Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podwójne 500+, dobra zmiana |
Potrzebujesz tego: http://www.sklep.chemikolor.pl/asortyment/produkt/186 do tego katalizator Ol-1 To do formy. Do odlewów wykorzystujesz żywicę epoksydową albo inną do odlewów. Czy w Łomży dostaniesz, nie wiem - ja kupowałem gdzieś w Białym. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podwójne 500+, dobra zmiana |
wolał bym jakimś dobrym rowerem poginąć
|
|
Albo zaczna srac na maxa ;)
|
|
ktoś-coś - masz rację - hołotę tolerastów trzeba tępić a nie z nią dyskutować.
|
|
Rządzący są po to, aby robić biznes i chronić swojego dobra(interesu), jeb** dobro publiczne!!! Honor i ojczyzna czy znacie te pojęcia??? Chyba nie bo patrzycie co tu tylko jest do wzięcia ,a nie o wasze zyski powinno tutaj chodzić ,a tym krajem powinni rządzić patrioci. Honor i ojczyzna czy znacie te pojęcia??? Chyba nie bo patrzycie co tu tylko jest do wzięcia ,a nie o wasze zyski powinno tutaj chodzić ,a tym krajem powinni rządzić patrioci. Prawda jest jedna, a mnie łapie zaduma O tym, że media kłamią jak jeban* komuna Pomyśl ilu niewinnie w pudle siedzi złodziei Pomyśl o tych ludziach co za Polskę ginęli. Zamiast uczciwych ludzi stołki bierze tłum śmierdzieli Co za sprzedaż Ojczyzny by parę złotych wzięli. Wielki światowy biznes rządzi w naszym kraju. Zamiast patriotyzm rządzić, mamy zdrajców i lokajów. Mieli obniżyć podatki, a po cichu chcą je zwiększyć. Inny organ wyśle szpiegów, żeby między ludzi węszyć I patrze jak się prężą te śmiecie w błyskach fleszy. Może kilka słów prawdy ich na chwilę speszy. Media są w ich rękach, więc nie dotrze to do rzeszy. Gdzie samotne matki płaczą, a władza na górze się cieszy. System to zdradziecka ma psów i agentów wojsko. Tadek z F.I.R.M.Y. się martwi, co będzie z Tobą Polsko??? Honor i ojczyzna czy znacie te pojęcia??? Chyba nie bo patrzycie co tu tylko jest do wzięcia ,a nie o wasze zyski powinno tutaj chodzić ,a tym krajem powinni rządzić patrioci. Honor i ojczyzna czy znacie te pojęcia??? Chyba nie bo patrzycie co tu tylko jest do wzięcia ,a nie o wasze zyski powinno tutaj chodzić ,a tym krajem powinni rządzić patrioci.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Wex_jcnFm9E&feature=player_embedded
|
|
Przychodzi babka do lekarza i mowi -Panie doktorze wszystko mnie wk**wia! Przyszlam po jakies leki, bo doslownie wszystko mnie wk**wia... Na to lekarz - a probowala pani czytac ksiazki, to uspokaja? -Pani doktorze, czytanie mnie wk**wia! te kartki trzeba przewracac, a to tak wk**wia... - No dobrz, a spacer po lesie,swierze powietrze,ptaki? -Panie doktorze te ptaki napie**alaja od rana i wk**wiaja mnie bardzo, i chodzenie...nie lubie lasu wk**wia mnie!!! - a seksu pani probowala? -Seksu, nie...-A sprobujemy? -No, dobrze Panie doktorze... Kochaja sie chwile, pacjetka nagle pyta -Panie doktorze, wklada Pan, czy Pan wyjmuje, bo juz mnie to zaczyna wk**wiac!!!!
|
|
Trzeba być jak Robin Hood, a nie jak szuja bez zasad i skończona kur**!!!
|
|
Wybory zbliżają się wielkimi krokami :) Wszelkiego rodzaju motłoch, odsunięty od władzy przez świadomy swojej Polskości mądry Naród , znowu zaczyna wykrzykiwać te swoje chore z nienawiści hasełka :):)
|
|
Na nic nie ma pieniędzy, Fabet zamknąć, MŁKS zamknąć i pozostaje nic innego tylko budować więzienia, życzę powodzenia!!!
|
|
Szkoda, szkoda:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |