Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezczelność faszystów |
nie ma problemu :) dziękuję v:Platon50@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezczelność faszystów |
Pyszne parzaki były na Giełczyńskiej, ale nie ma już tego budynku . A kto pamięta lody u Skrzetuskich ? Jakie tam kolejki były ...
|
|
moi drodzy! tak się sklada, ze w tym roku w owej spoldzielni odbieram mieszkanie. na pewno zwroce uwage na stan odbieranego lokalu. troche sie wam dziwie. czemu nie potraficie isc z dana skarga "wyzej". przeciez sa jeszcze przelozeni tych wlasnie "kierownikow". pozdrawiam i zycze milego dnia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
7angelfree sprostać - sprostać rybny masturbatorze. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w Łomży nie ma kebabów
|
|
Piszę po tak długim czasie, gdyż chciałabym rozwiać niejasności. Byłam kilka razy u tego Pana. Nic przyjemnego, ale podsumowując - chyba pomogło, bo od tamtej pory nie miewam aż takich bólów, jakie miewałam wcześniej. Poza tym korzystam (już po raz kolejny) z akupunktury (do tego właśnie Pana przyjeżdża doktor, który ją fachowo wykonuje)- i chwalę ją sobie. Wiadomo jak jest, komu pomoże to pochwali, innemu nie przypasuje -to powie źle na temat chiropraktyki i akupunktury. Nikogo na nic nie namawiam, ale ja bynajmniej nie żałuje, ze tam trafiłam. :)
|
|
Zapraszam na nowy adres strony www.kmkmlomza.pl LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
nigdzie LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
na stronie internetowej Cosmeo masz wszystko podane....
|
|
Tak jak "Pan F" napisał, co Ty chcesz malować, najpierw dowiedz się co to jest chromowanie http://pl.wikipedia.org/wiki/Chromowanie , a potem zabieraj się za takie rzeczy ;)
|
|
ooo jawny czlowiek zaczyna poznawac zasady naszego forum , on takze pokazuje swoje emocje:P
|
|
wpuszczą tam nikt nikogo o wiek nie pyta :)
|
|
Matka2 - gdyby nie te "pasożyty" to byś nie umiała napisać tego posta. Szkoda tylko że nie udało Ci się szacunku przyswoić od "pasożytów" do innych ludzi i ich zawodów.
|
|
Prawdziwa "matka polka" licząca sobie wartości moralne jak i wyedukowane społeczeństwo, w tym swoje dzieci. Dziwi mnie ta postawa... Osoba wyobraża sobie, że jak jej dzieci nie potrafią przyswoić sobie nauki, to już broni innym edukowania się. Pies ogrodnika, sama nie weźmie, komuś nie da.
|
|
pierwszy post to moim zdaniem ironia, a nie naśmiewanie się z nauczycieli. Ale może się nie znam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |