poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izolacja PiSlamskiego kraju, niestety Polski

Poppy a jaki temat Cię interesuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izolacja PiSlamskiego kraju, niestety Polski

na domówki się chodzi a nie organizuje,przyjdą znajomi znajomego i nie zapanujesz nad pijanymi,coś dla starszych organizuje bar alicja tzw dancing weterani i renciści dobrze się bawią. a jeziorko ha ha wielu nie było ale jeszcze więcej ludzi się tam bawiło wystarczy się znieczulić a na lepsze imprezy polecam ostrołekę 15 minut drogi i inny świat bo ta łomża to duża wiocha jest i tyle,może kiedyś się to zmieni

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jak otrzymać staż? Byłam na 6 rozmowach o staż z UP i na 4 rozmowach usłyszałam, że mam za wysokie kwalifikacje lub się zmarnuję a na dwóch, że będą się kontaktować przez urząd... Kim trzeba być i czego nie mieć, żeby dostać staż? ;/

Słuszna uwaga!
Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję.

Ja jezdze na bkl i jakos nie spotkalem kierowcy na bl ktory by jezdzil lepiej po warszawie,wroclawiu,krakowie czy gdansku.wiec nie generalizuj.

Matko2 twoja wypowiedź to skandal. W pełni zgadzam się z: Piecią i AFMF.
Kobieto nie wiem kim jesteś, czym się zajmujesz, ani jakie masz wykształcenie - choć podejrzewam że mizerne. Jak jesteś taka krytyczna to spróbuj pouczyć w szkole - może ci się wydaje że to takie proste i przychodzi samo - Nie!!!! najpierw trzeba skończyć studia - ciężko się uczyć do zawodu nauczyciela.
Matko2 nie tylko nie chciałbym ciebie za nauczyciela, powiem więcej ja nie chciał bym ciebie nawet za Matkę.

hahahahah. ;***

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Bingo, wirkoz! Dobrze się znasz.
Dziękuję Beniu za dobrą radę. Jeśli na forum nikt nie podejmie tematu, to pewnie udam się do urzędu z podaniem. Myślę, że opinii publicznej należałaby się informacja, ile to wszystkich kosztują nasi urzędnicy, ale także lekarze, pielęgniarki, policjanci, sędziowie, bezrobotni, kustosze, sportowcy i wszyscy święci.

Sorry wszystkich, którzy mnie źle zrozumieli. Mnie po prostu nosi, kiedy kolejny raz wywleka się publicznie wynagrodzenie nauczycieli. Ostatnio jest trendy mówienie o pensjach nauczycieli. Zastanawiam się tylko w jakim celu. Doszłam do wniosku, że chyba chodzi o to, aby w opinii publicznej stworzyć wizerunek nauczyciela pasożyta, którzy za nic bierze tyle pieniędzy.

I zawsze w takich momentach (tzn. kiedy czytam o tym w internecie, gazetach, czy słucham w telewizji) myślę sobie: biedne to nasze Państwo, za nic tyle forsy idzie w błoto! A zlikwidować wszystkie szkoły! Pozwalniać tych pasożytów! Wypuścić uczniów na ulicę! A niech młodzież weźmie sprawy w swoje ręce, a co !!! Po co płacić nauczycielom, kiedy można zapłacić policji, prokuratorom, sądom, ośrodkom poprawczym i dziesiątkom innych instytucji, które musiałyby zająć się znudzoną młodzieżą.
Nauczyciele nie "okradaliby" budżetu, opieką dzieci zajęliby się rodzice i policjanci i zapanowałaby ogólna szczęśliwość.

Kochani radni skrupulatnie policzyli, opublikowali, teraz pewnie zastanawiają się nad oszczędnościami. A pozwalniać tych nauczycieli pasożytów! Grunt to oszczędności.

Amen.

Starsza tańsza, ale na tej masz saunę wliczoną,zależy na co liczysz jeśli na same pływanie to po co przepłacać?:)

zenujace jest ocenianie umiejetnosci kierowcy po rejestracji... czlowieku ogarnij sie...

ja rowniez jezdze na BKl i codziennie jak jezdze do pracy mijam wielu Bl, ktorych jazda postawia w stan krytycznego osłupienia.
innymi slowy sa rozni kierowcy. tu nie ma znaczenia na jakich tablicach jezdzi. Problem tkwi na pewno w umiejetnosci jak i kulturze jazdy.

I kilka stówek na nogę a jak trafisz do dobrego plantatora to i na drógą nózkę cuś poleje heh .

Ja mam dostawać 890 PLN . + nadgodziny . No i miło by było gdyby z woli pracodawcy z pare groszy dodał do podstawy .. A jak bedzie w rzeczywistości dowiem się za tydzięń przy rozliczeniu ..

Ja złożyłem 25 lutego.Zwrot otrzymałem 22 marca ale pisałem podanie o przyśpieszenie wypłaty.

Autor: przemek20 (---.home.aster.pl)
Data: 25-03-11 17:46

w Łomży nie ma kebabów

Ale baraniny to nie brakuje .(nawet na forum)

rudy błazen z druhem

http://start1m.ovh.net/~grafis/zaproszenia.html

Ty chyba nie wiesz ile nauczyciele zarabiają.?
Jest podane że średnio dużo tysięcy bo w to się wlicz i pensje tych z oświaty.
Jakbyś niesłyszał wg badań raca nauczyciela ti najtrudniejsza praca i za psie ieniądze. użeranie się z bachorami. jeśli jesteś taki mądry to idź i pracuj.
zapewniam cię że twoja praca wobec nauczyciela to nic. !
pasożyty. gdyby nie to to byś nic nie umiał
sie ***** odezwali .

Źle mnie naprawdę zrozumiałaś nigdy nie pisałem że nauczyciele zarabiają odpowiednio. I szczerzę to podziwiam ich bo gdybym na swojej drodze życia nie spotkał kilku takich pewnie bym myślał jak napisałaś wyżej. Tu chodzi o szerszą perspektywę, media podając dane o tym że oświata dostaje podwyżki itd. daje mało myślącym kowalskim znać żeby Ci przed wyborami nie domagali się o więcej. Rozumiesz już czy mam Ci to bardziej szczegółową wyjaśnić?

Hejka ! Mam pytanko: działa wam gadu ??

na web.gadu-gadu.pl jest ok, ale te 'komputerowe' nie działa ;/. nie chce mi połączyć wogle. Nie wiecie co się dzieje ?

działa;D

Łomża ma budżet na jubileuszowy rok 2010

Dochody budżetu miasta mają pochodzić z: dochodów własnych miasta – 81.834.928 (w tym dochody z tytułu podatków i opłat lokalnych wyniosą realizowanych przez Urząd Miejski wyniosą niecałe 25 mln zł); subwencji z budżetu państwa – 94.544.926 zł; dotacji celowych – 35.878.381 zł; środków unijnych – 22.351.122 zł.

Wydatki budżetu w zdecydowanej większości, jak co roku, pochłoną oświata i wychowanie łącznie z edukacyjną opieką wychowawczą – 102.294.674 zł.

W przygotowanym na sesję dokumencie uwzględniono rezerwy w wysokości ponad 2,5 mln zł. Ponad połowa tej kwoty przeznaczona jest jest jako rezerwa oświatowa (1.333.083 zł), pozostały milion zł - dla instytucji kultury.

http://um.lomza.pl/bip/index.php?k=711

...

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Nie żałuję :)

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Panie (jawa90, czwartek3, denver) Skoro ma pan zamiar zejść z ceny za litr gazu to pan zejdzie... Myślę że kiepski pomysł założyć 3 konta i pisać głupoty... Co pan na to? ;)

Proszę zwrócić uwagę na adres ip (podkreślony grubą czcionka)
Autor: czwartek3 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Autor: denver (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Autor: jawa90 (---.dynamic.gprs.plus.pl)

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Pan Lencki. Księżnej Anny.

oby za bardzo Cię nie rozszerzył :)

a kiedy bedzie w naszym kinie ten film??

nie ma takiego numeru, taka informacja pada, gdy próbuję dodzwonić się.
Może ktoś zna nowy numer i nową siedzibę Vektry.

no chyba warto? Adaś zasłużył sobie.

Protagoras o ciesz się . Potrafisz mordo szczekać przez internet. Boisz się wyjść na ulice peniasz się że w latarnie dostaniesz . Wiadomo LPR twoja rodzinka się z każdym dniem pomiesza.

http://www.youtube.com/watch?v=VxQe5BH55wU 7angelfree się do mnie przyczepił i nie chce się odczepić !!!! Ratunku!!! co mam zrobić? Może wodą go polać?

Jak tylko mnie zobaczy zaraz przybiega do mojej nogawki.
Poradźcie proszę co mam zrobić.

Może ten temat mu zostawię i niech się onanizuje tutaj. Tyle, że go chyba podnieca moja obecność, bo zawsze leci za mną jak ten piesek.

Jak naprawdę wyglądasz tak jak na tych filmikach to nie muszę się ciebie bać.

A tak poza tym - to raczej ty non stop na 4 lomża siedzisz i boisz się wyjść. A z nudów trolujesz w każdym temacie. No dobra, ale zapomniałem, że mam ciebie ignorować. Trochę ciężko takiego szczeniaczka ignorować - szkoda gnojka kopnąć, no i (wiem, trochę to obrzydliwe) słodko wyglądasz z tym błogim uśmiechem onanizując się na mojej nogawce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org