poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brzeziński popiera Głaza

Krzysztof Bil-Jaruzelski także podziękował pracownikom swojej firmy za niezapowiedzianą i przymusową ("zależy ci na pracy?! - to siedź") nockę przy obsłudze Zlotu Anek... i tyle. Pieniędzy do dzisiaj nie zobaczyli.

Dziekujemy Ci Krzysztofie - o Ty który w imię lewicowych idei walczysz z wysykiem pracowników przez tych wrednych i przebrzydłych kapitalistów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brzeziński popiera Głaza

Btw. nie wiem jak na placu czlowiek mialby sie nauczyc jazdy po miescie, przeciez to zupelnie co innego. jezeli kursant dobrze rusza to jedzie na miasto, tak to wyglada.

Poza tym cala ta dyskusja jest bez sensu. Kursanci to osoby UCZACE SIE dopiero, a nie normalnie kierowcy. Po cos chyba ten znaczek "L" jest. Wiec nie powinno sie ich czepiac, biorac pod uwage ze mozna spotkac wielu kierowco ktorszy jezdza gorzej (za wolno lub za szybko, niezgodnie z przepisami) od tych uczacych sie..

Nope ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

A naj naj najlepszym rozwiazaniem (nie koniecznie cenowym) jest www.komputronik.pl

kris skad masz takie informacje?? pokaz dowody chłopcze
dowody qrwa mać...
Państwowa Wyższa Szkołą nie może upaść!!
tak smao jak jednostka terytorialna...

gdzieś Ty się był człowieku??

z poważaniem studen PWSiP

trzeba isc na mecz......kocham łks i napewno przyjde......
pozdro dla kibicow

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

pepperka: respect;-)

racjonalista: szczera i bardzo mądra uwaga- nieco odbiega od tematu ale jestem za:"Wy, w morde, szpitale budujta, a nie kościoły!" ;-)

jak na mój gust to rozprawa o "zawrotnych" prędkościach nauk jazdy w naszym mieście znalazła już swoją odpowiedź:] proponuję podyskutować o poligamii kościołów na terenie miasta :P

Jestem za.
Jakiś kącik motoryzacyjny, szkoła bezpiecznej jazdy, info o promocjach w sklepach, aktualny plan miasta z zaznaczonymi instytucjami publicznymi, przychodniami rodzinnymi, firmami. Co o tym sądzicie?
Mam jeszcze inne pomysły.

Robson ja wierze bo w soboty rano mozna to zaobserwowac, qurczyca mnie tez bieze jak musze sie wlec za L bo wyprzedzic nie moge..
kto chce cwiczyc wolna jazde to zapraszam w korek na trasie p-ca lomza via nowy most
a swoja droga przypomina mi sie jak ja robilam prawko....hehe
pamietam jak mi instruktor powiedzial "L na drodze jak krol..."
qumacie?

to chyba dla BSA, aby zobaczyli jakich programów używasz ...

pocieszyc Was...?

juz niedlugo (moze od poniedzialku) zostanie zamknieta ulica poznanska (od Wojska polskiego do pilsudskiego).... Cel? Budowa mikro ronda na skrzyzowaniu ulic Wojska POlskiego z Poznanka....

Fajnie nie? :P

Coraz cieplej, ale to nie to.

Pozdrowienia.

Maćku, miło mi że udało się mi odgadnąć miejsce panoramy,to wystarczająca nagroda.
Pozdrawiam wszystkich na FORUM.

Ja też często tamtędy przejezdżam, można powiedzieć, że bardzo często. Jeżeli wybywasz za wielką wodę, to życzę Tobie oby lądowań , nie było mniej jak startów.

Pozdrowienia.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nienormalnie._.normalna: sama widzisz jaki jest bartez :-) Takie są efekty patologii w domu :-) Nie mówiąc już o tym, że nie umie poprawnie napisać jednego zdania...

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

MrS .... On poprostu potrzebowal zainteresowania , mama w domu go nie przytulała , tata nie nauczył jak się odnosić do ludzi . Szczerze to mi go żal , ale takich trzeba tępić .

ale sie podniecacie hahaha to tylko przecież internet a jeszcze jest rzeczywistość

Łomżyńskie forum nie należy chyba do wyzywania sie itd

pozdro i wyluzujcie :] bo tak nie powinno być

w najwyższym przypadku weźcie od siebie numerki gg itp i sie wyzywajcie :D ulży napewno

Mimo wszystko w jego wieku trzeba grać Brożek długie lata czekał na swoją szansę grał ogony, był wypożyczany i żeby nie transfer Żurawia szanse na grę w 11 miałby małe.Pieniadze to nie fszystko:) ale bez pieniędzy to .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org