poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oni tak rzadzili

Bardzo Ci dziękuje :) Wydawało mi się , że już na tym internecie zanikła Kultura , a tu prosze... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oni tak rzadzili

do pana i władcy: Marek Zieńczuk jest lewym pomocnikiem Białej Gwiazdy.
A co do linii napadu krakowskiej Wisły są w niej: Tomasz Frankowski; Paweł Brożek; Tomasz Dawidowski; Marcin Kuźba;Grzegorz Kmiecik i Marek Penksa. tak więc popularnemu "dzikiemu" gra z takimi zawodnikami wyjdzie na dobre.

MrS odpierdol się od mojego kuzyna !!!!!!!!! chcesz to na siebie pisz ,myślisz że nie łatwo twoje dane mieć ? i tu się mylisz jedna osoba jest która ciebie zna jeśli chcesz coś od Bartez-a to gadaj zemno a nie młodszych obrażasz taki z ciebie pedofil ? że nie masz szans u dziewczyn i nie umiesz przywalić ludziom poziomu twojego ? tylko młodszych o kilka lat .Uważaj żebyś ty nie robił płyty Wielkich Przebojów Radia Chleww czy jakoś tak sam dobrze wiesz .A ten twój sąsiad bardzo dobre ma informacje że szok . Powiem ci jedno MrS jestem od ciebie starszy i jakoś nie miałem nawet takiej myśli żeby ci jechać i oczerniać publicznie ,to że podstępem dostałeś jego zdjęcie z przed roku podszywając się za dziewczynke albo kogoś innego to udawadnia jaki jest twój poziom Ty na prawo idziesz HAHAHA kto cie puścił ? chyba w łape bedziesz dawać PEDOFILu ! tak samo do ptysia się odnosisz ? daj im spokój bo to pokazuje kto jest mądry a kto nie .

MrS NA TYM SKANOWANYM ZDJĘCIU ZAZNACZ KTÓRY TO TEN BARTEZ :- )
Czekam na dane seseseses :)

nienormalnie._.normalna Przepraszam zato co dziś wieczorem z kolegą zrobiliśmy :/ ale toć tu nic nie ma obrażającego tylko na czacie napisałaś że to nie ty a ja myślałem że to ty więc pisałem zebyś sie nie wstydziła a kolega powklejał te zdjęcia z gg :( ale nie jestem powalony żeby kogoś zdjęcia publicznie wystawiać !!!! więc jesli to nie ty to koniec tematu a co do MrS poco tak się palisz ??? daj spokój jusz napewno mnie nie zobaczysz na tym forum zeby można by było to bym usunoł te konto i te wszystko co napisałem ale nie można :( więc dajcie mi jusz spokój oki Przeprosiłem i jusz jeśli coś to piszcie do Pyka mojego kuzyna i dajcie spokój jusz mi wyjerzdzam za kilka dni tylko pogoda się poprawi i git oki no to Ciał !

Zbych

Kurde sorry że to co napisałem do MrS-a było napisane na koncie mojego kuzyna ale tu tak powalone że jak wyloguje i wloguje się to jak chce napisać następny post to zmienia mi użytkownika musze jakoś tak zrobić żeby jusz nigdy się nie zalogował ten B@RTEZ he tylko jak ?

to moze wiatr ??

Ptysiu, przeczytaj cały temat, tam dowiesz się. Zwycięzca zrezygnował z nagrody.

heheh;-) jak wyjechałam pierwszy raz na drogi łomżyńskie,to moja kumpela,która siedziała z tyłu powiedziała tylko : Hołowczyc!!!!<a raczej krzyknęła>:P no,ale jest ok;-)

mój świat - moja muzyka

ja widzialem flage jagi wczoraj na meczu !!

wiem a co oferowałes jako nagrode ?

rudy błazen z druhem

Pysiu ty gieju !!!

Była to wycieczka na Wyspy Kanaryjskie. Szkoda, że Ciebie nie było.

Ptysiu ... coś Ty narobił :/ Musiałeś wrócić ... znowu serwer padnie na 4lomza od Twoich postów. Witamy spowrotem :)

Sądzą po Twoim nicku, to pomoc dla Ciebie powinna być zbędna.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org