poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Totalna krytyka rządów PiS. Parlament Europejski miażdży PiS.Polska bez prawa głosu w Europie! Zabiorą nam pieniądze/dotacje !

czy zna ktoś wyniki turnieju w siatkę w hali gimnazjum nr1 gdzie gra uks1 łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Totalna krytyka rządów PiS. Parlament Europejski miażdży PiS.Polska bez prawa głosu w Europie! Zabiorą nam pieniądze/dotacje !

cześć wszystkim:)
zna może ktoś z was osobę, która szybko i tanio potrafiła by nauczyć mnie języka angielskiego w stopniu komunikatywnym tak żeby się dogadać?

Re: Totalna krytyka rządów PiS. Parlament Europejski miażdży PiS.Polska bez prawa głosu w Europie! Zabiorą nam pieniądze/dotacje !

Kto tanio i szybko nauczyłby grać na akordeonie? ;)

Taki jeden, radzi się koleżanki: Kaśka, co zrobić, aby dziewczyny mnie chciały?
-włóż sobie "porządnego" ogóra w gacie
Po pewnym czasie, Kaśka pyta:
-i co, pomogło?
-teraz to już w ogóle, ode mnie uciekają
-idioto jeden, trzeba było włożyć z przodu, a nie z tyłu

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ha ha no co dobry temat.

Inne propozycje? ;)

Kułak miał jakąs kontuzję poważną podobno, aczkolwiek w narożniku nie wyglądał tak zle. Moim zdaniem najmniej widowiskowe KSW jak do tej pory :/

no zenit to nie jesteś sam bo ja wiele razy tak sie wypuszczałam i wiele razy bylo za to lanie,kurcze ale warto bylo,ba idac do szkoły wiele razy sie coś nabroiło a teraz jak przypadkiem bywam pod moją szkołą podstawowa i wszystkie dzieci są przywożone przez rodziców którzy trzymają te dzieci na smyczy to aż się serce kroi że one nie poznają świata od małego,nie wiem móże i ja będę nadopiekuńcza trudno mi to określić bo mam jeszcze za maleńkie dzieciątko...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org