Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS cofa Polskę do czasów zaborów |
To źle myślisz . W tym roku nie będzie . Nie było też w zeszłym .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS cofa Polskę do czasów zaborów |
Ja Zenicie staram się być miła;-)Zwłaszcza dla ludzi którzy odpłacają tym samym;-)
|
|
Podoba mi sie to,rzadkosc dzis ;) DObranoc :)
|
|
dla mnie wszystko przepadlo koniec kropki
|
|
wytlumacz sobie na zdrowy rozum to zrozumiesz
|
|
Protagoras no nie masz co dyskutować. Jak mam rozmawiać z tumanem co nie zna pojęć nienawiść na tle rasowym. Jesteś tuman skąd wiesz że wśród przodków nie masz Żyda czy Ukraińca. A może czystej krwi jesteś Aryjczyk;)
|
|
Ekipa z ratusza Łomżyńskiego trzyma z tym kolego i dlatego nie będzie niczego;D http://www.youtube.com/watch?v=0qHYcCDr5UI
|
|
Ciekawe kiedy upadnie? Biorąc pod uwagę fakt ze w tamtym miejscu upada każda Tańc Buda ta obecna też zdechnie. Smutne ale prawdziwe. Nie pomogą nawet telewizory na ścianach.
|
|
radio maryja jest najleosze odbiera bez anteny a tak powaznie to eska rock jak najbardziej
|
|
ja tez ci moge przyszlosc przepowiedziec twoja slawa sie wypala odejdz z chonorem pozdrawiam lomzyniaka33
|
|
duch - ja nie żartowałem. Mam te sam problem od lat. Przychodzą do twojego ogródka bo nie mają na nim konkurencji, a koty są zwierzętami terytorialnymi. Więc znaczą "swój" teren. Drugi kot przychodzi i wąchą i żeby nie być gorszym też oznacza teren i tak w kółko. Najlepszym sposobem jest pies, który nie popuści kotu... rudy błazen z druhem
|
|
Do założyciela tego tematu: Sam sobie wysmaruj gębę gównem, a potem spójrz w lustro. Może wtedy wreszcie zauważysz jakim burakiem w istocie jesteś!
|
|
Orliki są już otwarte i miejsca dawno porezerwowane.
|
|
Bawi mnie mentalność ludzi w tym mieście. Ludzie wyśmiewają dosyć ciekawą kwestię, żeby ktoś wreszcie pogonił właścicieli do sprzątania po swoich psach. Na prawdę wam to pasuje?? Jak widać Łomżyniacy tkwią po uszy w gównie i chyba im w tym dobrze. Na zawsze pozostaniemy zaściankiem, bliżej nam w rozwoju do ruskich niż do reszty kraju. I tu nie chodzi już o ten temat ale o całokształt.
|
|
Imbecylu (chyba lubisz być obrażany skoro wyzywasz innych) - ty jesteś lewusem. Ludzie nie są równi. Jak mi nie wierzysz jedź do Malmo i spróbuj tam głosić swoje tezy - Muzułmańce w 30 sekund ci wytłumaczą, że się mylisz. Nie znoszę takich tępaków - potrafisz tylko wyzywać ludzi przez net. Sam zaczynasz gówniarską wyzywankę bulwersujesz się , że ktoś ciebie od gówna wyzwie. Badania nad ilorazem inteligencji mówią jasno - czarni mają niższe IQ od białych o ok 10 pkt a biali mają niższe od żółtych. Niestety to politpoprawność sprawiła, że o tym się nie mówi. Nie ma też tu miejsca kulturowa głupota - badano też czarnych żyjących w białych rodzinach. Lewusy na ten argument potrafią tylko wybełkotać "daj linka, daj linka" - sam se znajdź, chyba aż tak tępy nie jesteś. Jeszcze dodaj sobie do tych twoich przykazań jedenaste: "Nie ma boga prócz allaha a mahomet jest jego prorokiem".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gówniane te miasto troche
|
|
Kontaktuj się szybko z ekipą naszych bohaterów - grupą GIT! Info w tym temacie ;) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=365711&t=365711[\url] "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a problem przejrzec ogłoszenia !!!!! Ludzie się ogłaszają ....... komisy
|
|
Tak to było Panie Przewodniczący Rady miasta a jeśli chodzi o sport, jak tu kształtują się wydatki? Prawdą jest, że ŁKS 1926 ma szansę na 100 tys. zł? A jeśli chodzi o ŁKS, nadal chcemy go wspierać. Natomiast sama chęć wspierania i sympatii do klubu, nie musi się równać prawu i wymaganiom formalnych. Bo to nie są nasze pieniądze, a budżetowe. Niestety nie wszyscy wiedzą, że sprawa ŁKS-u nie jest jeszcze wyjaśniona. Przypomnę, że uznano, że jeśli poprzedni klub zostanie rozwiązany i ogłosi upadłość i na jego bazie powstanie nowy, to sprawa będzie załatwiona. Okazuje się, że tak nie jest. Do tej pory sprawy, związane ze starym ŁKS-em nie zostały uregulowane. Cały czas trwa kontrola Urzędu Kontroli Skarbowej, wyjaśnianie pracy poprzedniego kuratora. Czyli na dzień dzisiejszy, jeśli ŁKS nie spełni pewnych wymogów formalnych i nie przedłoży stosownych dokumentów, to nawet jeśli byśmy chcieli przekazać te pieniądze, a chcemy, to nie będziemy mogli tego zrobić. Nadzieja jest, a te pieniądze są zabezpieczone. Jednak trzeba spełnić wymogi formalne, by w razie kontroli nikt nas nie pouczał lub nie posądzał o niewłaściwe wydatkowanie pieniędzy budżetowych. Miasto jako swój wkład w ŁKS chce przekazać klubowi prawo korzystania do stadionu. Bo stadion należy do miasta. ŁKS teoretycznie wynajmuje stadion od miasta z odpowiednią kwotę. Wiąc każdy mecz, to jest wkład miasta w ten klub. Cały czas mówi się o tym, myślę, że byłby to dobry pomysł, żeby na bazie ŁKS-u stworzyć profesjonalną spółkę sportową, miejską czy akcyjną. To jest pewne rozwiązanie. Jednak to jest już kwestia należąca do ekspertów i prawników. Rada jako rada, jest gotowa przeznaczyć pieniądze na ŁKS.
|
|
a wiecie może gdzie sie podbija to książeczkę
|
|
Też w SANEPIDZIE
|
|
NA UL.WOJSKA POLSKIEGO NA WPROST POCZTY .
|
|
Łomża jak Łomża, powiedziałbym chora władza we wszystkim widzi problem.
|
|
Acha i jeszcze jedno żeby egzekwować prawo to najpierw musi ono byc wykonalne a ja nigdzie w Łomży nie widziałam koszy na psie odchody!!!
|
|
Właśnie ale MySpace to jego profil i do tego gatunku się zalicza. A na last.fm alternative, polish, experimental, poetry, folk. MySpace czyżby chwyt jakiś nie am pojęcia.
|
|
To jest bardzo ciężka praca.
|
|
sie prują ze butach wchodzisz na trybunę, to co ja mam kapcie nosić aby na trubyne wejść?;p
|
|
jam Ci
|
|
|
Może być,ale ceny Marcinek zaczął windować.
|
|
A teraz ty mnie posłuchaj kkkk1976, na pewno nie zakończą kariery z piłką nożną, myślę że Prezydent wie, że dla tych dzieciaków piłka jest wszystkim. Pewnie najlepszym rozwiązaniem będzie jak on się nimi zaopiekuje niż ? stowarzyszenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |