Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MON? Nie, to ministerstwo wypłaty odszkodowań rodzinom ofiar, al tylko tych propis. |
cwel zawsze jest cwelem i musi z tym żyć, bo nie potrafi zayebać jakiemuś bogatemu frajerowi, to za wózki dziecięce się berze pedofil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MON? Nie, to ministerstwo wypłaty odszkodowań rodzinom ofiar, al tylko tych propis. |
teraz bedzie licytacja, kto pisze poprawnie
|
|
Re: MON? Nie, to ministerstwo wypłaty odszkodowań rodzinom ofiar, al tylko tych propis. |
W niedzielę 20.03.2011 jade z Łomży do Wrocka, mogę zabrać osoby do Wrocławia, czy też do Warszawy. gg3241299
|
|
Pomyślałem sobie, że Łomża słynęła kiedyś z festiwali jazzowych. Może za mniejszą cenę i trochę po znajomości udałoby się ściągnąć do Łomży jakiś dobry zespół jazzowo-śpiewający. Pan Dziewa na jazzie zna się jak nikt inny w tym mieście. Prowadzi audycję w Radiu Nadzieja. Może warto jego poprosić o współpracę?
|
|
7angelfree, wielkie dzięki za notkę o Kaziku, ale może jakaś twoja propozycja? :)
|
|
matka, ojciec z wiochy, dzieciaka zabierali do dziadków na wieś, coś zobaczył, czegoś się nauczył, ale pisząc o sraniu za stodołą, pokazał że w rodzinie sławojki chyba się nie dorobili...
|
|
Pierwszy chętny już jest i ma gratis, szklaneczkę okowity, kto następny chętny na wyjazd wiesioznawczy
|
|
Ło zeby nie tylo zalusy wytarmosiłu ale i... .łój sintusyc trza no troche trza a i dekolto łoczkozapuścić trza i po kuperku trza klepnąć czy siedzenie łodpowiednie:) dziołoskui wstydzić się nie muso
|
|
Pomimo, że odbiór i temat założony dla głupoty ale i tak na takim programie dałoby się zarobić ;) Ogarniam różne imprezy agroturystyczne i ludzie przyjeżdżają i płaca sporo kasy za dojenie krowy czy też łapanie świni. Zrób rozsądny kosztorys imprezy i dodaj nocowanie na sianie z wiejskimi posiłkami a niebawem sam będziesz jeździł nową BMW ;) Powodzenia
|
|
Skoro mowa o normalnych facetach myślałem, że przeczytam o inteligencji, poczuciu humoru, wierności, trwałości w związku itp... Jakże się zdziwiłem jak ujrzałem dorobienie się ;) Oczywiście, że każdy ma swoje priorytety, jak widać każdy ma inne. Nie wróżę zbyt długiego i trwałego związku tobie moja droga. Interesujący jest też fakt, że wiesz po kilku zdaniach rozmowy...że ten facet jest normalny i idealny...o dorobieniu się nie wspomnę :) . No chyba, że twoje zainteresowanie facetami sięga tylko do takiego poziomu. Wydaje mi się, że nie pozdrawiam.
|
|
Wyrwane jedno zdanie z kontekstu i oceniasz kogoś. Może doczytasz dalej ze zrozumieniem i wtedy sie wypowiesz. Moje zainteresowanie facetami nie sięga do tego poziomu. Zresztą nieważne. Żegnam i pozdrawiam ;D
|
|
słoneczko + dach + smoła = dobry efekt
|
|
skatowali ucznia zostali wyżuceni ze szkoły a kuratorium nakazuje powrut gnoji do szkoły skandal to znaczy że nie zostaną ukarani co za kraj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |