Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Smoleńsk\" w Łomży |
na skorzystanie z dobrego kursu języka angielskiego, czekam na propozycje :D dziękuję z góry :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Smoleńsk\\\" w Łomży |
a moze sie przedstaw skoro szukasz znajomych
|
|
haha pejsbók bym się albo witera mapajs wpisał. A NK nigdy;)
|
|
Re: \\\\\\\"Smoleńsk\\\\\\\" w Łomży |
proszkowo samochod?
|
|
Paweł, uczył się u Budowlanki, tej prawdziwej jeszcze!
|
|
Najlepiej popytaj się po znajomych, sam byś zobaczył efekt takiego maźnięcia autka...
|
|
a ta cała sarima czy jak jej tam to sama jestes brudasem Ci powiem,zeby Ciebie tak kiedys porzadnie popiescił piesek,moze przestaniesz wypisywac te swoje durne poezje w piz...u!!!
|
|
polecam zakład w piatnicy,obok auto gaz"kubus"
|
|
Zresztą po ch*j ja się Ciebie pytam! Jak nie '86 to wypierda****!! a Jak tak to zostań i siedź!.;)
|
|
to w Łomży wogóle w zadnym ośrodku nie uczą jazdy na moto na ktorym zdaje się egzamin?
|
|
Nie zastanawialiście się na tym żeby było więcej kamer w łomży? na ulicach głównych czyli woj.polskiego,sikorskiego,itp
|
|
Tak. Jestem kobietą. Kto inny stoi na czele "GIT". Ja mam tylko za zadanie wspólnie z 2 innymi prawnikami zabezpieczyć działanie naszej sekcji"GIT"./ nie jesteśmy zorganizowana grupą przestępczą. Kto chce, będzie przyjmowany / przez osoby tam będące-zaufane/poręczenie 3 osób/.
|
|
Np gdzie?
|
|
Pierdolnij się w czoło idiotko!
|
|
Darmo jeżdżą, przydają się do czegoś góra 5 razy do roku...wypisać komuś mandat że samochód stoi "niby" w miejscu nie dozwolonym co nie przeszkadza innym użytkownikom ruchu to żadne wykroczenie. Niech lepiej stoją pod szkołami i łapią gówniarzy za rzucanie petów!
|
|
Również polecam Panów Mroczkowskich w Piątnicy - świetna robota w przystępnej cenie.
|
|
:)
|
|
santa barbara niewolnica izaura
|
|
The Mentalist, Lie to me, Castle, White collar.. jest tego trochę ;p
|
|
jestes idiotka sarima,patrz zeby tobie gównem mordy nie wymazali przez to co wypisujesz.? Inteligencja zerowa u Ciebie!!!Gdzie Ty sie chowałas ja pier....?
|
|
Jak zwykle na tym forum- cham goni chama i udaje mędrca. Żeby chociaż jedna odpowiedź na temat
|
|
No ja cie z kolei, mogę z ustnego przepytać . pozdrawiam
|
|
No ja cie z kolei, mogę z ustnego przepytać . pozdrawiam
|
|
Testy NCCAP są robione przy 50 km/h barany. Próbowałeś kiedyś wyjść z samochodu przy 50 km/h. Spróbuj - jednego barana mniej.
|
|
Jak się tu wkleja zdjęcia? Mam zamiar fotografować właścicieli wysrywających swoje psy.
|
|
kkkkk1976: 1. Za Brzezińskiego było tak, że na gościa nikt już nie liczył, czego skutkiem wynik osiągnięty przez tego pana i jego popleczników w wyborach. Nowy prezydent miał być panaceum na nieudolność, niechciejstwo i wszystkie wady dawnej ekipy. Niestety, nowy pan prezydent nie robi przez 3 miesiące NIC. W jakiejkolwiek dziedzinie. Może poza zatrudnianiem Zięciunia i swoich fumfli. Jak się nie wstrząśnie tym towarzystwem, to przez następne 4 lata będą lizać się po fi...ch i Łomża stanie się grajdołem gorszym niż Grajewo czy Zambrów. 2. Nic nie stoi na przeszkodzie, by Pan Prezydent i jego doradcy się wreszcie k...wa czymś wykazali! Proszę bardzo, niech się opiekuje tymi dzieciakami. W jaki sposób? Zatrudni jako doradców? Czy Zięciunio będzie prowadził treningi? Problem z finansowaniem sportu młodzieżowego został zasygnalizowany przez media na początku marca. Jak sądzę, w Ratuszu wiedzieli już o tym wcześniej. Co zrobili do dzisiaj? Guzik. Sprawiają wrażenie, że jakakolwiek sprawa ich przerasta. Wszystko wskazuje na to, że w mieście przybędzie trzeci dom pogrzebowy, oprócz Marczyka i Epitafium będzie to Pan Czerniawski & Ska. Jako nazwę proponuję "Grabarze Łomży".
|
|
Bestseler "Imperium Zła" na HBO. rudy błazen z druhem
|
|
Proszę bardzo, miłej pracy ;)
|
|
ok
|
|
Pogadajcie z Ryśkiem z Jedwabnego /Motostodoła/ on ma tego kilkanaście sztuk, może ma coś zbędnego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |