poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak czerwone Niemcy z czerwoną Rosją mordowali Polaków i miliony ludzi innych narodów

Pani Hania Suchodolska dajcie spokój to chciwy i bezczelny babsztyl, który w szkole nic nie robi po to aby ludzie na korki do niej szli, olejcie ją są lepsi, tańsi i normalni a nie pomyleńcy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak czerwone Niemcy z czerwoną Rosją mordowali Polaków i miliony ludzi innych narodów

Sumo/malaha
i myslisz ze co.? pograja 5, 6 lat i starosc i kto bedzie gral.? a jak nie starosc to pojda gdzies gdzie beda zarabiac wiecej a nie gnic w tym syfie.

Re: Jak czerwone Niemcy z czerwoną Rosją mordowali Polaków i miliony ludzi innych narodów

pochodzę z wioski Łomża :)

Ja zwierzęta lubię ale przeczytaj bardzo uważnie jeszcze raz mój post i wczuj się w moje położenie.

Po prostu za bzdurny uważam zarzut, że inwestujemy w zawodników z Bstoku, a olewamy naszych. Powtarzam - najlepsi z naszych, których wymieniłem, mają szansę gry w 1 zespole. 6 młodzieżowców w wyjściowej jedenastce jest z Łomży. Do tego dochodzi 1 starszy łomżyniak, mamy więc siedmiu. Znajdźcie inny zespół w okolicy, który ma tylu wychowanków w wyjściowej jedenastce. Zawodników z zewnątrz jest AŻ 4 - 1 z Grajewa, 1 z Gorzowa, 2 z Białegostoku, teraz doszedł trzeci, ale w miejsce Kolumbijczyka. Czy to są złe proporcje? Młody niech trenuje, będzie dobry, jak Szyman, czy Laska, będzie miał miejsce w kadrze. Zimą do kadry zostało dołączonych kilku kolejnych zawodników z rocznika 93. Przepracowali okres przygotowawczy z pierwszym zespołem, część z nich wróciła do juniorów, bo było za wcześnie na ich grę w IV lidze, ale nikt ich nie skreśla, trenowali pod okiem nie lada (jak na nasz region) fachowców, jakimi są trenerzy Dymek i Zinkiewicz.
W ŻADNYM klubie, który chce się rozwijać, nie jest tak, że grają SAMI miejscowi. 2/3 tubylców to za małe proporcje? To poszukajcie lepszych w Wigrach, Olimpii, Sokółce.
A gdy widzę, że ktoś mówi głupoty, to bez ogródek reaguję, nie bawię się w farmazony. Nie ma znaczenia, kto zacz i ile ma lat, czy szron na głowie, czy mleko pod nosem. Zwykle nie przysparza mi to przyjaciół, ale mówię jak jest, a nie jak ktoś chciałby, żeby było.
Tak więc najpierw trzeba pomyśleć, poznać realia, potem gadać.
Co do inwestycji w młodych - Młodzieżowy Łomżyński Klub Sportowy jest ODDZIELNYM stowarzyszeniem niż ŁKS 1926. Powstał właśnie po to, by uniknąć łączenia finansów, zarzutów, że pieniądze z miasta przeznaczane na młodzież idą na pierwszy zespół itp., jak też by ułatwić Ratuszowi przekazywanie pieniędzy na młodzież. Niezmiernie bolejemy nad tym, co się dzieje, bo bardzo liczymy na młodych zawodników ŁKS-u. Ale niech teraz w piersi uderzą się ci z rodziców młodych piłkarzy, którzy głosowali 4 lata temu na trójgłową hydrę BChS, a jesienią na tow. Cze.

Benny ta piosenka jest z dedykacją dla Ciebie, zmień tylko w słowa "miasto" na "Łomża"

http://www.youtube.com/watch?v=uyJK40dMUZ4

np goszczący na forum kazik1987

oddaj wuzek sku zlodzieju szczyt chamstwa zeby wuzek szok

Ja pare dni temu miałem telefon
Dzwoni numer ukryty odbieram i slysze automat który coś mówi o konkursie, rozłaczyłem się za chwilke później rozmiawiałem ze znajomym to mówil ze podobno jak długo rozmawiasz z czymś takim to mogą Ci wejść na telefon i dzwonic z niego bez twojej wiedzy

jawny człowiek - przede wszystkim na pierwszy raz to trzeba swoją fotkę tu wstawić - oto jedna z zasad :)

Drogi green fotkę swoją wstawię ale nie umiem tego robić. Pozdrawiam.

avatara wklej nie fejka tylko własną fotę.

Przepraszam ale ja nic nie rozumiem o co Wam chodzi ?

jeśli będzie ci pasował to mam bardzo dobry wózek, mogę go oddać

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! NA BASENIE ZNAJDUJE SIĘ SAŁNA SUCHA W CENIE BILETU , BRODZIK DLA DZIECI Z GRZYBKIEM FONTANNA , BASEN DO NAUKI PŁYWANIA, SCIANA WODNA . 2 MASAZE KARKU . RZEKA Z PRĄDEM . DWIE RURY ZJAZDOWE 57 I 62 M 0,20 GR ZA ZJAZD DWA JAKUZI FAJNIE BYŁAM CENY BILETU ZALEZNE OD GODZIN BYŁO PODANE NA 4 LOMZA
PODOBNO MA BYC JESZCZE CZYNNE SPA GDZIE BEDZIE SIŁOWNIA, GROTA SOLNA, KRIOTERAPIA,DWIE SAUNY MOKRA I SUCHA ITP.......DOKŁADNIE NIE WIEM CO JESZCZE

rudy błazen z druhem

Kiedy są dni otwarte w 3LO ? ;)

Temat pojawiał się ostatnio zajrzyj w starsze posty.
W rankingu Współczesnej najlepszą zdawalność ma Centrum na Giełczyńskiej, słyszałem od kumpla też chwalił

Jak w temacie szukam zespołu albo założę nowy

chętni niech piszą na maila

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Tolerancja tolerancją. Palić skurwysyństwo.

Nie wklejaj fotki,oni sobie robią jaja;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org