Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Łomży , Suwałk Białegostoku w delegacji |
A ja polecam zespol GRAND z Pisza!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Łomży , Suwałk Białegostoku w delegacji |
najpier trzeba zapisac ze: x-cyfra jednosci x+3-cyfra dziesiatek (x+3)*10+x-szukana liczba, wiec (x+3)*10+x<63 10x+30+x<63 11x+30<63 11x<63|:11 x<3 wiec zbior rozwiązan to {1,2,3} i dopiero podstawiac tak jak to zrobil jefrey7253:) milego dnia:)
|
|
Macie jakiś nr tel. do tej Pani Ani? Bo w google wyrzyca mi dwa zakłady fryzjerskie. Z tego co już zdążyłam sie zorientować to barzdo ciężko z terminami. Wszystkie Panny malują włosy na święta. Jak pisanki.... LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
no dobra to jednak łopatologicznie trzeba wytłumaczyć Wynikać może wiele, dla każdego inne wnioski będą godne uwagi. Przykładowo czy warto się zarzynać na studiach i po studiach by zostać nauczycielem, czy lepiej zostać radnym? jeżeli ma się stosunek zarobków można przeprowadzić różne porównania np korelację i wyciągnąć z nich fajne wnioski. A jeżeli ktoś napisze, że na radnego też trzeba mieć jakieś kwalifikacje niech zapozna się z osobą Piotra Tymochowicza, a najlepiej obejrzy jego film "Jak to się robi" sami swoi
|
|
Stąd wiem, bo widzę. Gdzie się nie obejrzę, to przeważnie prowadzane są na spacery właśnie yorki. Do tej pory nawet jak ktoś był przeciwnikiem trzymania w domu psa, to na yorka się skusił. Nawet gdy już ktoś miał na podwórku na swojej posesji psa stróża (rasowego, czy kundelka), to dodatkowo kupił yorka do mieszkania. Nowofunlandów na spacerach jakoś nie widuję (czasami sporadycznie). Wiadomo jest to ogromny pies i nie nadaje się do mieszkania. Bardziej popularne są owczarki niemieckie na posesjach prywatnych.
|
|
okey, napisałam :) A Tobie Bastia1 bardzo dziękuję !
|
|
mam na wymianę grę na ps3 : Need for speed shift.
|
|
Ma ktoś może numer telefonu do dobrej pizzerii? ;)
|
|
Po podłączeniu ścieków z browaru też miało być taniej a co roku jest drożej.
|
|
A poza tym informacja podana przez tuli, była jak widac po ulotce nieco inna. Spróbowac, spróbuję, owszem i to jeszcze dziś lub jutro. A co tam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |