poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Antonio brawo pis już wiadomo dlaczego odmówiono karakali. Z okazji kolejnej uroczystej rozcznicy będzie poświęcony

Na Poznańskiej przed CPN-m od str. Legionów I sami na budowę ci przywiozą. Polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Antonio brawo pis już wiadomo dlaczego odmówiono karakali. Z okazji kolejnej uroczystej rozcznicy będzie poświęcony

Dziewczyny zapraszam na mojego konia .....ale będzie jazda haha

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Re: Brawo Antonio brawo pis już wiadomo dlaczego odmówiono karakali. Z okazji kolejnej uroczystej rozcznicy będzie poświęcony

Dopalacze durniu haha Jaki temat a zrobiłeś dziś klocka ???? Ciekawsze co

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Mam po ojcu - trochę zużyty - ale jeszcze trzyma nieźle - może być ?
Odbiór jedynie w umówionym miejscu - wieczorową porą - koniecznie ciemnym!!

Ja na gapę jeżdżę czy na wrone haha

Firma DAN-KAC POLECAM.
PROFESJONALNI.

Żadna apteka nie dyżuruje na ulicy bo którędy by samochody jeździły.
Przy ul. Dwornej dyżur pełni apteka całodobowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org