poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no i wszytko jasne kupujemy złom ważne ,że amerykański ahah

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no i wszytko jasne kupujemy złom ważne ,że amerykański ahah

Jak zwykle!!! Kasy nie mają normalka!!!

U mnie też nie ma wody.

Treść jest ukryta

No przecież pisali że chmura już nadeszła i chlor nie pomaga.Teraz trzeba wymyśleć jakieś sitko żeby promieniowanie się zmniejszyło.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Glorio, zarówno mężczyźni, jak i kobiety często są wobec siebie nie w porządku. Czasem są razem, bo aktualnie nikogo innego nie mają na oku. Ot tak, jakoś przetrwać przez pewien czas. Życie składa się nie tylko z samych radości i uniesień, jest w nim więcej pułapek i dołków, z których wychodzisz i żyjesz dalej, ale czy jesteś mądrzejsza? Chyba nikt nie jest. Najczęściej musisz polegać na sobie samej. Nie licz na przyjaciółkę, bo ona najczęściej zawodzi w decydującym momencie. LICZ na siebie i tylko na siebie. Kobiety , z tego co widzę , są silne i dają sobie radę. My, mężczyźni trudniej przeżywamy porażki. Chyba jesteśmy typem zwycięzców.

Orientujecie się może ile auto laweta bierze za kilometr chodzi mi o sprzęt ok 6 ton wagi(jest to ciągnik). Proszę nie wyzywać od wieśniaków bo ja jestem z miasta tylko mój wujek chce kupić traktor i chcę się dowiedzieć ile będzie kosztował transport

niema rura poszła chyba na słowackiego 4 beczkowóz stoi przy słowackiego 9

nauczyciele są źli? To dlaczego łomżyńskie szkoły mają tylu finalistów w konkursach przedmiotowych w województwie podlaskim? Dlaczego Wasze dzieci bez problemów dostają się na studia? Czy dlatego, że nauczyciele śpią na lekcjach? A może dlatego, że pracują duuużo więcej niż te oklepane 4 godziny? Może dlatego, że nei mają życia prywatnego, a podporządkowują służbie dzieciom. Dzieciom, którym często nie zależy na nauce. Rozejrzyjcie się niegłupi wymyślił kiedyś powiedzonko:"Obyś cudze dzieci uczył!". To Tyle na temat pracy nauczycieli. Moja kobieta pracuje w oświacie więc coś wiem na ten temat. Ona ma wolne wakacje, a ja zimą. I jak tu wspólnie wyjechać na urlop?

Mam zamiar budowac sie w Lomzy,niestety nie jestem i nie znam Lomzy.Czy moglibyscie mi poradzic jakich ulic czy okolic lepiej unikac?Wiem np ze na ulicy LAKOWEJ jest czy byla agencja towarzyska , ze np na Ulicy KRASKA latem strasznie smierdzi z rzeczki ktora tam przeplywa bo jakas firma w poblizu wlewa do niej jakis syf.

,, Niech ma jak sprzedawca '' ? Do pianaa : trzeba się trochę więcej i dłużej pouczyć, żeby być tym ,, bogatym'' nauczycielem . Żeby być sprzedawcą za 1000 zł i pracować 48 godzin nie trzeba mieć studiów ( oczywiście z całym szacunkiem dla ludzi po studiach, którzy w z różnych powodów nie pracują w swoim zawodzie i właśnie trudna rzeczywistość zmusiła ich np. do pracy jako sprzedawca ) .

300-400 to nie jest dużo jak się porówna jakie szkody zostawiają lokatorzy którzy te mieszkania wynajmują. To jest za mało. Po każdym takim wynajęciu trzeba robić generalny remont wiem to z doświadczenia.

Uważaj na obornik.

dalej mieszkaj na drzewie i nie wk,,,,aj

Hahaha ale problemy

Treść jest ukryta

Podobno w studni też wyschła.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

no i wiesz kto ma na oddanie

Idz najwyżej na ogólny profil a jedynie maturę będziesz zdawać z bilogii i już :))

Rasowego? Nie wierzę Megan, że oddałaś zadbanego, w pełni sił, RODOWODOWEGO, bo tylko taki jest rasowy, Yorkshire'a. Idiotyczne. I nie wierzę w bajki. owszem, Yorka, kundelka, w typie rasy - możliwe.

Ja się zajmuje holowaniem.Niestety nie mam dużej pomocy,ale za kurs z osobówką z Łomży do Czarnocina biorę 70 zł.Duża pomoc na pewno bierze więcej.Jak napisałem wcześniej wszystko zależy od odległości holowania.Wiadomo że jeśli to będzie 10 km w jedną stronę to nikt nie pojedzie za 40 zł dużą pomocą.692477413-to jest nr do mojego kolegi zadzwoń i się dopytaj.

powiem Ci tak chcesz nauczyć się dobrze jezdzić to i na forty zapraszam tam bedziesz miała skim i jak i osobe ktora Cie poprowadzi bo wiem że sama koleżanka uczy sie takich tam fikołków :P i troche pozajmowała :) pozdrawiam:*

Czy ktoś w najbliższym czasie wybiera się dużym samochodem do Gdańska. Chciałabym przewieźć rower.

Kot w piekarniku z ziemniakami jest ok :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org