Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"misiewicze\" w Łomży... |
ja do tej osoby - Kasi nic nie mam - nie znam jej nawet, a dopiero po wpisach na forum wiem, ze takowa jest w miescie. co do moich przemyslen, to wg mnie wazna jest wiara np w moc modlitwy - na pewno w trudnych momentach zycia modlitwa bardzo pomaga. no i - dla zdrowia wazne by pic ziola, kobietom polecam krwawnik, wszystkim zaś pokrzywę dla wzmocnienia. to jest naturalne, i naprawde pomaga. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"misiewicze\\\" w Łomży... |
Jezdze tam od roku czasu i polecam. Znają się i fachowa robota a ceny jak wszędzie w Łomży.
|
|
nie powinnam odpisywac, ale czekam na wyniki z terenu i pisze Ci Leszku wprost:" Ty chyba nawet skarpetek nie ścigasz od postu do adwentu.!!!!!!
|
|
Były i przy Brzeziu;D
|
|
Co zal dupe sciska? Wez sie do roboty,to moze tez w koncu sobie na ,,wenika'' odlozysz.
|
|
A pamięć napewno mnie nie zawodzi.
|
|
rodos : Posłuchaj mnie uważnie, to co napisałeś właśnie, to o kant du*y potłuc, jeżeli nie masz nic ciekawszego do napisania tu na forum, to lepiej żebyś się w ogóle nie wypowiadał, bo z tego co wywnioskowałem to jesteś jakimś frendem naszego lofcianego <3 prezydenta i dziwię się Tobie, że masz na tyle odwagi, żeby pisać takie głupoty. Zastanów się nad tym co piszesz, bo to są dość poważne sprawy i nie ma czasu na czekanie, że może prezydent łaskawie rzuci parę groszy na ŁKS Łomża, bo to jego zasra*y interes. ŁKS był zawsze wizytówką miasta i zawsze tak będzie, czy Ci się to podoba czy nie. A forum te tyczy się MŁKS'u i jego problemu z władzami miasta, gdyż przez ich rządy ponad 150 dzieci z dnia na dzień zakończy swoją karierę z piłką nożna w Łomży, gdzie dla tych dzieci piłka jest wszystkim. I tyle na ten temat mam do powiedzenia.
|
|
lepiej przepłacać
|
|
Ktoś -coś nie sądź innych po sobie. To, że nie stać Cię na kino, to nie nasza wina. Pożądne kino zawsze będzie miało klientów o ile będzie na bieżąco z nowościami.
|
|
profile w 2lo? ;d wybiera się jedynie jak już wyżej zostało napisane czy dany język w zakresie podstawowym czy rozszerzonym;) o żadnych profilach nie słyszałam, ale mogę się mylić;) w 1lo natomiast są profile, aczkolwiek musisz sprawdzić na stronie szkoły jakie;)
|
|
ja moge nauczyc Cie francuskiego :PP
|
|
Witam. Gdzie w Łomży dopasują i wymienią łożyska w kole motocyklowym( od crossa)?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |