Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czarny pierdzioch specem od ginekologi |
poza tym jeżeli chłopaczyno uważasz że ten który dźwiga skrzynki jest debilem to gratuluje poziomu inteligencji. Ale muszą żyć też takie śmieszne istoty jak ty żeby urozmaicić rodzaj ludzików wegetujących w tym śmiesznym kraju
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czarny pierdzioch specem od ginekologi |
http://www.bbc.co.uk/radio1/djs/ Annie Nightingale Fabio and Grooverider MistaJam Pete Tong Najlepsza najnowsza muza MistaJam JUNGLE IS MASSIVE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Gdzie w Łomży można pomalować metalowe elementy na chrom . Chodzi mi o chromowane listwy nad drzwiami w aucie. Jaki koszt się z tym wiąże ? Ciężko się maluje takie elementy ? Można dobrze to pomalować sprejem ?Kiedyś malowałem sprejem to zamiast chromu wyszedł mi kolor srebrny ( czemu ?) Może ktoś mi podpowiedzieć jak dobrze to zrobić ? Z góry dziękuje za podpowiedzi.
|
|
hahaha dobre
|
|
Szukalem sporo czasu w Łomzy gdzie mozna pomalowac elementy na chrom jednak jak widac u nas nie ma osob tym sie trudniacych
|
|
Proszę o porównanie łomżyńskich pływalni, gdzie lepsze warunki? Biorąc pod uwagę osobę dorosłą. Pozdrawiam E
|
|
pracamaturalna@interia.pl mi ta pani napisała bardzo dobrze i szybko koszt 70 zł + przesyłka 11 zł
|
|
"...rozmuwcę..." po tym przestałem czytać pierwszy post...
|
|
Riposta najpierw jak chcesz się osikać na mnie musisz wszystkie badania przejść. Przy twoim rozwiązłym życiu nie wiadomo jak chorobę weneryczną nosisz w sobie.
|
|
Jaki to film ?
|
|
Sala Samobójców
|
|
sporadyczne osci po łososiu moga na cię wypaść LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
JA ZAPYTAM !
|
|
Zanim przedstawiciele społeczności wiejskiej wjadą na łomżyńskie ulice niech wyostrzą trochę wyobraźni bo to jest miasto a tu inaczej się jeździ
|
|
Myślę że tej odpowiedzi tak szybko nie otrzymasz. rudy błazen z druhem
|
|
zgadzam się to pasożyty Mało robią, dużo krzyczą. Cała prawda, a jak boli....
|
|
http://www.joemonster.org/filmy/29821/Czekajac_na_sobote Obejrzyj i będziesz wiedział co cię ominęło... rudy błazen z druhem
|
|
"BEDZIESZ MIALA TAKI STAZ NA FORUMIE JAK JA MOZEMY POGADAC WTEDY NAJPIER DOBIJ DO 1000 POSTUW BO JESTES CIENKA JAK SIK WENZA "-A to się Michalina pochwaliła....Żenada a te Twoje posty to o kant DUPY potłuc..
|
|
Autor: batonik73 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 25-03-11 21:19 Słuszna uwaga! Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję. Podp....olił byś? no to ładnie. rudy błazen z druhem
|
|
Spróbuj może teraz pozłocić złotą farbą troszkę możesz kupić u jubilera.
|
|
Lepsza nowa bo w starej to już woda brudna i zajszczana. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nie mam mnie którym pokoleniem jesteś tzw wielki Łomżyniaku. Ile masz lat prawko Colin-ie McRae?
|
|
Czy jeśli nie wydam 25 zł na bilet do kina, to gospodarka straci moje 25 zł? Przemysł rozrywkowy na całym świecie przekonuje, że tak właśnie jest. Najgorsze jest jednak to, że politycy w to wierzą. Jeśli nie wydam 25 zł na bilet do kina, to zapewne wydam te 25 zł gdzie indziej. Czy można z tym dyskutować? Raczej nie. To również oznacza, że wiara w związek pomiędzy piractwem a stanem gospodarki jest dość naiwna. Nawet jeśli piractwo szkodzi interesom przemysłu rozrywkowego (co też jest wątpliwe), to nie ma powodów, by szkodziło gospodarce. Na koniec można przewrotnie stwierdzić, że piractwo wręcz tworzy miejsca pracy. Ilu ludzi może pracować w RIAA, MPAA, IFPI, AFACT czy BREIN? Ilu pracowników "antypirackich" mają takie organizacje, jak ZAiKS, ZPAV czy FOTA? Zapewne to wszystko kosztuje, ale "przemysł" najwyraźniej na to stać. .......
|
|
A mnie to wali :):) -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |