Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nawet reżimowy związek wkurzony... |
wyrobienie badan kosztuje okolo stu zlotych a pojsc musisz na dworna ale niezanm dokladnie adresu w taka brame ub do sanepidu zaraz za orlenem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nawet reżimowy związek wkurzony... |
siemka! Wiecie gdzie można wyrobić książeczkę sanepidu!??
|
|
Duchu,ja na wycieczkę się piszę.Jasne.Ale czy gumiacki tez mam zabrać ze sobą? No i jeszcze jedno pytanie,ile wycieczka będzie trwała,bo ja musze do pracy,a nie chciała bym zostać przy dojeniu krówek;-)
|
|
..,ja wiem do czego pijesz,do swojej wczesniejszej wypowiedzi,kto ma wziasc sie do roboty,ale temat rodziców to Ty zostaw w spokoju,bo nie wiem czy wiesz ale KLUB ŁKS ŁOMZA to nie dał Mojemu dziecku nawet jednej skarpetki i nie wiem czy wiesz,ze dzieki rodzicom to ten KLUB istnieje,bo to rodzice ostatnio utrzymuja młodziezówke a dzieki Niej jak sie orientujesz to i seniorów,gdyz bez małolatów klub nie isnieje.Jeszcze cos chcesz wiedziec o działalnosci MŁKS,a moze masz takie rzyczenie spotkac sie z rodzicami i im to powiedziec co tu na forum??? ps.,kazdy liczacy sie KLUB i WŁADZE MIASTA pomagaja w szkoleniu młodziezy a tu tego nie ma .
|
|
taki co ma najwięcej kóniów
|
|
Wybory zbliżają się wielkimi krokami :) Wszelkiego rodzaju motłoch, odsunięty od władzy przez świadomy swojej Polskości mądry Naród , znowu zaczyna wykrzykiwać te swoje chore z nienawiści hasełka :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |