Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stalinizm w nowym wydaniu już tuż tuż |
w Lesie Jednaczewskim to samo , aż płakać się chce Ogólnie brak nam miłości i poszanowania do siebie,zwierząt i całej ziemi BRAK SŁÓW nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stalinizm w nowym wydaniu już tuż tuż |
Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-11 00:30 idz sie wybranzluj bo poziom kwasnej spermy ci szare kmórki zżera. Ja osobiście na ciebie leje cienkim ciepłym moczem bo tyle tylko jesteś wart gnoju posrany. Riposta Oj chyba uryna swoja dziś ci nie smakowała ? Za kwaśna biedactwo.
|
|
również polecam zespół BOSS :), korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona... http://bossmusic.vot.pl/aktualnosci.php
|
|
to Polak właśnie;/ wstyd nasz narodowy - smiecenie, gdzie popadnie. Na szczęście tych śmieciarzy jest coraz mniej, ale to wciąż mocne sztuki!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nie siejcie paniki, Czarnobył był duuuuuuużo bliżej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
: 7angelfree wziałes sobie me madre uwagi pod twoim adresem do serca ale jednak się nei zastosowałeś. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
w shellu jest promocja 15gr. taniej i gaz jest rewelka
|
|
Kochani dziś jest święto Zwiastowania Pańskiego, od dziś równo za 9 m-cy będziemy /katolicy/ obchodzic Boże Narodzenie Riposta jak byś był/a/ wierzący to bys tak nie pisał/a/ Dziś na mszy przed marszem pomodlę się za Ciebie o światło Ducha Świętego aby oświetlił zakamarki Twej duszy. Kościół to MY rudy błazen z druhem
|
|
Niektóre reakcje niczym z rozgłośni toruńskiej :)) Jasne, że dostępność alkoholu to jeden z wielu czynników wpływających na alkoholizm z społeczeństwie. Możemy go ograniczać i hamować równocześnie rozwój miasta albo sprawić by jego picie nie było głównym i jedynym celem wielu osób właśnie ożywiając chociażby Starówkę. Przedsiębiorcy chcą pozwolenia na sprzedaż alkoholu - ok, tylko szkoda, że nikną za tym postulatem jakiekolwiek inne pomysły na ożywienie miasta. Można odnieść czasami wrażenie, że Starówka miałaby się ożywić, bo byłaby dobrym miejscem by wychlać, a jedynym pomysłem na biznes w starej części miasta jest koncesja na sprzedaż %. Strasznie łatwo jakoś ten temat ożywienia Starówki łatwo zmienia się w rozmowę nad %.
|
|
eeeeee PAŁA ZIMNA WODA
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Z tydzień mam MS (wreszcie) Proszę o jakieś przykładowe zadania z sześcianów Z góry dziękuję
|
|
Może w sklepie sportowym? rudy błazen z druhem
|
|
http://electropeople.org/ http://www.freakenergy.ru/ A co do pojedynczych melodyjek mam z 120 stron
|
|
czwartek3 z ust mi to wyjąłeś chłopcze
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |