Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dawniej Stalinizm, dzisiaj Kaczyzm... |
Hej, wczoraj nie mogłam oglądać ksw i dziś chciałam na necie obejrzeć i nie mogę znaleść tej walki na którą czekałam czyli Kułak vs Materla.. Walczyli oni wczoraj..? Jak to znaleść na you tube..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dawniej Stalinizm, dzisiaj Kaczyzm... |
Hahaha wiem że w maxi-mixie na południu paczka "Zozoli" kosztuje ok 3.20 zł Czesiu więc możesz zajść do tego sklepu ;) Chyba że masz jakiś inny tańszy sklep to napisz gdzie cena np nie przekracza 3 zł :D:D
|
|
ALE WY JESTEŚCIE DOSŁOWNIE DEBILOWACI I JEDNA STRONA CZYLI "BL" I DRUGA "BLM" TO DO "BLM"-ÓW SIĘ TYCZY Faktem jest i nawet wczoraj się to zdarzyło że jechałam samochodem i facet w VW Bora jadący Al.Legionów trochę się powoził no i tak jak powiedziałam do znajomego zanim dojechaliśmy do McDonald'sa że tam zajedzie i tak się stało - później dogonił nas przy banku PKO na południu i z wielkim impetem wtoczył się na rondo - NIE MIŁE I MÓGŁ SPOWODOWAĆ WYPADEK BO JECHAŁ ZDECYDOWANIE ZA SZYBKO. A TO DO NASZYCH "wspaniałych rajdowców" "BL"-ów ŻEBY NIE TE BLM-y TO BYŚCIE JEDEN Z DRUGIM NIE MIELI CO DO MORDY RANA WŁOŻYĆ BO TO ONI JAK BY NIE BYŁO NAPĘDZAJĄ GOSPODARKĘ NASZEGO KRAJU !! Weźcie się na wieś przeprowadźcie to zobaczycie jak tam ludzie zapierdala** po to żebyśmy mieli rano mleko bułeczki paróweczki i świniaczka na obiadek. Rano i wieczorem wstajesz się oporządzasz i to świątek piątek czy niedziela nie ma wyjścia jeden z drugim wieśniaczek a jak zachorują zwierzątka to już w ogóle przejebane. Pomyślcie sobie co czuł właściciel fermy która spłonęła w powiecie Koleńskim na tygodniu jak cały jego dobytek życia coś co przynosiło mu pieniądze mogło pójść z dymkiem. I JEDNI I DRUDZY ŁASKAWIE PROSZĘ WZIĄĆ POD UWAGĘ ASPEKTY DRUGIEJ STRONY MEDALU, po chwili zastanowienia wychodzi na to że bez "BLM"-ów żyć się nie da :)
|
|
Wczoraj około 11.00 na rondzie im. Hanki Bielickiej minąłem się z samochodem z taką piękną dziewczyną....Jechała chyba z mamą, Renault Scenic, rejestracja BL. Proszę o kontakt:) rudy błazen z druhem
|
|
Jak w temacie. był ktoś?? :)
|
|
Re: sapcio Ponieważ ten problem jest szczególnie drażliwy i nie załatwiony w odniesieniu do niektórych regionów Podlasia - nie tylko Łomży i okolic - należy bardzo uważać z zakupem mleka np. z Wysokiego Maz. P.s. Czy twój post ma świadczyć, że popierasz łamanie prawa przez ciemną, zacofaną część wiochy !?
|
|
nastepny zakochaniec
|
|
http://allegro.pl/cort-action-bass-piec-kustom-16w-okazja-i1514068813.html nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Trzeba było gonić. I co to pewnie ta jedyna?
|
|
Dużo ludzi przychodzi w poście
|
|
zanim zaczynacie pisac takie glupie tematy to najpierw pomyslcie ze moze miec męza, chlopaka a wy w tej chwili robicie z siebie błaznów. Widzialem cie tam i tam patrzylismy na siebie prosze o kontakt.Żałosne:) Widze ze co nie ktorym juz nie pomagają nawet portale randkowe to trzeba dopomóc szczęsciu.....
|
|
było zajebiście, heteryki, bi, lesby, geje, czarni, żółci, piegowaci i ryżawi, nawet jeden przdstawiciel ludu mongolskiego, cały przekrój w jednym miejscu, nawet ta od bunga bunga była. Niestety pewien niedosyt pozostał bo brak było delegata bardzo silnej grupy popierdoleńców z tego forum.
|
|
KMKM Łomża (---.play-internet.pl) Maryjka666 (---.play-internet.pl) Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa (---.play-internet.pl Chyba dla klubów promocja w PLAY jest :] Milton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |