Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasza opozycja |
U mnie też działa .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasza opozycja |
Więc jeśli oświata jest tak kosztowna to zlikwidujmy szkoły. Łomża zostanie prekursorem zmian w oświacie. Niech nauczyciele uczą prywatnie, po domach za odpowiednie pieniądze. Po co ten krzyk ? łatwo jest rozwiązać problem. LIKWIDUJMY SZKOŁY PAŃSTWOWE. Będą niedzielne szkółki przykościelne i prywatni nauczyciele, tak jak onegdaj bywało za czasów naszych dziadów i pradziadów. Będą się uczyć tylko ci, których będzie stać, a nie wszyscy na siłę.
|
|
Widzę że pan ma z czymś problem , przestrzegam niektóre osoby przed praco u oszustów , ciekawe morze napisałem o pana salonie. A z błędami każdemu się zdarza nawet prezydentowi
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JUnF-4m2Np4&feature=related#t=0m34s
|
|
Protagoras spróbuj szczęścia zoofilu.
|
|
Tak , błęndy to lócka żecz. kaszdy hciauby pracowadź w salonie orencz, nawed jag nie sna jensyka polskiego. w końcu skąnczyło sie liceóm janskiego i Wyszszo Szkołe Nałk Ełropejskich. S takem wyksztauceniem to chciałoby siem bydź kierownikiem w Makdonaldzie, albo nawet w Biedrące. Kapitalistyczne wyzyskiwacze wyzyskujo ludzi Młodech Wyksztauconech z Wielgiech Miast. Głosowało się na Donka to teraz tszeba na zmywak do Irlandji jehać.
|
|
Najprostsze rozwiązanie-nie odpisuj, nie wdawaj się w dyskusje.
|
|
|
bless? Protagoras patelenkę będzie ci obrabiał:)
|
|
sprzedam megawatta 4000 tanio.Wyjezdzam i pilne sa pieniądze na podroz.
|
|
oo, możecie mi coś wiecej powiedzieć o tej nowej stajni ? ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |