Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znów nabici w Butlę. |
zależy czy umiesz coś grać i co chcesz się nauczyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znów nabici w Butlę. |
specjal + kapitany w najgorszym wypadku nordy i malinowe gleborzuty ewentualnie wiśniowe nalewki z owocami na dnie i muzyka Piersi Lady Pank to były czasy
|
|
nie polecam i to całkiem poważnie - poszukaj lepiej kogoś lepszego. rudy błazen z druhem
|
|
Mejko, chcę się nauczyć (swoją drogą nawet jeszcze nie miałam akordeonu w rękach) ;)
|
|
Jakiego dentystę zaproponujecie ? Szukam jakiegoś naprawdę dobrego :) Z góry dziękuję za pomoc ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A ja powiem tak, moje wymiary kutasa są ani za małe ani za duże ok.10- 12 cm.jak jest w spokoju i ok. 16-19 cm jak jest. w gotowości a to jest uzależnione od mocy podniecenia. Dziewczyny nie patrzcie na rozporek ale na wnętrze faceta a długość nawet jeśli będzie za mała to nie problem, na to jest setki sposobów. KOCHAM WAS WSZYSTKIE DROGIE PANIE
|
|
Czytałem post na tym forum o odznaczającym się członku w spodniach faceta, a ja mam pytanie czy piersi czyli cycki,zderzaki,bałamutki i jak by je nie zwał też mają taki wizerunek jak członek męski.
|
|
na Nowogrodzkiej to jedynie jest Punkt Przedszkolny, szukając czegoś dla swojego dziecka zdecydowałabym się jednak na przedszkole państwowe lub niepubliczne jak edukator
|
|
ADAŚ JEST WIELKI ............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |