Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA |
Klub jakie ma możliwości finansowe każdy widzi, natomiast osoby odpowiedzialne za odcięcie dofinansowania młodzikom można spokojnie nazwać grabarzami łomżyńskiego sportu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA |
Witam wlaśnie monitor mi siadł od kompa jesli kotś ma na zbyciu, to chętnie przyjme. moje GG: 3997378
|
|
Re: Szacun, muszę przyznać, że Duda został przywitany godnie przez Polonię w USA |
Szafa.pl Przerwa techniczna. Hej, Wracamy za chwile. Przepraszamy za problemy. szafa.pl
|
|
Przychodzi syn do ojca imówi: -Tato jestem gayem. Na to ojciec:Tak jesteś geyem?A jesteś znanym aktorem? -Nie Jesteś multimilionerem albo celebryto? -Nie Twój przydupas jest milinerem,celebrytą lub znanym aktorem? -Nie tato. To zrozum synku źe ty nie gey, ty zwykły pedał jesteś Czy określenie ch... im w du.....pe, jest jest dla nich obraźliwe?] Buchachacha
|
|
na Prusa 8 stoi przed blokiem
|
|
No właśnie,a ja tu głupia daję rady!ehhh
|
|
Tow. Cze. ma doradców... Niech kombinują, doradzają! Czas się wykazać, Panie Prezydencie, 3 miesiące na świętowanie zwycięstwa to wystarczająco dużo!
|
|
Omania a dlaczego tak zareagowałaś na moją propozycję wpłaty na moje konto?;)
|
|
szafa gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |