poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przygotowania do wojny z Niemcami i Rosją. Co piątek w Łomży

Mam też takie pytanie do starszych smakoszy piwa, mam 22 lata i w dzieciństwie raczej nie pijałem piwa ;) więc nie wiem w jakich "markach" gustowano kilkanaście lat temu a słyszałem, że piwko było smaczne. Co więc popijano dawniej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przygotowania do wojny z Niemcami i Rosją. Co piątek w Łomży

Ptyś kosztował 60gr, a butelka 80gr to było dobre. Brałeś z domu butelkę za nią kupowałeś ptysia, wypiłeś z kumplami na miejscu dołożyłeś 10gr i miałeś jeszcze loda HIT

Mój wujaszek miał przez krótki okres sklep, pamiętam jak hojnie obdarował mnie tymi gumami, jaką miałem radochę :D

no nie ale mi smaku narobiłeś

Mam świadomość że to dużo kosztuje, ale niektórzy poprostu z ciekawości chcą sprawdzić inne kolory swojego auta. Allegro jest dobrym wyjściem ale szczerze odpowiem że tam nie ma wszystkich kolorów, ciężko jest np: znaleźć samochód w kilku kolorach lub w prostym limonkowym kolorze. Auto wtedy wygląda nawet fajnie, zresztą jeśli ktoś chce to mogę mu wysłać zdjęcie Opla Vectry B mojego autorstwa, wtedy sam oceni czy jest to głupi pomysł lub nie. Moim zdaniem nie wygląda aż tak najgorzej, aby wrażenie było jeszcze lepsze to przydałoby się dodać jeszcze kilka elementów takich jak np: inny zderzak, ale narazie jeszcze w takie coś się nie bawie. To dość dziwny sposób na zarobienie pieniędzy (choć podejrzewam że pewnie i tak z tego nic nie zarobię) ale przecież spróbować zawsze można. I odpowiedź jeszcze do Vestara: jeśli to było na serio to odpowiadam że jeszcze nie próbowałem, ale jeśli na żarty to niech Pan sobie daruje, ja szukam opcji aby zarobić trochę pieniędzy na własne wydatki a Pan swoim komentarzem zniechęca mnie do tego.

kazdy komus czegos zazdrosci

Mam do was pytanie drogie Panie.
Jak wy kobiety na to patrzycie, jesli mezczyznie widac dosc wyraznie zarys penisa w nogawce, czy taki facet jest dla was normalny, oblesny, seksy, meski a moze w ogole na to nie zwracacie uwagi i jest to obojetne ?.
Dzieki i pozdrawiam.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

No Ptys to byl Ptys ,tylko czasem w lato potrafila butelka eksplodowac;)Kiedys to sie pilo oranzady na miejscu,w szkole byly napoje w folijkach ,byl super lizak uo smaku truskawkowym z guma w srodku,no i gumy turbo(rakotworcze:)a w markecie desery truskawkowe( zwykle truskawki pogniecione z cukrem i zamrozone:) ale wszystkim smakowaly;PMleko wbutelkach i smietana:P
Kiedys zalozylem taki temacik poszukajcie w wyszukiwarce temat byl :
a pamietacie...
Cieszyl sie popularnoscia tam mozecie poczytac i powspominac:)
Pozdrawiam

ja bym powiedziała, że zdrowy facet i bardzo impulsywny :), ale nie sądzę, żebyś musiał poddawać się leczeniu, niech leczą się Ci którzy w takiej sytuacji leczenie Ci proponują, a pytanie jest jak najbardziej na miejscu, bo trudno żebyś w przyszłości bał się zapytać o to która jest godzina :)

Haha czasy ...., zgadza się zenit :)

bliski ..........

Proponuję załozyc se pogotowie ....

ale uwrwał ...ale to było dobre ...

Ja tu nie widzę nikogo zdenerwowanego, ale bardziej Ciebie niecierpliwego :) Ale myślę, że wielu ten temat nie obchodzi, bo coś się z Tobą dzieje, a nie wiesz co? :)

swoją drogą czy ktoś z was wie co działo się ze ściekami komunalnymi z miasta Łomży w czasach gdy nie było oczyszczalni,kanalizacji i sedesów w blokach,a za "potrzebą" wychodziło się do ubikacji na podwórku. Popytajcie swoich dziadków./Oczywiście jestem za wywożeniem ścieków bytowych do oczyszczalni tak tylko pytam. ciekawy jestem czy wiecie, bo ja tak/.

no to fajnie

wiosna wiosna wiosna ach to ty wkoncu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org