Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w UK biją naszych |
tak to jest jak ktos zazdrosci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w UK biją naszych |
A co prywatyzacja da? Dołączy do FA BETU? A może liczysz na współudział. Puki co to 106 rodzin ma za co chleb kupić.
|
|
Witam nie znamy żadnej maryjki a po niku można wywnioskować że te 666 to powiązanie z szatanem. Takich ludzi nie ma w klubie
|
|
ile osób tyle oczekiwań
|
|
zamknięte
|
|
Nie korzystałem z jej usług ale bardzo dobrze od wielu lat strzyże mój kolega Grzesiek ze Staffa
|
|
jasiu ale ja ciebie lovciam :):) Pisaj byle jak , byle co aby dużo :):)
|
|
Proszę panstwa obywatele i obywatelki, Ja Rzetelny Obywatel nigdy nie opuszczam swoich fanów! Witam ponownie po długiej przerwie
|
|
od razu chciałbym przekazać informację dla naszego miasta w 99% oficjalną, zespół Hemp Gru zagości u nas w Łomży dnia 26.03 !!!!!!!!!!
|
|
chciałbym przekazać informację dla naszego miasta w 99% oficjalną, zespół Hemp Gru zagości u nas w Łomży dnia 26.03 !!!!!!!!!!
|
|
Tak jak w temacie... wybiera sie ktos? Co sądzicie o tym ;) http://mylomza.pl/home/lomza/item/533-spotkanie.html
|
|
a co nie wiesz czy iść?
|
|
AFMF Ty masz coś do tej kasy. Materialistka Cię skrzywdziła.
|
|
Albo tego loda bambino z niedźwiedziem na opakowaniu za 50gr:D Zbierało się butelki własnie po Ptysiach i po winach,żeby oddać do sklepu(wtedy je skupowano,nie pamiętam czy po wódce też) i kupowało lody. Pamiętam gumy Donald i brzoskwiniowy smak gum Turbo :)
|
|
Panowie otwórzcie nowy post na temat o którym piszecie a który nie mieści się w ramach naszej dyskusji.
|
|
7angelfree propozycja była do kobiety
|
|
Młodzież była potrzebna do oddania głosu w wyborach. A tak pozostał browarek na ławce przed blokiem . A wiadomo z nudów co może przyjść do głowy.
|
|
jeden z tych ponoć gorszych a sorry pomyliłem się nick długi a myślałem że to wysłannik papieża czy jakoś ten jego brzmi;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VU7V9Ebk0eg wszystko w temacie. a co będzie za 10 lat? Drugie malmo?
|
|
Dostaniesz prędzej strzała w mordę od Czeczena:)
|
|
Czesław i jego alternatywa ;) This is it!
|
|
w czerwcu w Warszawie gra DISTURBED, w Łomży nie ma co liczyć na pojawienie się, przynajmniej dla mnie kogoś wartego posłuchania. A szkoda...no ale nasza mieścina jest malutka, co za tym idzie w sam raz! Tylko Łomża!!
|
|
Czerwone zawsze będzie wredne! Ale nie wszyscy zdaje się o tym pamiętali. Może czas zacząć myśleć o referendum odwoławczym? Bo ta zapijaczona m..da i jego kolesie-doradcy się jedynie do rynsztoków nadają.
|
|
Elitarny, jakby wszyscy zakładali, że nasze miasto jest tak małe, że nie warto nikogo zapraszać, to by się nic (zupełnie nic) tu nie działo. A dzieje się. Tylko problem w tym, że bardzo rzadko. A jeżeli już to występujący, którzy się prezentują to artyści co już dawno spadli na psy albo tacy, co ich piosenka już się niektórym przejadła, bo w kółko leciała w radiu kilka lat temu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |