Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRA ZMIANA -Albo drastyczna obniżka emerytur, albo podatki w górę. Polska nie ma innego wyjścia |
A media podał również że są to ludzie bez żadnego wykształcenia tylko udawali inżynierów .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRA ZMIANA -Albo drastyczna obniżka emerytur, albo podatki w górę. Polska nie ma innego wyjścia |
Tylko to brzmi ja makumba a nie wieśniak... za to ty jesteś inteligent ponad nimi, ale to oni w forsie się pławią, a dlaczego? za słowami Andrew Leppera: "pan ma inteligencję wyuczoną a jak z inteligencją się urodziłem"
|
|
Re: DOBRA ZMIANA -Albo drastyczna obniżka emerytur, albo podatki w górę. Polska nie ma innego wyjścia |
dokładnie tak Henry Sram na PO
|
|
Niezły tekścik, trochę jest w tym prawdy przedstawionej groteskowo. Nadaje się dla jakiegoś kabareciarza uprawiającego tzw. stand up czyli monolog na żywo przed publiką. Podeślij któremu. Pozdrawiam.
|
|
Widzę że skutecznie działa admin tego forum ponieważ bardzo szybko wykasował mój post w którym zwróciłem Wam uwagę na rażące błędy w artykule na pierwszej stronie. Ale niestety same błędy nie zostały już poprawione. Może korektą artykułów powinna zajmować się ta sama osoba co kasuje posty na forum bo widać że uważnie czyta co jest zamieszczane? A i proszę o wyjaśnienie dlaczego post został usunięty - bo nie był ani obraźliwy, ani nie urągał nikomu, nie był też żadną formą reklamy, nie kopiował artykułów prasowych?!? Miło byłoby gdybyście zamieścili odpowiedź a nie tylko skasowali temat. Redakcja powinna być wdzięczna czytelnikom że Was uważnie czytają i zwracają uwagę na błędy. Wieszcz pisał.. "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" PS. Robię zakłady ze znajomymi po jakim czasie zostanie wykasowany ten post (o ile zostanie umieszczony). Pozdrowienia
|
|
Autentyczna prawda o Naszych "biznesmenach" ceepeniarzach, którzy dokładnie ludzi zmieniają jak rękawiczki chociażby przykład pracowników na stacji Orlen na ul. Piłsudskiego u największego "biźneśmena" tam co rusz widać nowe twarze. Ktoś się zapyta dlaczego go dorabiam to powiem, że tam korzystam tylko z bankomatu i darmowej toalety.
|
|
wiesz nie zrozumiałam trochę dopiero jak drugi temat na forum przeczytałam to zobaczyłam o co chodzi ... a tam myślałam na prawdę że jakiś wieśniak to pisze xD sorki ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |