Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kara za śmieci , czy ktoś coś z tym zrobi |
Bruliony powiadasz..pamiętam...pamiętam- ale koniecznie w wojskowej torbie gasmaski z demobilu z napisami ukochanych zespołów. Dorzuce również stylonowe dresy i chińskie czarne trampki z gumowym kołem z boku :-) Proszek pollena był wtedy i cypisek. A zamiast coli - Ptyś z tarczyna z obrazkiem pomarańczy. Butelki oczywiście "na wymianę".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kara za śmieci , czy ktoś coś z tym zrobi |
sarima31- ty psychopatko popier......, jak bym spotkała Cię na ulicy to bym grzecznie poprosiła swojego psa żeby nasrał ci na mordę!!!
|
|
Cola a jakże była a moze bywala. TSA wypisane na torbach najbardziej wbilo mi sie w pamiec, ale dorzuce cos co bilo rekordy na listach Aya RL (skora) :) ... i co dalej??
|
|
czy jest w lomzy jakies miejsce zajmujace sie wypozyczaniem garniturow?
|
|
Powiem Ci tak żyjemy w Polsce czy Ci się to podoba czy nie?. Pobili Cię kiedyś bez poctawnie? Zrobili to z dziećmi czy żoną?? Nie wydaje mi się chcesz zrobić porządek to zrób to czasem naprawdę nie wiem w jakim kraju żyje, ale pociesza mnie to że w życiu codzinnym jest sprawiedliwość. Tylko trzeba robić to z głową.
|
|
Kiedyś też tak myślałem jak nie którzy ,że policjant ma swoje zasady, ideały i pewną misję ,ale to było wtedy kiedy jeszcze byłem młody.Dziś jestem starszy bogatszy o pewne doświadczenia ,znam niektóre osoby które stoją na tzw.straży porządku i pozostawia mi to wiele do myślenia.
|
|
Radio nadzieja jest radiem katolickim, do tego diecezjalnym więc o co Ci chodzi? Chcesz obiektywizmu to sobie GW poczytaj
|
|
aby ludziom wskazać właściwa droge nie potrzeba ich prowadzac po ulicach kochany klerze i katolicy , wystarczy życ zgodnie z przekazaniami Bożymi a reszta to zauważy i pójdzie Waszym śladem. sami swoi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |