poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent pis nie zabrał żony do kina NA TAKI FILM

Co sądzicie o cenach na nowym obiekcie w Łomży? Chodzi o basen na Wyszyńskiego. Drogo czy tanio?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent pis nie zabrał żony do kina NA TAKI FILM

Autor: Emilia Kowalczyk (---.elomza.pl)
Data: 18-03-11 17:19

koziol01 dlaczego nie Łomża?
W Łomży sale 2-osobowe i miły personel?? ...hm...

Ele

nie pisz głupstw jaki miły personel hehe chyba jak posmarujesz to będzie miły tam tylko na to czekają bez tego nie ma co tam iść

Zależy co to za sprawa? kilka namiarów mogę ci podać.podaj coś więcej szczegółów.

to ciekawe dwie kobiety na jednego faceta.... i rafnia i marta_a

taniej niz jechac do zambrowa - oczywiscie lepiej by bylo po 2pln/h ;);)

Nic tylko harem założy.

nie szalej z tymi 50-60k. Za 15-20 do 25 masz konkretny zespol z polskiej sceny. Z reszta dwa lata temu byly negocjacje ze znanymi i lubianymi zespolami i krzyczeli do 25k za wystep.

Mądrzy powyjeżdzali i mają w dupie - spadek na giełdzie i wyjazd. Wjodą normalne życie i raczej nie mają zamiaru tu wracać bo i do czego
Ci którzy zostali 3-4 latka swojego życia mają wyjęte z życiorysu.
Jeżeli chodzi o Sprawiedliwość JASIMAR to w samej sprawiedliwości nie ma sprawiedliwości.
Sprawiedliwością rządzą pieniądze jak wszystkim w dzisiejszych czasach i tylko dureń może uwierzyć w to iż jest inaczej. Więc o jakiej sprawiedliwości tu mówimy.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

Witam , wie ktoś coś o tym turnieju pod stokrotką ?

bez przesady timta

Jak dołożą znieczulenie jak w PSK to zobaczycie jakie tu będą tłumy. Ale pewnie nie dołożą;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

problem straszny robicie :D nie zgadzam sie i nie uczeszczam - rozwiazane

a myślicie że jak zapłacisz za wywóz to jesteś uczciwy i czysty?bo na przykład w mojej miejscowości bywa taki cwaniak co bierze kasę za wywóz na oczyszczalnię a po drodze skręca w las i tam to wylewa bo więcej kasy oszczędzi więc nie krzyczcie tylko o rolnikach miastowe cwaniaki

Też możesz się odezwać ;)

nawet pojecia nie masz jaki jest koszt przemalowania karoserii na inny kolor. Watpie zeby ktokolwiek sie na taki zabieg decydowal.

Estrus (łac. oestrus) to okres, w którym samica osiągnęła gotowość do rozpoczęcia kopulacji i jest zdolna do zapłodnienia, inicjuje zachowania seksualne samców.
(wiki)

Prawie jak w filmie "Darling i Lowe ju" - zakochanie w 15 minut.Urok polskich kobiet eh.

a jakie są ceny.?

Łomży zdecydowanie nie polecam.Niemiły personel na porodówce,po porodzie nie chcą zabrać dziecka na pierwszą noc,więc nie ma możliwości,żeby odpocząć,nie ma darmowego znieczulenia.Na cesarkę zawieźli mnie dopiero,kiedy dziecko zaczęło się dusić,mimo że było wiadomo,iż naturalnie urodzić nie dam rady.

urbi et orbi

Szczyt chamstwa, wózek kraść!
I tak tyle wydatków na dziecko, szczególnie, że niepełnosprawne a ktoś sobie jak gdyby nigdy nic wziął. Sporo czasu przebywałam za granicą i nic nigdy mi nie zginęło, zostawiało się rower i mógł stać cały dzień w miejscu publicznym i nikt po niego ręki nie wyciągnął... Ot to Polska właśnie...

życie jak w Polskiej komedii romantycznej

po to, że jak już będzie u nas niedługo Islam, to żeby alibaby mieli co rozwalać

normalnie lapy upier.........ć!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde trzeba miev nasrane we lbie zeby kraść takie rzeczy i jeszcze dla dziecka niepołnosprawnego.. ....

wiecej kosciołów wiecej ksiezy wiedż ministranci inwesryjcie w wazeline znaczy dobry koń i po płocie pujdzie ale zawsze lżej bedzie spracowanym pajacom

żeby ich chudy byk wydymał an gwaistke .. Pozdrawiam :)

nie ma sprawiedliwości na tym świecie, a najwięksi złodzieje i bandyci to siedzą na Wiejskiej w Warszawie

inwestujcie* więdz*

To do mnie?Ja tu nie piszę żadnych artykułów.Po prostu zobaczyłam,że kogoś poprawiasz,a sam robisz mnóstwo błędów(nie chodzi o JEDEN przecinek).
A poza tym,nie ,,wyłapałeś", a ,,wyłapałaś"- jestem kobietą.

Kolejny kościół?Przecież w tym mieście każda droga do jakiegoś prowadzi...Jak można tak marnować pieniądze?!?Swoja drogą,jak ktoś już jest wierzący i koniecznie chce się pomodlić,to chyba może zrobić to gdziekolwiek(np.w domu) i nie musi chodzić do jakiejś świątyni...

urbi et orbi

je.b.ać sukienkowych nam trzeba fabryk zakładów i supermarketów

franio a Ty co reprezentujesz? widac ze masz korzenie jakiegos miastowego chama... urazilo Cie te 1500 czy moze zarabiasz 1200?

problem tkwi w nas samych... pozwalamy na podporzadkowywanie naszego zycia kosciolowi wiec mamy to na co sie zgadzamy ... to takie sredniowiecze XXI wieku

Dobrze,że ma powstać takie miejsce.Szkoda,że na Długiej,bo to zalążek ciemnoty.

Ja na to nie pozwalam i nic to nie zmienia...

hm... też mi kiedyś ukradli wózek z klatki schodowej z domofonem, zgłosiłam na pilcje i czego się dowiedziałam że zdarza się to sporadycznie (tzn nikt nie zgłasza)... niby szukali bo wózek był dość charakterystyczny po miesiącu dostałam list z informacją że sprawa została umożona, niestety musiałam kupić drugi... zginol mi też rower który syn zostawil na 20 minut w klatce... strata była wielka dla dziecka bo sam sobie na niego uzbierał i był strasznie załamany. Gdyby kary byly wyzsze to może nie byloby tylu amatorów łatwego zarobku...

slyszeliscie ze plotka powtorzona tysiac razy staje sie prawda :]

Kurcze, ja nie mam takiej, ale może ktoś ma niepotrzebną spacerówkę? może podaruje temu dziecku, w tej sytuacji na pewno przyda się............ a złodziejowi niech łapy uschną!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

Autor: psycho-jude (---.adsl.inetia.pl)
Data: 19-03-11 11:13

Ja na to nie pozwalam i nic to nie zmienia...

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

To jest nas dwoje :D
Tyle ze jest nas za malo i dlatego nic to nie daje. Wszyscy krzycza ze jest bleeee i buuuuu a jutro do kosciolka na msze i na tace

Witam korzystal juz ktos moze z uslug tej pani. jakie ceny sa utej pani??

Jak zostawiałam wózek na klatce,to znajdowałam w nim potem np.puszki po piwie...A ciężko wnieść na 4 piętro wóżek,ważący 20kg,trzymając dziecko na ręku.
Ale żeby ukraść,to już naprawdę szczyt bezczelności.

Znalazłem info o warsztatch i projekcie perkusyjnym w Łomży, odezwij się do nich ( http://superlomza.pl/Community/Blog.aspx?BlogEntryId=62854 ) :

"Wszelkie pytania dotyczące warsztatów można kierować do prowadzącego warsztaty, dzwoniąc pod numer 782-337-427 lub na skrzynkę mailową Projektu Artystycznego Pracownia Sztuki Perkusyjnej: pracowniasp@gmail.com. Projekt Artystyczny Pracownia Sztuki Perkusyjnej -projekt autorstwa Przemka Starachowskiego powstały we wrześniu 2010 roku. Jego głównym celem jest stworzenie w Łomży silnej grupy perkusistów i zespołu perkusyjnego oraz organizowanie różnego rodzaju inicjatyw artystycznych, w tym również warsztatów, koncertów i imprez, a docelowo ustanowienie Łomży "Polską stolicą sztuki perkusyjnej"."

Powodzenia! Póki co to Łomża jest stolicą bezrobocia, niedokończonych inwestycji i wiecznie niezrealizowanych planów hehe;)

rudy błazen z druhem

zadzwonię po niedzieli. A czy do grania na perkusji trzeba spełniać jakieś warunki, być "muzykalnym"..? Czy wystarczy mieć poczucie rytmu itp

ty to dziecko wal dalej konia :)

To zabłysłeś z tym przebiegiem. Dlaczego tylko o kobietach się mówi jeśli o to chodzi? A Wy mężczyźni?! To działa w obie strony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org