poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w UK biją naszych

tak to jest jak ktos zazdrosci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w UK biją naszych

A co prywatyzacja da? Dołączy do FA BETU? A może liczysz na współudział. Puki co to 106 rodzin ma za co chleb kupić.

Witam nie znamy żadnej maryjki a po niku można wywnioskować że te 666 to powiązanie z szatanem. Takich ludzi nie ma w klubie

ile osób tyle oczekiwań

zamknięte

Nie korzystałem z jej usług ale bardzo dobrze od wielu lat strzyże mój kolega Grzesiek ze Staffa

jasiu ale ja ciebie lovciam :):)
Pisaj byle jak , byle co aby dużo :):)

Proszę panstwa obywatele i obywatelki, Ja Rzetelny Obywatel nigdy nie opuszczam swoich fanów! Witam ponownie po długiej przerwie

od razu chciałbym przekazać informację dla naszego miasta w 99% oficjalną, zespół Hemp Gru zagości u nas w Łomży dnia 26.03 !!!!!!!!!!

chciałbym przekazać informację dla naszego miasta w 99% oficjalną, zespół Hemp Gru zagości u nas w Łomży dnia 26.03 !!!!!!!!!!

Tak jak w temacie... wybiera sie ktos? Co sądzicie o tym ;)

http://mylomza.pl/home/lomza/item/533-spotkanie.html

a co nie wiesz czy iść?

AFMF Ty masz coś do tej kasy. Materialistka Cię skrzywdziła.

Albo tego loda bambino z niedźwiedziem na opakowaniu za 50gr:D Zbierało się butelki własnie po Ptysiach i po winach,żeby oddać do sklepu(wtedy je skupowano,nie pamiętam czy po wódce też) i kupowało lody. Pamiętam gumy Donald i brzoskwiniowy smak gum Turbo :)

Panowie otwórzcie nowy post na temat o którym piszecie a który nie mieści się w ramach naszej dyskusji.

7angelfree
propozycja była do kobiety

Młodzież była potrzebna do oddania głosu w wyborach. A tak pozostał browarek na ławce przed blokiem . A wiadomo z nudów co może przyjść do głowy.

jeden z tych ponoć gorszych a sorry pomyliłem się nick długi a myślałem że to wysłannik papieża czy jakoś ten jego brzmi;)

http://www.youtube.com/watch?v=VU7V9Ebk0eg wszystko w temacie. a co będzie za 10 lat? Drugie malmo?

Dostaniesz prędzej strzała w mordę od Czeczena:)

Czesław i jego alternatywa ;) This is it!

w czerwcu w Warszawie gra DISTURBED, w Łomży nie ma co liczyć na pojawienie się, przynajmniej dla mnie kogoś wartego posłuchania. A szkoda...no ale nasza mieścina jest malutka, co za tym idzie w sam raz! Tylko Łomża!!

Czerwone zawsze będzie wredne! Ale nie wszyscy zdaje się o tym pamiętali. Może czas zacząć myśleć o referendum odwoławczym? Bo ta zapijaczona m..da i jego kolesie-doradcy się jedynie do rynsztoków nadają.

Elitarny, jakby wszyscy zakładali, że nasze miasto jest tak małe, że nie warto nikogo zapraszać, to by się nic (zupełnie nic) tu nie działo. A dzieje się. Tylko problem w tym, że bardzo rzadko. A jeżeli już to występujący, którzy się prezentują to artyści co już dawno spadli na psy albo tacy, co ich piosenka już się niektórym przejadła, bo w kółko leciała w radiu kilka lat temu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org