Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę? |
Ja bym chciała się tylko dowiedzieć jaki jest cel takiego spaceru? Obrona płodu, stop eutanazji? Zostawienie wszystkiego woli Boga? A odłączmy chorych od respiratorów, dajmy się wykazać Panu... Czy może jest inny, nie znany mi powód?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę? |
Tankowałam przed wczoraj gaz na stacji u tego dziadka, podobno teraz już cały czas będzie otwarte i człowiek nie będzie musiał na darmo taki kawał jechać
|
|
Re: Jakie podatki w następnej kolejności i jaki to będzie miało wpływ na gospodarkę? |
ja słyszałem że nie długo obniży cenę o parę groszy to już byłoby nieźle bo gaz ma konkretny no z tym że trochę nie po drodze
|
|
jaka cena
|
|
Postaw bydłu pod przyblokowym śmietnikiem kontener na segregowane odpady, to z tego nieskorzystają. Taka u nich plebejsko-kur.ewska natura ignoranta i tumana. Na tych zdjęciach to nic nowego - bydło było w społeczeństwie i będzie, choć trudno się z tym pogodzić ludziom bytującym na wyższym poziomie kultury.
|
|
Trzeba by było zorganizować jakąś grypę co z dobrej woli posprzątała by coś takiego
|
|
Niech wam będzie,ze nie manipuluje,tylko kreuje rzeczywistość.
|
|
Glen - był już taki temat, ale został usunięty przez faszystowską cenzurę. Dlaczego oni tego nie mogą posprzątać: http://pokazywarka.pl/i5kpq9/ Ja jakbym dostał za darmochę mieszkanie i 4000 zł miesięcznie to całymi dniami bym sprzątał Łomże.
|
|
na fadomie gaz po 2,45 dobrze by było jak by droche popuścił
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |