niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kaczka polityczna

Tak to dobry pomysł - wprowadzenie ogłoszeń. Dodatkowo fajną sprawą byłaby kamera internetowa umieszczona w jakimś zakątku Łomży i przekazująca na żywo obraz :)

Przydałby się dokładmy terminarz imprez w Łomżyńskich pubach i niezależne forum wyrażania opinii na ich temat.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kaczka polityczna

Pieknie dziekuje za wszystkie dobre zyczenia ,za wiele wyrazow sympatii i milych uczuc ,ktorych doswiadczylysmy w czasie zlotu i podczas przygotowan. Spotkalysmy tyle ludzi dobrej woli ,ktorzy nam pomagali ze wypada o niektórych z nich napisac.

Dziekuje :

Ewie Grygo
Ewie Karwowskiej
Ewie Schnejder
Krystynie Sobocinskiej
Magdzie Synow
Nataszy Kriksunowej
Mirkowi Derwońko
Pawłowi Czerwonko
Markowi Maliszewskiemu
Krzysztofowi Cieslińskiemu
Mieczyslawowi Jarząbkowi
Przemkowi Karwowskiemu
Romkowi Borwaskiemu
Arturowi Filipkowskiemu
Krzysztofowi Bil-Jaruzelskiemu
Jarkowi Cholewickiemu

i Ankom :
Poleszuk
Lada
Starachowska
Szczyglewskiej
Olechno
Ogrodnik
Lewoń
Zarazińskiej
Ostaniewicz
i Hance Gałązce

Dziekuje serdecznie wszytskim internautom z 4lomza za cieple slowa i poparcie Mam nadzieje ze z wasza pomoca i wsparciem w przyszlym roku to bedzie jeszcze ciekawsza zabawa a torty jeszcze wieksze ;-)
anka J.

rudy błazen z druhem

Od wczoraj Neostrada działa juz O.K.

Tak od wczoraj Neo dziala dobrze.

Do wszystkich zainteresowanych - neo chodzila tak wolno bo cos tam zmieniaja, kady moze zglosic reklamacje na 9393 ze wogole strony sie nie otwieraly i TPSA powinna zwrocic kase za ten okres paru dni kiedy wszystko chodzilo jak chodzilo, tak samo bylo rok temu i mi zwrocili kase (tzn. odliczyli od abonamentu).

Co do wszystkich sieci w Lomzy to korzystaja One z loaczy TPSA z wyjatkiem szeptela.

Dodatkowo chcialbym pocieszyc posiadaczy neostrady ze to co bylo ostatnio to jest tzw. "awarią" w inncyh sieciach "awaria" wiaze sie z ogolnym brakiem netu a nie spowolnienia, dlatego chwale sobie TPSA.

Co sadzicie o nowej opcji Neo 0 6mbit za 204 zl na 24 miesiace?

Myślę, że rawdziwym problemem w Łomży jest nadmiar samochodów z "L" na dachu. Jeśli się dobrze przyjrzycie, to widać, że większość z nich jest spoza naszego miasta. Jeżdżą tutaj, bo tutaj zdają egzaminy. Gdyby po Łomży jeździły tylko miejscowe L-ki, to nawet te 30 km/h nie byłoby tak dokuczliwe. A tak nie da się wyjechać na miasto, żeby kilku nie spotkać.

Maciek. A co tu ma za znaczenie płeć? Ja poruszyłem temat zawalidrogów z "L" na daszku. Mam świadomość, że nie wszyscy mają predyspozycje żeby kierować autem. Trening czyni mistrza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org