Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smoleńsk za moje pieniądze |
no ja zamawiałam tel przez internet półtora roku temi i dwa mjiesiące temu bez problemu oddałam go do salonu orange na reklamacje i bez łaski mi go przyjęli...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smoleńsk za moje pieniądze |
Dziecko się bawiło w piaskownicy, a na drugi dzień szedłem obok niej, a tam patrze pies kupę robi. No szczyt wszystkiego. DO WŁAŚCICIELI PSÓW : jeżeli JA spotkam CIEBIE jak Twój pies załatwia się gdzieś na placu zabaw, trawniku czy chodniku, a Ty po nim nie sprzątniesz. To zostaniesz przeze mnie ukarany.
|
|
to w końcu czynny jest ten basen czy nie
|
|
longslaw - zgadzam się. Nie no słuchajcie ludzie, szukam na poważnie takiego na 3 miesiace intensywnego kursu. Zalezy mi na tym, aby płynnie mówić po ang. Jestem na poziomie średnio zaawansowanym. Jakbyście byli tak uprzejmi i podsuneli mi pomysl, to dzieki. -->tak dla dygresjii, wcześniej zamieściłam post pt jezyk angielski - 0 odpowiedzi, a tu "jestem chętna..." i migiem wzrasta zainteresowanie. Pozdrawiam, napalonym nastolatkom dziękujemy !
|
|
Basen jest czynny. Byłem dzisiaj z rana. Ogólnie wrażenia pozytywne, obsługa, ratownicy, czystość - oceniam na 10. W skali od 1 do 10. Dla zainteresowanych byłem o godz. 7 zapłaciłem 6 zł za godz. wstępu. Według mnie to bardzo dobra cena. Polecam dla rodzin z dziećmi mały basenik z cieplutką wodą gł 40 cm., jak do tej pory musiałem jeździć z dzieckiem najbliżej do Zambrowa. A i jeszcze bardzo dobra sprawa to to że nie śmierdzi chlorem. Polecam i Pozdrawiam.
|
|
Uhm, ale chyba się nie zrozumiałyśmy/liśmy ja o kurs a nie o odpytywanie, w czym miałoby mi pomóc gdybyś mnie przepytał/a ? Dzięki, ale szukam KURSU.
|
|
Piszę nieukojona w bulu i nadzieji zarazem, że poprawisz są ortografię :D Kolorowe, wesołe, a do tego leżące jak skórka na pasztecie struje są na Krótkiej, tam, gdzie sklep fryzjerski :). Tylko pospiesz się, bo basen nowy już otwarty, więc za strujem panny sznurjem.
|
|
A to po to te pasy żeby nie wychodzić.?
|
|
Morze Miłości
|
|
super idzie. Na pohybel bydłu pt. człowiek trzymajacy psa lub kota. To tylko może wydarzyć się w zaściankowej Łomży śmierdzącej zwyczajami kurpiowskimi i baranimi łbami powracającymi z USA/ tam stawali i chodzili na baczność- dziś pokazują jakie prawo w tym wiejsko-miejskim mieście sprawuje władza/. Ok. zaczęliście ze sraniem, my wam pokażemy.. Z całą stanowczością właściciel psa z ul.p.Łagody ma jutro niespodziankę.ps.ciekawe jak się będzie czuł mąż tej Pani jak jej fotki wylecą w internecie. Wy takim językiem, to my takim smrodziarze, gównoosrajcy/ chodzi o właścicieli psów, po których nie sprzataja oni sami/.
|
|
dlatego na NK ich nie wpuścili.
|
|
owszem powinny być w rejonie przejśc na jezdniach z dwoma pasami ruchu w celu wyłapania debili którzy omijaja pojazdy stojace przed przejściem. W naszym mieście jest to nagminne .
|
|
No trochę źle. Ja dostałem mandat za "niemanie" smyczy i jakoś strasznie nie utyskuję. Panowie wykonywali swoje obowiązki i już. Zero pretensji. Tyle, że już ziomali na ławce żaden z nich nie zaczepi.
|
|
UFO
|
|
Przydalaby sie tez kamera na wojska polskiego zeby wylapywac tiry, ktore wjezdzaja do miasta poza dopuszczalnymi godzinami.. Sorry, ale jak ktos mieszka przy ulicy, nie jest przyjemnie kiedy o 24 budzi go przejezdzajaca "krowa" i to niejednokrotnie kilka naraz.
|
|
tu nie znajdziesz:)
|
|
Normalnie Al-Kaida po Łomżyńsku ,ja rozumiem bezrobocie ,nuda , czas wiosenny (depresja samotnej bez mężczyzny kobiety-baby) i takie bzdury wymyślać ? normalnie cała gmina się śmieje ,powiedz mi już Magnuma kupiłaś albo może PSG do walki ? który masz lvl ? daj mi namiar na to gre która tak psuje wyobraźnie ludzi :D to na pewno nie COD ani BT2 no normalnie podaj nazwę bo mnie ciekawość zżera też chce mieć tako wyobraźnie i wyjść przed blok i strzelać do ludzi co srają i leją :D
|
|
Dajcie tu fotke już po niby waszej zemście mitomani a nie piszecie tu tylko swoje fatazje :)
|
|
Doktor House, Detektyw Monk
|
|
Lubisz podglądać ludzi, lubisz to suk*!!!
|
|
Sons of Anarchy
|
|
Z półoficjalnych źródeł wiem, że odbyło się spotkanie MŁKS z władzami miasta- sytuacja powoli się normuje? Poczekajmy i bądźmy dobrej myśli.
|
|
tak tez myślałam,dlatego wczoraj pytałeś;-)Ale moje imię zaczyna się na M;-)Więcej tutaj nic nie zdradzę;-)
|
|
prosto w serce hahhaa
|
|
Stare dzieje. Czasami jak zwolnionko się trafi to i forum się nawiedzi...raz na rok:) Pozdrawiam "starych" znajomych. luki
|
|
Dobra,nie przesadzajcie!Nic tu się nie dzieje;-)
|
|
i też tra lalalalalal o!
|
|
No i za to cię Zenitku szanuję :) A puki co to dobranoc bo rano trzeba wstać i na papu zarabiać :) Dzięki za miłą pogawędkę :)
|
|
to twój nr gg???
|
|
u Kamińskiego również takie same moto jak na egzaminie, o cenę musisz sam zapytać w ośrodku.
|
|
Oostatnio przejeżdżałem obok fadomu a tam na placu zbiórka kupa aut i co a no był jeden z panów co to szambo wybiera swoim beczkowozem i wypisywał coś dla tych którzy aż w kolejce stali ! Zapewne faktury im wystawiał no bo słyszałem że jak się chce tylko fakture i bez wywozu do zlewni jest o połowe taniej. Widać jest to b.popularne bo spora zbiórka była. I tu nasuwa się pytanie: Co Ci ludzie robią ze swoim przydomowym powtarzam przydomowym "SZAMBEM"( nie mówie tu o gnojówce, gnojowicy , oborniku czy sztucznym nawozie bo przecierz ten przedsiębiorca,który wypisywał te rachunki tego nie wozi )? Odp: Wylewają gdzie popadnie na pola sami albo za stodołę i tyle ażeby zaoszczędzić pare groszy Krzysiu !!! P.s. Następnym razem zrobie fotografię i zaniosę gdzie trzeba Krzysiu masz to u mnie popieram Cię i będę uważnym obserwatorem dość tych "gówien".
|
|
Spróbuj zasięgnąć porady pod tym telefonem: 606 196 242
|
|
Al. Piłsudskiego , naprzeciwko wjazdu w ul. Reymonta.
|
|
To było bardzo dawno a przestał naprawiać jak się klientowi koło urwało jak z naprawy wracał.
|
|
no właśnie sam jesteś smutny rudy błazen z druhem
|
|
zgłosić ten fakt do prokuratury
|
|
PO-wcy .... niewidzą problemu - widze że kolega z pis bierze działalność lokalnych władz pod uwage.. powcy mają oczy zasłoniete nowootwartym basenem - cudny jest.. wkońcu tyle kasy kosztował.. + niemówiąc o karach jakie płacili zaniego.. zamast wypychać dziurade drogi. tą samą kasą.. zobacz jakie łapówy biorą.. Informacja o wynikach naboru na stanowisko podinspektoraw Biurze Świadczeń Rodzinnych i Alimentacyjnych Urzędu Miejskiego w Łomży,Stary Rynek 14 18-400 Łomża Informujemy, że w wyniku zakończenia procedury naboru na w/w stanowisko została wybrana Pani Anna C. zamieszkała w Łomży. Uzasadnienie dokonanego wyboru: Pani Anna C. spełniła wszystkie wymagania określone w ogłoszeniu o naborze na w/w stanowisko. UKOŃCZYŁA INFORMATYKE W AGROBIZNESIE . Posiada czteroletni staż pracy jednostkach administracji samorządowej. Uzyskała najwiekszą ilość punktów z przeprowadzonego testu kwalifikacyjnego i wykazała się znajomością zadań wykonywanych na stanowisku w rozmowie kwalifikacyjnej. Posiada wiedzę i umiejętności niezbędne do wykonywania pracy na powyższym stanowisku. Łomża, dnia 23 marca 2011 roku JAKIM PRAWEM LUDZIE PO ADMINISTRACJI NIEMAJĄ PRACY I SĄ WYSŁUGIWANIU PRZEZ INFORMATYKÓW.. NAJWIDOCZNIEJ NAZWISKO NOWEJ PANI PODINSPEKTOR COŚ NAM MÓWI
|
|
u mnie byla kolekcja puszek , nawet z kosza na smieci wyciagalem jak byly jakies super puszki. cale meble zastawione puszkami, zbieralo sie tez opakowania po czekoladach, historyjki z gum do zucia - nadal mam pokazna kolekcje, znaczki, i opakowania po papierosach. a moze ktos chce okupic "historyjki" z gum do zucia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |