Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TK-Nic się nie stało Polacy |
Czekają aż rząd załatwi ustawę, aby zamiast na emeryturę, przechodzić na eutanazję. Uratuje to finanse i zwiększy pulę nagród dla sk*rwieli. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TK-Nic się nie stało Polacy |
już wiosna
|
|
świat jest piękny
|
|
Sprawdź w sklepie GRENEE na Poznańskiej :)
|
|
wiosna
|
|
wiosna LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
A ja tam lubię tradycyjnego schabowego z kapustą i ziemniaczkami.
|
|
Ogólnie centralny serwis Boscha jest jeden w Warszawie, Robert Bosch Sp. z o.o. Infolinia (022) 715-44-19 0 801 100 900 Centralny Serwis Elektronarzędzi ul. Szyszkowa 35/37 02-285 Warszawa Tel.: (22) 715 44 60 jeśli narzędzie jest na gwarancji to można wysłać je do nich kurierem i wtedy koszt przesyłki pokrywa Bosch, ja poszedłem do Mastora na Wojska Polskiego i oni zrobili to za mnie za darmo, a po tygodniu odebrałem naprawiony sprzęt. Jeśli gwarancja minęła to powinni naprawić w dowolnym serwisie elektronarzędzi, np Demart na Legionów, ale dziwne że Ci powiedzieli że boscha nie naprawiają, bo tam też byłem z innym sprzętem już bez gwarancji i mogli by naprawić, ale nie zdecydowałem się bo koszt był niewiele niższy niż cena nowego takiego samego urządzenia, jakaś droga część się popsuła. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
SARIMA31-wita. Dzień dobry. Kto mądry, to wie jak postępować. Dlaczego /stary komunistyczny sędzia Sądu Okręgowego i Rejonowego też/ na nasz apel może posprzątać po swoim pupilku, tudzież tam komendant Straży Miejskiej też i jego Zastępca. Jesteśmy dumni, że możemy zbierać żniwo w postaci naszej akcji. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
To dupki jedne,które nie zauważyły,że reszta społeczeństwa już dawno temu zeszła z drzewa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |