Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antypolonizm \"wyssany z mlekiem matki\" |
Pierwsza zasada.... tutaj nie ma zadnych zasad wiec robta co chceta.. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antypolonizm \\\"wyssany z mlekiem matki\\\" |
A czy ja też mogę jechać ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
cezar1 - najczęściej numery mają z głowy.... zaczynają np. od 501 000 000 i lecą co jeden do góry :]
|
|
Ile kosztuje przyjemność korzystania z tego przybytku?
|
|
i co dalej leją w krzaki ?
|
|
A prawda jest taka że baby w życiu ani rusz !!!
|
|
gówno rudy błazen z druhem
|
|
Co zrobić z dzikimi kotami, które całymi stadami biegają i przesiadują w moim ogródku, śmierdzi jak cholera, pisk hałas po nocach, osrane grządki na których są sadzone warzywa, znoszą jakieś ochłapy żywności, koszmar CO MAM ROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mam ten sam problem, a rozwiązania są dwa: 1. Kupić ostrego psa lub 2. Kupić ostrego kota. Pozostałe rozwiązania są albo nielegalne albo nieskuteczne. Żadne środki chemiczne odstraszające nie działają. Wymyśliłem jeszcze 3 rozwiązanie : zaakceptować to i stać się miłośnikiem kotów.
|
|
Benny i to o jest kulturalna odpowiedź, ja też pochodzę z tej samej "wiochy" ale się tego nie wstydzę i gdziekolwiek jestem nigdy nie ukrywam swego pochodzenia a ze swego miasta nigdy ale to nigdy nie szydzę - jestem z ŁOMŻY !!!! Odejdź z tego forum skoro Łomża to dla Ciebie - pseudo warszawiaku - jest wiochą, pamiętaj że nigdy nie ukryjesz swojej tożsamości, nawet w Warszawie bo akcent twojej mowy jest zapisany do końca twego życia i każdy Cię w innych stronach Polski rozszyfruje.
|
|
A nie wpadłeś na to, że te koty Ciebie lubią? Dlatego do Ciebie przychodzą? rudy błazen z druhem
|
|
Dobra walka była ;p. @Pan F Racja haha :D
|
|
chodzę jeżeli nie mam alternatywy. Czyli 2 razy do roku, Boże uchowaj, oby jak najmniej. Szlag trafia mnie przez to że Tcheslav i Konie zamknięte.
|
|
Sumo/malaha masz rację, to dobrze, że u nas w klubie w drużynie seniorów jest tak dużo wychowanków. Więc ciesz się i broń ich póki możesz, bo to może być ostatni raz kiedy mamy podobną sytuację, za 5-6 lat klub ten będzie ze 100% złożony z zawodników z innych miast
|
|
Niedługo się wyprowadzą bo teraz mają chęci na miłość, dlatego tyle przesiaduje i toczą walki o kotkę. Zapach zmyją deszcze, a koło balkonu możesz polać octem to zapach zlikwiduje
|
|
kup krople walerianowe i rozlej najlepiej u sąsiada którego nie lubisz sprawdzone wyniosą sie do niego bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki < wieczne im odpoczywanie >
|
|
30 – 31 marca
|
|
Niech rodzice młodych zawodników, którzy głosowali na wyżej wymienione osoby teraz wytłumaczą swoim dzieciom, dlaczego ich pociechy być może nie będą mogły w 2011 r. uprawiać sportu. Bo tu już nie tylko o piłkę chodzi, ale i inne kluby sportowe w Łomży. A wszystkim wymienionym wyżej osobom proponuję wziąć się za robotę i znaleźć wyjście z sytuacji. Jeśli się nie uda, to miejcie jaja i zrezygnujcie z mandatu. Tylko że podejrzewam, że nie macie krzty honoru i macie to w d.pie.
|
|
Bo z sympati noszą na halę
|
|
Mamy wiosnę to i spacery;-)
|
|
Sumo/malaha mam nadzieje ze bedziesz mial albo juz masz dziecko ktore bedzie chcialo uprawiac jakis sport w naszym miescie to morze wtedy porozmawiamy . Moja skromna rada zbieraj kase.Pozdrawiam
|
|
Witam forumowiczów i reklamodawców. Polecacie zespoły-a są jeszcze takie? Czy wogóle rozumiecie pojęcie zespół! Panie i Panowie, żeby nie urazić prawdziwych zespołów muzycznych, a jest ich może dwa-trzy, nazwy nie podaje bo to nie reklama. Z plejbeku to didżej, a nie zespół-prawda?. Napisałem wcześniej, niech "ZESPOŁY" zrobią koncert na Starym Rynku i pokażą co potrafią, a wszystko będzie jasne. Na palcach jednej ręki można policzyc kto umie śpiewać, a reszta inny głos z plejbeku, a inny na żywo jak czasami się odezwie-prawda Panowie "muzykanci". Zapraszam z instrymentami do koncertu..... Akordeon, saksofon, perkusja, gitara- bez keyborda i odtwarzaczy ok.. i wtedy pokażecie klasę... TYLKO MIKROFON I KOLUMNY... żeby słychać było... hehe.... Do nauki i do roboty.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH A W SZCZEGÓLNOŚCI PRAWDZIWYCH MUZYKÓW
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |