Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosuj na Posła z Łomży!! |
Ciekawe czy zdążą to wybudować przed śniegami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosuj na Posła z Łomży!! |
Robson napisał(a): > Ja wierzę w Boga, ale w kościele jestem żadko, ponieważ nie > lubię tej obłudy i dwulicowości. ... ludzie nie chodzą do Kościoła ze względu na zachowanie innych, chodzą dla siebie dla dobra ducha (tak jest nakazane w Piśmie Świętym) i powinni się w kościele wyciszyć a słowa księdza traktować z szacunkiem bez względu co ksiądz potem robi/sądzi. Osobiście nie lubię większośći księży jako zwykłych ludzi (po mszy, poza zawodem) ale przecież chodzi tu o naszą wiarę....
|
|
true true -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
spis numerów (najważniejszy) , rozkład MPKów itp kamerka ... u mnie działa :)
|
|
o tak!!!! spis MPK jestem za -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
neostrada miala dolek :D
|
|
11 sierpnia o godzinie 18 w klubie "Rampa Vip" odbędzie się spotkanie klubu i zawodników ŁKS-u z kibicami - żródło radio BAB
|
|
A ja myślę, że forum powinno być bardziej rozbudowane z większą ilością działów tematycznych. Byłoby bardziej przejrzyście i wygodniej cokolwiek znaleźć.
|
|
Zapraszam do wklejania screenshotów ( zrzutów ekranu ) pulpitu
|
|
Spytaj starsze klasy. Zazwyczaj podreczniki sa takie same.
|
|
Ktos tu jest chwali pietą :P hehe
|
|
pierwszego dnia (w poniedziałek) jak zamkneli most, do domu do p-cy dojechalam po 45min i to bylo najdluzej jak do tej pory,(tfu..tfu coby nie zapeszyc...teraz po 18 stoi jedzie sie 20min (albo ja mam takiego farta), noga od sprzegla boli tylko, hehe..
|
|
ten sidebar po prawej to program czy moze zainstalowałeś jakis dodatke co transformuje xp w Vistę (codename: Longhorn) ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |