Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to dlatego PIS nie chce obwodnicy Łomży ? |
jestem za !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to dlatego PIS nie chce obwodnicy Łomży ? |
Co jak co, ale nieszczęściu większości psiaków można zapobiec.
|
|
Jakie są ceny na nowym basenie na Wyszyńskiego ?
|
|
z tego co pamiętam 10 zł za metr robi taki facet z woziwodzkiej . jak coś to mam do niego nr . to mogę tobie podać
|
|
mojego znajomego firma . ale oni się cenią trochę
|
|
pijta mocz
|
|
Pewnie kolega Michał sam się w tym pogubił, bo rubryka "Ogłoszenia" jest troszkę niżej i po lewej stronie bardzo łatwo znaleźć. Jakby były trudności to mogę wysłać szczegółową instrukcję gdzie co i jak kliknąć, to będzie trochę prościej. Powodzenia.
|
|
Jaka dziś apteka dyzuruje i na jakiej ulicy?
|
|
dziś drugi śmierdziel pojechał daleko za miasto na wycieczkę, ku wyjaśnieniu to są koty bezpańskie ale jeśli się trafi udomowiony to też wywiozę , właściciele pilnujcie swoich pociech to jest waż obowiązek !!!
|
|
Gorzej mieli Ci co musieli na ratuszowskim zegarze przestawić godzine, a jeśli zaspali to już po ptokach...
|
|
ja miałem kiedyś być tam wykrawaczem drobiu w ramach roboty na przeczekanie heh... ale nawet jednej zmiany nie dotrwałem po tym czego się na słuchałem od przyszłych niedoszłych współpracowników
|
|
wogóle dobrze by było żeby gazownicy dali ceny z przed powiedzmy 4 lat ja pierd.o.le kto by kiedyś pomyślał że gaz i w ogóle paliwa osiągną taką cenę. Ale to tak jak z cenami papierosów gdzie ludzie opowiadali kiedyś że jak paczka przekroczy 5 zł to przestaną palić Mówie o czasach kiedy np paczka Lm kosztowała 3,40
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |