Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak powstał KOD |
co niektorych na wspomnienia wzięło - umowcie sie na piwko, pogadacie sobie na zywo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak powstał KOD |
Co prawda japońska chmurka nie ma nic wspólnego z nutellą, ale po donaldówkach na czekoladowy kremik kierowałam wzrok :)
|
|
wiem że w czerwcu kurs przedmałżeński ma się odbyć w parafii św. Krzyża w Łomży.
|
|
A jakie to niby profity dostają nauczyciele od wydawnictw ? Może jakieś extra pieniądze ? Może wycieczki zagraniczne ? Może wyjazdy do SPA ? Współpracuję z różnymi wydawnictwami już wiele lat i oprócz faktycznie paru gratisowych książek co kilka lat nigdy nic mi nie zaproponowano . Najzwyklejsze oszczerstwa i nie wierzę w tę historię . To nie jest też takie proste zmieniać podręczniki i nie sądzę, że jest taki nauczyciel , który zmienia co roku . Powtarzam - to nie takie proste i to nie tylko decyzja nauczyciela , każda zmiana musi być przedyskutowana z zespołem przedmiotowym , nie wspomnę o konieczności pisania wówczas bardzo pracochłonnych programów na podstawie wprowadzanego podręcznika, koniecznie spójnych z podstawą programową . Nie wierzę , że jest ktoś taki, aby pisać co roku coś takiego na nowo .
|
|
Napisz Wniosek Do Dyrektora MPK Bogusława Szczecha w sprawie lini 5 w drugą strone
|
|
Makatki a na makatkach pocztówki, tu i ówdzie opakowania po batonach, pazłotka, świecidełka, kolekcje puszek po napojach (nie na makatkach) niekoniecznie po piwach :) Niezastąpiona lista trójki, tamta miała klimat ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |