wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"misiewicze\" w Łomży...

ja do tej osoby - Kasi nic nie mam - nie znam jej nawet, a dopiero po wpisach na forum wiem, ze takowa jest w miescie.
co do moich przemyslen, to wg mnie wazna jest wiara np w moc modlitwy - na pewno w trudnych momentach zycia modlitwa bardzo pomaga.
no i - dla zdrowia wazne by pic ziola, kobietom polecam krwawnik, wszystkim zaś pokrzywę dla wzmocnienia. to jest naturalne, i naprawde pomaga. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"misiewicze\\\" w Łomży...

Jezdze tam od roku czasu i polecam. Znają się i fachowa robota a ceny jak wszędzie w Łomży.

nie powinnam odpisywac, ale czekam na wyniki z terenu i pisze Ci Leszku wprost:" Ty chyba nawet skarpetek nie ścigasz od postu do adwentu.!!!!!!

Były i przy Brzeziu;D

Co zal dupe sciska? Wez sie do roboty,to moze tez w koncu sobie na ,,wenika'' odlozysz.

A pamięć napewno mnie nie zawodzi.

rodos :
Posłuchaj mnie uważnie, to co napisałeś właśnie, to o kant du*y potłuc, jeżeli nie masz nic ciekawszego do napisania tu na forum, to lepiej żebyś się w ogóle nie wypowiadał, bo z tego co wywnioskowałem to jesteś jakimś frendem naszego lofcianego <3 prezydenta i dziwię się Tobie, że masz na tyle odwagi, żeby pisać takie głupoty. Zastanów się nad tym co piszesz, bo to są dość poważne sprawy i nie ma czasu na czekanie, że może prezydent łaskawie rzuci parę groszy na ŁKS Łomża, bo to jego zasra*y interes. ŁKS był zawsze wizytówką miasta i zawsze tak będzie, czy Ci się to podoba czy nie.
A forum te tyczy się MŁKS'u i jego problemu z władzami miasta, gdyż przez ich rządy ponad 150 dzieci z dnia na dzień zakończy swoją karierę z piłką nożna w Łomży, gdzie dla tych dzieci piłka jest wszystkim.
I tyle na ten temat mam do powiedzenia.

lepiej przepłacać

Ktoś -coś nie sądź innych po sobie. To, że nie stać Cię na kino, to nie nasza wina. Pożądne kino zawsze będzie miało klientów o ile będzie na bieżąco z nowościami.

profile w 2lo? ;d
wybiera się jedynie jak już wyżej zostało napisane czy dany język w zakresie podstawowym czy rozszerzonym;) o żadnych profilach nie słyszałam, ale mogę się mylić;)
w 1lo natomiast są profile, aczkolwiek musisz sprawdzić na stronie szkoły jakie;)

ja moge nauczyc Cie francuskiego :PP

Witam. Gdzie w Łomży dopasują i wymienią łożyska w kole motocyklowym( od crossa)?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org