Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Człowiek w trumnie, ale opluć go, dla pisowców nie ma problemu. |
Przykład podam: Z Łomży do Czarnocina za lawetę firma chciała 150zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Człowiek w trumnie, ale opluć go, dla pisowców nie ma problemu. |
Akcje sterylizacji są prowadzone i bardzo skuteczne, tyle że nie w Łomży, bo to za.upie. Według naszych władz, problem bezdomności nie istnieje, ale czemu się dziwić - jaki naród, takie władze. Jakby przeprowadzić taką akcję to okazałoby się, że połowa sterylizowanych kotów była "domna", a paniusie, które karmią swoje zwierzęta na ulicy miałyby pretensje, że ich kotek już nie będzie mógł zaspokajać popędów. A powinny zapłacić za zabieg na swoim i za 3 bezdomne, bo jej kot też się przyczynił do rozrostu populacji. Dopóki ludzie się nie zmienią jako jednostki, to nie mamy czego oczekiwać po władzach - one mają swoje 5 minut i muszą się nachapać.
|
|
hehehe duch łap je i żądaj okupu :) może przy tym zarobisz i będziesz wiedział czyje to koty. A i uważaj żeby Cię ktoś nie pozwał za porwanie kota :)hahaha
|
|
Poppy rodowodowego, ale nie yorka. Nawiązałam tylko do tego czy oddać w dobre ręce czy parę groszy jeszcze na tym zarobić, bo jeżeli ktos na te chwile nie jest w stanie opiekowac sie psem to go po prostu odda.
|
|
tak szkoda tylko że do okolicznych miejscowości nadal "trupy" jeżdżą że strach czy po drodze się nie rozsypie, poza tym popieram brud, smród i syf że głowa mała. A cena biletów jak dla mnie za wysoka w porównaniu do komfortu jazdy. Na szczęście wiosna już za oknem i spokojnie na rower bądź spacerkiem można podróżować :) pozdrawiam wszystkich gapowiczów hehe LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby oddała swojego pieska, naprawdę. Zresztą pomyślcie. Czy osoba, która nie jest w stanie wydać te 1500zł na yorka z rodowodem, średnio, bo oczywiście o kundlach z pseudo nie mówię, to będzie znajdywała pieniążki, ok. 200zł miesięcznie, oby nie więcej, żeby o tego psa należycie zadbać? Nie! Nie przesadzajmy. Ja uważam, że jeśli się bardzo pieska chcesz, to wystarczy odłożyć kasę przez rok, dwa i kupić fajnego psiaka na kolanka. To nie są nie wiadomo jakie pieniądze. Mnie też nie było stac na swojego, ale cierpliwie pracowałam, odkładałam, odmawiałam sobie pewnych rzeczy, spędziłam prawie dwa dni w pociągu, bo jechałam na drugi koniec Polski po moją małą, a teraz oczywiście też musze rezygnować czasem z ciuszków i kosmetyków, żeby znalazła się kasa na fajny szampon, czy odżywkę dla psa. To wszystko nie jest takie proste. Nie należy oddawać lub nawet sprzedawać za małą kasę ludziom psów, którzy najpewniej nie będą mogli się nimi zająć. Potem takiego malucha zaniedbają, to są wrażliwe psy, zachoruje i pójdzie na ulicę. Jaki jest tego sens? Ludzie! Myślcie! To odpowiedzialność, duże pieniądze i mnóstwo czasu. Na taki obowiązek trzeba się przygotowywać dłuuugie miesiące jak nie lata. Nie lepiej dać domek pieskowi ze schroniska? One potrzebują miłości, a niewatpliwie mniej opieki niż York.
|
|
jw:)
|
|
Niekoniecznie. Jeśli ktoś idzie na polibudę i ma ostry zapierdziel teraz, a nawet pół punkta mu matura z polaka nie da, to po co sobie głowę zajmować? Silna specjalizacja teraz ludzie się robi. Trzeba własciwie gospodarować czasem.
|
|
polmar koło telepizzy
|
|
nauczyciele tłumaczą się że są tylko pośrednikami i nie mają z tego prowizji. A co do nauczycielek z angola to prawda u mnie w szkole co roku zamawiane są nowe podręczniki bo jak twierdzi nauczycielka są lepsze od poprzednich choć sama korzysta ze starych od uczni wymaga nowych, paranoja. Ja pierniczę co rok płacić 60zł bo od starszych roczników już sie nie nadaja.
|
|
hahaha żeby mnie na podwórko nie wpuszczał???? kto oddaje dorosłego agresywnego psa? uśpij go i nie rób sobie i innym problemów. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
AHH DOGODZILI Z TYM NOWYM BASENEM:) POLECAM
|
|
@tuli- tam niema nic z rożna . to jest cos w stylu kfc , kubełki nugetsy tortille itp .
|
|
Witam wszystkich.Wiem,że bardzo dużo ludzi jest pokrzywdzonych przez prezesa Wiomaru.Tak długo będzie okradał z naszych krwawo zarobionych pieniędzy w Wiomarze,jak długo pozwolimy na to.Tylko razem możemy coś zrobić.Wiem,że Wiomar to też postrach przed działaniem.Szukajcie pokrzywdzonych i zjednoczmy się,choćby po to by powstrzymać POTWORA PREZESA przed krzywdzeniem innych.Zbyt długo jest bezkarny i okrada łomżan.Wypłyńmy z naszym problemem na szersze wody.Pozdrawiam wszystkich.Piszcie- dbystra@interia.pl
|
|
U tego na fadomie ostatnio zatankowałem to mi samochód nie chciał jeździć tylko szarpał , nie dość że gazownik musiał spuścić gaz z butli to i wymienić filtr gazu i silniczek korkowy!!! Uwaga na niego. I to nie tylko mi się tak stało , gazownik mówił że tego dnia co ja byłem u niego to miął jeszcze 4 innych klientów z ta samą wadą i z tej samej stacji . Teraz tylko w shellu tankuje . Lepszy gaz mi samochód ładniej chodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |