Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rewolta na Kresach 17 IX 1939 |
Wstęp jest bezpłatny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rewolta na Kresach 17 IX 1939 |
witam, czy ktoś z was ma może numer do krawcowej, która ma zakład na hali targowej na starym rynku?
|
|
Na Woziwodzkiej na górce po prawej stronie.
|
|
Przes długie lata na piętrze urzędował krawiec a nie krawcowa.
|
|
To młody, kremowy, w białe łatki chomiczek. Syryjski.
|
|
ja zawsze wymieniam na sikorskiego na przeciwko straży za komplet 45
|
|
Tylko nie oddaj jakiemuś zboczeńcowi, którego ucieszy nagranie filmiku jak to jego gadzina dusi chomika.
|
|
To prawda,zgadzam sie z przedmówca.Kasa jest tylko tam siedza darmozjady i z naszych podatków zyja a jak trzeba cos zrobic dla SPORTU tzn.,konkretnie dla PIŁKI NOZNEJ to od kilku lat jest z tym problem,co te dzieci sa winne?,chyba dobrze ze maja zajecie i robia to co kochaja.ŁKS ŁOMZA od tylu lat jest i bedzie,szybciej władza sie zmienia niz zniknie KLUB z powierzchni ziemi,tego chca NASZE WŁADZE,dyrektor MOSIR-u tez pragnie tego ,nawet on nie jest za dziecmi,bo to co on wyprawia to jedna wielka komedia.Ja to chciałem podziekowac KIBICOM za to co zrobili wczoraj,mam nadzieje ze nasz PREZYDENT to widział?,a kibice powinni z NIM pojechac na meczu POLSKA-HOLANDIA. NASZE WŁADZE to wiedza jak dla siebie kase wziasc a nie zeby pomóc KLUBOM,dobrze ze tak sie stało ze MŁKS przestał milczec,przyda sie to w koncu ŁOMZY,buduja jakies baseny itp,zatrudniaj jakis chorych dyrektorów i rzadza sie,co oni sie znaja na promocji miasta niby?,znaja sie jak wziasc w kielnie i tyle,ja to bym zrobił porzadek z NIMI wszystkim,zeby w koncu było normalnie w tej ŁOMZY,zeby mozna było jechac do innego miasta i chwalic ze jest człowiek z ŁOMZY,A TAK JAK JEST TO CZŁOWIEK TYLKO sie wstydzi,ze ma takich rzadzacych,dlatego teraz młodziez ucieka stad do innych miast,bo u nas nie da sie normalnie ZYC !TRAGEDIA TA ŁOMZA i te NASZE WŁADZE.
|
|
Będą, 13 kwietnia :)
|
|
na Poznańskiej 34, czerwony szyld, za komplet ok 40 zł
|
|
Trzeba by było się zebrać i wjechać w ten ratusz i niech barbarzyńcy się tłumaczą.
|
|
kina nie bedzie - fakt ale za to powstanie jeszcze jeden komin. z niego napewno będą super widoki. nie każda bajka kończy się happy endem
|
|
Racja.Popieram.Aż strach zobaczyć na trawnik-gówno na gównie.I gówno na trawniku,ale na CHODNIKU,to już przesada.Oczywiście psa to każdy chce mieć,ale wychodzić w jakieś inne miejsce,tam gdzie nie chodzi duża ilośc osób,to nie łaska?!W tamtym roku bodajże,na Księcia Janusza 8,w piaskownicy,srały psy,lub koty.I dzieci sie bawiły,i dostały wysypki.Ja sie pytam.Gdzie tu kultura?Czy Łomża to już taka dziura,w której są zwyrodnialcy i nie kulturalni ludzie?Bardzo proszę,dajcie nam żyć w kulturalnym środowisku. Inteligentnym trzeba być,a nie bywać. Pozdrawiam.
|
|
Hej, czy ktoś się orientuje gdzie najlepiej zrobic kurs prawa jazdy na motor? Bo jeszcze chyba nie weszła w życie ta ustawa że wydawane są one od 24 lat. Interesuje mnie taki ośrodek w którym jest taki sam motor do nauki jazdy jaki jest na egzaminie.
|
|
Taki sobie a o cenach bym dyskutował
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |