poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Węgry.

Oni sobie poradzą, a pieniądze księża niech poszukają w swoich wypasionych samochodach...na pewno mają niezłe zaskórniaki. Albo niech nie jeżdżą przez tydzień i wtedy na pewno będą duże pieniądze :) Widocznie znaleźli sobie Japonię do kolejnego sposobu zarabiania...żal...

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Węgry.

megan haha dobre :) A WESOŁE KARTINKI pamiętasz z płytami do gramofonu lektura obowiązkowa:)

Tak :)

Tak jeśli dobrze pamiętam niebieskie przezroczyste :)

nikt z was i tak pewnie grosza nie wrzucił...

Koloru nie pamiętam, a Kraj Rad pamiętasz? hm... a może plakaty z gazety Zarzewie, Razem ?:)

LEGION ORŁA BIAŁEGO

haha

Witam.
Mam poważny problem. W mojej wymarzonej szkole - liceum w ekonomiku, nie ma chyba profilu na który chciałabym iść, bo nie ma go na stronie szkoły w dziele 'rekrutacja'. Czy na rok szkolny 2011/2012 w liceum będzie profil biologiczno - chemiczny lub biologiczno - 'jakiś tam'? Czy da się coś zrobić, żeby powstał takowy profil? Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrawiam

rudy błazen z druhem

fiołi i bzy

Z judeosceptycznym pozdrowieniem
STRANSKY

wiosenny wieje wiatr

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org