Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatna droga Szydłowej za publiczną kasiutrę |
Profil podstawo i rozszerzony :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatna droga Szydłowej za publiczną kasiutrę |
postaw swoj portret w ogródku, koty popatrzą i sie wyniosą
|
|
Mój nick nie ma nic wspólnego z imieniem;-)Ale imienia wolę tutaj nie podawać;-)
|
|
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła;-)
|
|
Zagubiono telefon komorkowy Sony Ericsson najprawdopodobnej kolo sklepu Polo przy PG1 w okolicach godziny 21.00, lub w centrum przy Rondzie Kosciuszki. Uczciwego znalazce prosze o informacje, zalezy mi szczegolnie na karcie SIM. Telefon prawdopodobnie rozpadl sie przy upadku wiec mogl byc w kilku czesciach. Z gory dziekuje
|
|
wszystko zalezy od wyobrazni
|
|
Pani Irenka Dąbrowska zdecydowanie . Przynajmniej wydanej forsy nie pożałujesz .
|
|
W temacie to wszystko jak w moim podpisie. Uważam, że wpierw należy wytępić moherowe berety, które trzymają bez uwiężi kociarstwo i karmią je podobnie jak dzikie ptactwo pod oknami domów, w których mieszkamy./ Niech zapiepiep.....do lasu i na rogatki miasta dokarmiać, co będzie wielkim sercem, a nie z lenistwa wyrzucać przez okna każdy gnój. Dalej piszę: nie słuchajcie debilów, że trzeba wysypywać i rozlewać "WALERIANĘ", bo dopiero ściągniecie sobie pod okno kociarstwo/ dużo mądrzejsze, aniżeli ich właściciele i niektórzy forumowicze. Ja mam sposób: za 2 zł paczka małych petard /zostało mi z"SYLWESTRA" 10 paczek po 50szt. Jak się zaczyna miałczenie rzucam z balkonu między kociarstwo i rozbiegają się. Za pół godziny powtarzam jak się zejdą pod balkony. W końcu sąsiedzi nie wytrzymują już o godz. 1.oo w nocy i dzwonią po policję zgłaszając, że ktoś strzela/ boją się swoich sąsiadów-właścicieli kotów,bo nie chcą być kapusiami/,ale nie denerwuje ich już 2-3-10godzinne miałczenie, tylko petardy.Wtedy usłużni policjanci"pisy" nie wiedząc kto rzuca ,czają się aby złapać"petardowca"i tak mi pilnują podwórza na jednej z ulic na osiedlu"Południe". Pozdrawiam .ps. mam już przygotowany sposób na właścicieli psów wyprowadzanych z bloków pt" od kwietnia zaczyna się smarowanie gówn..ami szyb samochodów tym właścicielom psów, które zostawiają odchody pod naszymi balkonami. JEŻELI CHCESZ PRZYSTĄPIĆ DO NAS /JEST JUŻ 46 OSÓB/ ZOSTAW WIADOMOŚĆ. AKCJA TRWA. Jak nie poskutkuje/ jak widać policja i straż miejska nie może/ weżmiemy się za nabijanie piankami montażowymi tłumików ich samochodów-włascicieli tych zwierzaków.
|
|
Dobranoc.....;-)
|
|
Fazi666 nie wiem, czy te spoko rymy są Twoje, bardzo trafione jeśli chodzi o władze w ogóle, ale temat dotyczy konkretnej sytuacji- tu i teraz, która obchodzi przede wszystkim młodych sportowców naszego miasta, trenerów, rodziców i rzeszy sympatyków ŁKS- u Łomża. Sprawa jest poważna, bo jak wytłumaczyć tym 150 młodym ludziom, że kilka lat ich treningów, wyrzeczeń i marzeń można spuścić przez indolencje i krótkowzroczność władz miasta, które z zasady powinno zapewnić im możliwość sportowej rywalizacji z rówieśnikami z Białegostoku, Suwałk, Zambrowa, Kolna itd. Co powiedzieć Rodzicom- że ich pociechy trenujące z przekonaniem i młodzieńczym zapałem przestaną robić to co większość z nich kocha, wyczekując na każdy trening czy mecz ligowy. Oni też inwestowali w ich marzenia, także finansowo. Co mają myśleć trenerzy, którzy poświęcili co poniektórzy ponad 7 lat swojego życia, często kosztem własnych rodzin, by widząc talenty piłkarskie z Łomży i okolic z którymi pracowali tyle lat wychowując ich i wpajając szacunek do barw biało-czerwonych, ich praca poszła na marne?. Co o tym mamy sądzić my wszyscy sympatycy ŁKS-u? Czy niedawne wybory rady miasta i prezydenta zmieniły coś, czy warto było? To wy decydujecie na co przeznaczycie nasze podatki. To wasza odpowiedzialność...to ważne sprawy Fazi666...
|
|
"i po wszystkiemu"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |