poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę?

Ja bym chciała się tylko dowiedzieć jaki jest cel takiego spaceru?
Obrona płodu, stop eutanazji? Zostawienie wszystkiego woli Boga?
A odłączmy chorych od respiratorów, dajmy się wykazać Panu...

Czy może jest inny, nie znany mi powód?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę?

Tankowałam przed wczoraj gaz na stacji u tego dziadka,
podobno teraz już cały czas będzie otwarte i człowiek nie będzie musiał na darmo taki kawał jechać

Re: Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę?

ja słyszałem że nie długo obniży cenę o parę groszy to już byłoby nieźle bo gaz ma konkretny no z tym że trochę nie po drodze

jaka cena

Postaw bydłu pod przyblokowym śmietnikiem kontener na segregowane odpady, to z tego nieskorzystają.
Taka u nich plebejsko-kur.ewska natura ignoranta i tumana.
Na tych zdjęciach to nic nowego - bydło było w społeczeństwie i będzie, choć trudno się z tym pogodzić ludziom bytującym na wyższym poziomie kultury.

Trzeba by było zorganizować jakąś grypę co z dobrej woli posprzątała by coś takiego

Niech wam będzie,ze nie manipuluje,tylko kreuje rzeczywistość.

Glen - był już taki temat, ale został usunięty przez faszystowską cenzurę. Dlaczego oni tego nie mogą posprzątać:
http://pokazywarka.pl/i5kpq9/

Ja jakbym dostał za darmochę mieszkanie i 4000 zł miesięcznie to całymi dniami bym sprzątał Łomże.

na fadomie gaz po 2,45 dobrze by było jak by droche popuścił

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org