poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pod Trybunał już niebawem.

Witam czy byj juz ktos z was na komisji lekarskiej ? jestem juz po wszytkim ale troche wypadalem z obiegu bo po wywiadzie zorganizowanym minelo 4 miesiace iprzestalem sie interesowac :/ a dzis zadzwnili i 7 kwietnia badania :( ostanio sie troche zapuscilem i mam lekka nadwage czy to jakis wielki problem oraz jden zab do dentysty, czy moge za to nie przejsc ? co oni badaja czego pytaja sie psycholodzy i psychiatrzy ?? z gory dzieki za pomoc wogole co to za badania ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pod Trybunał już niebawem.

Ananasy i brzoskwinie w puszce można było kupić tylko tam . To był dopiero rarytas .

Ja tam mam inne ciekawsze zajęcia :):)

Kto ma żyć to będzie żył a kto nie to nie , takie marsze tego nie zmienią :):):)

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Tak jasne są o wiele bardziej ciekawsze zajęcia niż te wasze marsze heh jeszcze pochodnie sobie weźcie :) :) :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org