje i się zwiększa to może ludzie którzy tworzą to pseudo- BRACTWO TRZEŹWOŚCI nie nadaje się do tej roboty może tu jest istota sprawy a nie ilość i bliskość LOKALI od DOMU BOŻEGO. Tępe myślenie ludzi skupionych m.in w takich bractwach i mu podobnych może doprowadzić do tego że może by wydawać pozwolenie na NOŻE KUCHENNE ludzie tez nożami zabija nie tyko kroją chleb.
|
|
zalezy w ktorej biedronce? bo wyplata zalezy od utargów od 1200 do 1700 na rekę na miesiac plus jakies premie i co roku wyplata wzrasta o 50zl :0
|
|
Chwyt zastosowany przez Pana Gzymałę to typowy przykład zachowania miejscowych polityków - samorzadowców. Nie mają chyba świadomości ,że miejscowy elektorat jest już tak wku - rwiony tymi 20 latami niszczenia miasta ,że pamięta ich kadzy krok i gest.
|
|
Gdzie w Łomży moge zdobyc orzeczenie lekarskie na prawo jazdy??
|
|
Orzeczenie lekarskie do prawa jazdy można uzyskać w Eskulapie
|
|
szpenio a czegoś się spodziewał po grupie katoli ,która jest dymana przez ojca dyrektora. rudy błazen z druhem
|
|
W OSK u Ferenca obok Kwiaciarni 'Marzenie' 900zł .
|
|
80? Jak ja robilem badania zaplacilem za nie dokladnie 46zl w przychodni na makowej. Chyba ze tak duzo sie zmienilo.
|
|
Gizmo, za tę wiedzę wielkie dzięki. Twój wpis daje nadzieję i siłę. Trzeba dochodzić swojego. Koniec narzekania. Alleluja.
|
|
|
może po prostu przeciwnicy mają taki obraz picia alkoholu wyniesiony z domu, że udana impreza to taka która zawsze kończy się pod stołem
|
|
.
|
|
Witam słyszał ktoś o włamaniach do samochodów w dniach od piątku do poniedziałku, na mojego też to trafiło ktoś kombinował przy klapie od wlewu paliwa cała powyginana i niewiem czy przy stacyjce nie grzebano bo immobilaizer szfankuje od kumpla słyszałem że gdzieś w okolicy Polo ukradziono Golfa II też w tym przedziale czasowym. Niewiem czy to czyn małolatów próbujących spuścić troche paliwa do skuterków czy to doświadczonych złodziejaszków ktrórzy kombinowali z kopią kluczyka z korka wlewu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |