poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
posłuchajcie jaka jest prawda.

Czas najwyzszy, bo to co jezdzi po lomzynskich ulicach to jest KPINA z mieszkancow i WSTYD. Przeciez te autobusy sie rozlatuja. I NIECH MYJA JE PRZYNAJMNIEJ RAZ NA TYDZIEN!!! bo te co sa teraz to chyba szczotki i szmaty nie widzialy od samego poczatku.
Dziekuje, ze moglem to wreszcie wyrzucic z siebie. Teraz bedzie mi juz lzej na watrobie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: posłuchajcie jaka jest prawda.

I palą ognisko domowe.

nie siej paniki.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

będą pękać czaszki i wyłamywać się kręgosłupy.więc radzę osobom wrażliwym żeby nie wychodziły z domu

witam wszystkich>
Mam pytanie czy osoba trzecia może złożyć pit za kogoś innego czy trzeba to zrobić osobiście?

robaki w wormsach były różowe!!!!!!!!!!!!

Może złożyć osoba trzecia. Nie trzeba deklaracji składać osobiście.

wyrazem bardzo dobitnej manipulacji dzisiaj rano w tym radio jest uliczna sonda dotycząca zwiększenia punktów sprzedaży alkoholu w mieście. W audycji pojawiły się oczywiście stereotypowe wypowiedzi dyżurnych dewotek żywcem wyjęte z kazania proboszcza. Natomiast pojawił się jeden bardzo mądry i wyważony głos młodej dziewczyny który spowodował nagły atak prowadzącej ta sondę. Redaktor widac miała ochotę nawet w tym przypadku dokonać na tej dziewczynie terenowej lobotomi na ulicy.

Pani redaktor jak ma Pani ochotę prezentowac swoje poglądy to niech Pani swobodnie to czyni ale jak Pani kogos pyta o zdanie w sprawie to nie Pani nie usiłuje wywierac presji na rozmuwcę bo powiedział to co Pani nie pasuje. To jest chyba podstawowa zasada obiektywizmu Pani pracy.

Odnośnie alkoholu to przepisy ograniczające sprzedaż są archaiczne i śmieszne napisane pod dyktando kleru. Kto chce chlac to nikt i nic mu w tym nie przeszkodzi.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

A tak mniej więcej w skrócie jak ta wypowiedź wyglądała?

Studio fryzjerskie Ula przy ul.Pieknej,ale nie wiem,jaka cena

W TYM

LEGION ORŁA BIAŁEGO

hahahahahahaha

Pamiętam czasy kiedy w Łomży był tylko 1 (jeden ) sklep monopolowy a ludzie pili dużo, dużo więcej :):):):):)

Kościół KK pragnie powrotu melin ???????

To idzie odgórnie, to Kościół ma pomysł żeby ograniczać sprzedaż alkoholu na stacjach benzynowych?

Lanek poza rozumem to niczego więcej ci nie brakuje????

dokładnie masz racje . To właśnie tak naprawe oto chodzi w tych marszach. Te hasła to tylko przykrywka aby pokazać właśnie to o czym ty Lanek piszesz. Dlatego nie będę uczestniczyłw tym marszu. Jestem cżłowiekiem wolnym i nie dam soba manipulować.

Ktoś coś możesz używać normalnych znaków interpunkcyjnych zamiast tych głupich buziek? Bo czytając Twoje posty wydaje mi się, że czytam posty dzieciaka z gimnazjum dla którego kropka to jest to samo co ":-)"

o moje problemy i o to jak z nimi sobie poradzę się nie martw..
nie jeden chciałby tak sobie z nimi radzić jak ja...

ten riposta to jakiś kanibal duchowy. widać że ma awersje do Kościoła i pie... a do tego pisze że wierzy w Boga!!!! komedia

no właśnie...

cziki mas problem ze zrozumieniem znaków interpunkcyjnych ??
Gwoli olśnienia twojego kościelnego umysłu :)
:) ten znaczek oznacza śmich z waszych poczynań :)

Ominął cie łomot trzonkiem od wideł :)

Czesanie pleców broną :)

Celny rzut orczykiem w twoje plecy :)

Tudzież wiele innych ciekawych atrakcji :):):)

chesapeake ja rozumię ,że taka jest idea twego uczestnictwa w tym marszu ale wierz mi ,że intencje kleru są całkiem inne i nigdy ci oficjalnie i otwarcie o nich nie powiedzą. Myślę ,że kler już dostatecznie dużo dal świadectw w tym kraju ,że ich bez ich oficjanych wyjaśnień wszyscy o tym wiedzą . Także kochający Boga człowiek tez już chyba dawno zrozumiał ,że nie po drodze nad z nimi.
Na koniec dodam ,ze jak w banku na kazaniu o 18.00 miejscowy kler będzie grzmiał na temat propozycji zwiększenia punktów sprzeadaży alkoholu.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

a moze sie orintujecie ile kosztuje w zaku?bo jakos tam nie moge znaleźć na stronie internetowej!

W sumie niezły pomysł. Jak jestem w wydarzeniami religijnymi na bieżąco i raczej nie ominę i tego ;) O ile to choróbsko, które mam się ode mnie odczepi ;P

Psie kupy to się rozłożą - to nie sprzątnięte będzie leżało latami.
W słowniku nie ma takich słów które mogłyby dostatecznie obelżywie określić takie postępowanie.

to wszystko wina wychowania
tego typu motłoch wynosi z domu swoje przyzwyczajenia
w jednym bloku na ulicy x mieszka hołota na pierwszym piętrze która wyrzuca resztki z obiadu i niepotrzebne rzeczy przez balkon

HAHAHA,odnośnie Makity,mąż kiedys kupił Makitę własnie w Demarcie,po pół roku zwykłego uzytkowania zepsuła się,po 10 reklamacjach Makita lezy zepsuta,nie polecam!!!

z tego co się orientowałam to od 600- 800zł za kurs +egzamin i badania a na egzaminie jest stała trasa do sprawdzenia na stronie WORDU ale i tak chyba najgorzej jest na placu pozniej jak jexdzisz samochodem to i motorem na miescie pojedziesz.

To zrobili ludzie oszczędni, zaradni i gospodarni.
Oszczędni, bo nie wydali pieniędzy na głupstwa.
Zaradni, bo nie podporządkowują się głupim przepisom. A niepodporządkowywanie się przepisom jest wszak cecha ludzi zaradnych. O gospodarności świadczy wywalenie śmieci na teren nieogrodzony. Bo przecież wartość ma jedynie własność prywatna, a własność niezdefiniowana ( taką jak np.krajobraz, czy przyroda nie jest nic warta, dopóki nie można jej sprywatyzować i wycenić na pieniądze. Zatem zaprezentowany na fotografiach obraz jest widomym znakiem pozytywnych zmian w tzw. świadomości społecznej kształtowanej przez ostatnie 20 lat.
Można jeszcze dorzucić, że jest to efekt kreatywnego myślenia oszczędnego, zaradnego i gospodarnego bydlaka.
Przepraszam bydlęta, ale one nie są aż tak kreatywne.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Zespół ORFEUSZ....dwie Kur*** i Tadeusz ;P

Wymieniałem za PRYMĄ. Ale to było dawno 40 zl zapłaciłem. HEJ!

Nokia Myślę, że na forum też będzie ogłoszone o nowej stajni :) Jeżeli nie, to dla Ciebie zacznę taki wątek :)

hymm mam działkę na sprzedaż w ładnym miejscu jeśli jesteś zainteresowany napisz na maila więcej informacji tam udzielę endrico@wp.pl

7angelfree, zgadzam się z Panem w całości. Wiek mam słuszny i trochę doświadczenia życiowego też. I myślę, że mam zdrowy rozsądek. Chciałam sprowokować do dyskusji na temat pracy, zarobków i bogactwa nauczycieli, bo coś na ten temat wiem. Ale, jak Pan tu zauważył, dużo ludzi myli rzeczywistość z lansem medialnym.

Pozdrawiam wszystkich myślących i tych myślących inaczej.

U mnie jest cały czas woda

Pisze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org