Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
następna będzie Wyborcza..? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: następna będzie Wyborcza..? |
..wydaje mi się ze to nie jest Twoje zdjęcie...
|
|
na łąkowej to już mało miejsca zostało wiec się nie nastawiaj
|
|
Ja bym na twoim miejscu nie budował się w Łomży ,poco i na cholerę ? zobacz sam sobie odpowiedziałeś pytanie tu śmierdzi tam burdele a w centrum się nie postawisz bo przyjdą mochery i będą blokować budowe :) jest tyle pięknych miast żeby się wybudować Ełk Augustów itd...
|
|
wpisz w wyszukiwarce laweta lomza znajdz nr telefonu i zadzwon-chyba proste- rudy błazen z druhem
|
|
Jedno mnie zastanawia poco zostawili ten domek nie daleko torów przy samej drodze heh
|
|
??? :)
|
|
Ostatnio tą rurę na Prusa 8 widzieli. rudy błazen z druhem
|
|
Szanowna Pani o nicku matka2. Znam kilku nauczycieli w rodzinie! Większość skończyła AWF Białej Podlaskiej rozliczając ich z podatku PIT siostra z mężem uzyskała dochód wysokości 90 tysięcy złotych. Pewnie Pani powie że to nie prawda już tłumacze Pracują w Piszu jako nauczyciele czyli " budżetówka" oprócz tego maja własność prowadzą działalność gospodarczo. Po skończonej pracy w szkole prowadzą zajęcia na basenie w ramach działalność gospodarczej w wakacje pracują jako ratownicy na plażach wypożyczają sprzęt organizują rożne wypady kilku dniowe jachtami. Nie będę tu rozpisywał się o kodeksach pracy czy są przestrzegane rożne z tym bywa. Właśnie się zastanawiam w jakim Pani może być wieku? Sadzać po Pani wypowiedzi chyba Pani trochę się mija z rzeczywistością. Do końca Pani nie zna pojęcia wolny rynek pracy?
|
|
Autor: D (---.dyn.optonline.net) Data: 28-03-10 19:24 w niektorych cywilizowanych miejscach na Ziemi nie zmienia sie czasu , w innych natomiast czas stoi w miejscu. rudy błazen z druhem
|
|
jawny człowiek czyżby admin zdjął twojego posta z adresem domowym? Twoje zdjęcie przypomina mi zdjęcia młodzieży polskiej z początku lat 90. Myślę ze jesteś marnym botem:) Nie chce się mi grzebać w necie ale pewnie bym pana znalazł pod innym photo. Przyłączam się do akcji STOP FAKE .
|
|
najlepiej wybuduj sie w jednaczewie blisko las rzeka swieze powietrze blisko do lomzy i dzialka tansza niz w lomzy
|
|
Jest jeszcze w Łomży sekcja Muay Thai ?
|
|
matka2 Szanowna Pani nie chciałem się zagłębiać w temacie temat rzeka. Co do bogactwa nauczycieli jak bym nie patrzył to ciekawie nie jest. Jak tak wiele zarabiają nauczyciele to czemu biorą kredyty na mieszkania jada do Niemieć zbierać truskawki. Wiem jak to jest państwowa posada to już wielki skarb. Zaraz ktoś powie a u tak zwanego prywaciarza to dopiero jest praca? Tv a rzeczywistość to dwa odrębne zagadnienia. Pozdrawiam.
|
|
A nie lepiej w okolicach Łomży? Kupiski, Piątnica, Kraska??
|
|
He he, tak. Jak ktoś odda a się znudzi to nie będzie szkoda wyrzucić, bo jak sie zapłaci 900 zł to wtedy płacz.
|
|
Stara Łomża nad rzeką i przy szosie, Zosin -ładna okolica do Łomży ok. 3-4km, gospodarstw tam nie ma to nie śmierdzi :) No jeszcze prężnie Zawady i Giełczyn się rozbudowują :)
|
|
W Łomży nie ma żadnego profesjonalnego klubu jeździeckiego co dopiero stajni. Czekam również na nową stajnie??? klub??? Pytanie do jankeson będzie można u was do odznaki się przygotować??
|
|
Do Brązowej Odznaki w Kisielnicy bez problemu możesz się przygotować, do Srebra też. Zależy jakie masz umiejętności :)
|
|
wiem ale chodzi i dokladne namiary do wykonawcy
|
|
a ile on wynosi? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
może odpowiedzą te osoby co tam pracują, domysły i spekulacje mnie nie interesują
|
|
Witam, Chciałbym dowiedzie się od was co sądzicie o firmie Inwestbud. Firma ta zamierza wybudować w Ostrołęce bloki. Z tego co wiem to jest ona aktywna na rynku łomzyńskim. Możecie ocenić ich jakość, doświadczenie, współpracę, itp... ??? Z góry dziękuję.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
od 800zł do 1500zł.Zależne od stażu ,ale kokosów to nie zarobisz.
|
|
ok, wycofuje z 1 pytania - zapytam inaczej - jak sie ksztaltuja zarobki ochroniarzy z licencja, znajomoscia sztuki walki w lomzy ? nie pytam o Wasze osobiste wynagrodzenia , ani nazwy firm, tylko np od 1000 netto, do np 5 tys netto? albo 2 tys netto, czy moze stawka zalezy np 12 zlotych za godzine? jak to jest z tymi placami w ochronie? jak to wyglada w lomzy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |