poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kara za śmieci , czy ktoś coś z tym zrobi

Bruliony powiadasz..pamiętam...pamiętam- ale koniecznie w wojskowej torbie gasmaski z demobilu z napisami ukochanych zespołów. Dorzuce również stylonowe dresy i chińskie czarne trampki z gumowym kołem z boku :-) Proszek pollena był wtedy i cypisek. A zamiast coli - Ptyś z tarczyna z obrazkiem pomarańczy. Butelki oczywiście "na wymianę".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kara za śmieci , czy ktoś coś z tym zrobi

sarima31- ty psychopatko popier......, jak bym spotkała Cię na ulicy to bym grzecznie poprosiła swojego psa żeby nasrał ci na mordę!!!

Cola a jakże była a moze bywala. TSA wypisane na torbach najbardziej wbilo mi sie w pamiec, ale dorzuce cos co bilo rekordy na listach Aya RL (skora) :)

... i co dalej??

czy jest w lomzy jakies miejsce zajmujace sie wypozyczaniem garniturow?

Powiem Ci tak żyjemy w Polsce czy Ci się to podoba czy nie?. Pobili Cię kiedyś bez poctawnie? Zrobili to z dziećmi czy żoną?? Nie wydaje mi się chcesz zrobić porządek to zrób to czasem naprawdę nie wiem w jakim kraju żyje, ale pociesza mnie to że w życiu codzinnym jest sprawiedliwość. Tylko trzeba robić to z głową.

Kiedyś też tak myślałem jak nie którzy ,że policjant ma swoje zasady, ideały i pewną misję ,ale to było wtedy kiedy jeszcze byłem młody.Dziś jestem starszy bogatszy o pewne doświadczenia ,znam niektóre osoby które stoją na tzw.straży porządku i pozostawia mi to wiele do myślenia.

Radio nadzieja jest radiem katolickim, do tego diecezjalnym więc o co Ci chodzi?

Chcesz obiektywizmu to sobie GW poczytaj

aby ludziom wskazać właściwa droge nie potrzeba ich prowadzac po ulicach kochany klerze i katolicy , wystarczy życ zgodnie z przekazaniami Bożymi a reszta to zauważy i pójdzie Waszym śladem.

sami swoi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org