Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska pozostanie Polską |
w granicach 500 zl z oplatami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska pozostanie Polską |
To teraz pozostało tylko przyjść na mecz we wtorek i kibicować naszej Ojczyźnie!
|
|
Haha, podaj namiary na siebie i podrzuć zdjęcia z "akcji".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1yAl3O7hukY&feature=related
|
|
gratulujr
|
|
szkoda ze Cię nie podrapał tan Koteczek biedny
|
|
joanna89 - a co ja Ci te mieszkanie mam wynająć że mnie się pytasz.? To chyba zależy od właściciela jak się z nim dogadasz no nie?
|
|
tylko błagam nie zróbmy tego, co wczoraj w Kownie!;)) chodzi mi tu o kibiców;) pozdrawiam:)
|
|
A ja słyszałem, że ceny w Łomży są niskie, bo nie ma komu wynajmować. Ktoś mi kiedyś gadał, że jego znajomy wynajął Gruzinom cały 3-poziomowy dom na sikorskiego za 500 zł.
|
|
To może Ty dzołana się tym zajmij, skoro to taki dochodowy interes . Powodzenia :)
|
|
torro jeśli nie znasz odpowiedzi to po co się wypowiadasz...
|
|
Chciałam jeszcze nadmienić, że nauczyciele mają ogromne profity od wydawnictw za sprzedaż podręczników :) jednym słowem śpią na forsie ...
|
|
to srednia cena czy cena konkretnego majstra ?? 15 zl za metr - sa szanse ze kto za tyle robi ale DOBRZE ?
|
|
A ja polecam mojego wujka, on super gra cioci na nerwach.......... Pozdro. dla wszystkich muzyków.....!!!
|
|
prawdopodobnie masz uszkodzoną cewkę
|
|
300-400 odstepnego za kawalerke to chyba lekka przesada z ta cena
|
|
Nauczyciele dużo zarabiają,dorabiają kupę kasy na sprzedaży podręczników,pracują 2 godziny dziennie,mają wakacje,ferie,urlopy zdrowotne i jeszcze na dodatek nie przykładają się do pracy,o czym świadczy poziom wpisów na tym forum(z małymi wyjatkąmi)
|
|
Czy u was też od godziny 8.00 a 10.00 nie ma wody? Jak ktoś ma informacje na ten tematat to proszę o kontyunowanie tematu!
|
|
Człowiek chce dostać informację, a trolle jak zawsze muszą się pokazać. Co za wieśniactwo.
|
|
roboty idą pełną parą, można spotkać jednocześnie do 30-tu pracowników, kilka koparek, non stop walec i inny sprzęt, na dniach będzie wylana masa od spokojnej do nowego ronda z rozjazdem na akademicką i przykoszarową
|
|
nauczyciel stażysta zarabia obecnie1492zł netto plus nadgodziny to daje razem około 1700zł mówię o pełnym etacie18godzin w tygodniu
|
|
Lipowa,Bartnicza,Strzelców Kurpiowskich,fajna okolica i spokojna dzielnica.Mam znajomych na Bartniczej bywam tam często i samej m i się tam podoba!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |