Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wnuk konfidenta SB nożownikiem. Chciał zadźgać kobietę! |
kurcze no i weź człowieku bądź mądry jak Cię po blachach oceniają ... są kierowcy dobrzy i źli ;] i nie ważne na jakich blachach jeździ;] Sama jestem kierowcą od kilku lat większość czasu odkąd odebrałam prawo jazdy spędziłam jeżdżąc samochodem i na co te wyzwiska? wiadomo ludzie sa różni ale zamiast wypisywać tu na forum to wyjdź człowieku na ulice .. pospaceruj zajmij sobie czas bys nie myslał o głupotach.. albo nie wiem zapewne sie uczysz to idź do szkoły ew. do pracy albo jej poszukaj ;] BL czy BLM kurcze przecież to ludzie mieszkający i w Łomży i w jej okolicach i zamiast jakos sie trzymać w końcu to Nasza okolica to się wyzywają na forum..a wieczorem pójdą do jakiegoś pubu i razem przebywają .. albo ktoś z miasta chodzi z kims z okolic Łomży ... Wszyscy jesteśmy sobie równi niezależnie od tego na jakich blachach jeździmy skąd pochodzimy .. Pozdrowienia dla Wszystkich kierowców z Łomży i Okolic:D Sram na PO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wnuk konfidenta SB nożownikiem. Chciał zadźgać kobietę! |
To w takim razie zwracam honor!Je żeli chodzi o usuwanie ścieków socjalno bytowych to naprawdę jest bardzo łatwy sposób by zrobić z tym porządek! Nie trzeba od razu powiadamiać ochrony środowiska bo faktycznie mogą cię olać i przyjechać ale za kilka dni!a wtedy taki delikwent powie że on nic nie wie i ze ktoś mu to podrzucił!Jest prostszy sposób! Wystarczy zadzwonić na 112 lub 997 a w między czasie zrobić kilka fotek z widoczna datą i godziną oraz z blachami pojazdu i wówczas sprawa jest juz nie cywilna tylko administracyjna i dzielnicowy będzie wiedział co z tym fantem zrobić! Kara jest naprawdę dotkliwa i 100% ściągalna bo od razu wchodzą klientowi na wpływy z dopłat obszarowych i trafia w ARiMR na czarna listę. Ale z autopsji wiem że takich praktyk z cichym pozbywaniem się ścieków nie stosują normalni rolnicy i hodowcy tylko zaściankowa gawiedź.
|
|
niedługo nasze miasto będzie wyglądało jak Czarnobyl po wybuchu
|
|
W Łomży jest ul. Białostocka? Gdzie?
|
|
Ja być wielka dobrze wykształcona biznesmana. Umieć dobrze liczyć, nieżle czytac i nawet pisać. Ja być wieeeeelka lomzynska biznesmaena taka jak kulczyk w kraju tak ja w regionie. Ja handlowac produkowac i sprzedawac, nigdy nikogo nie oszukiwac.Ja być uczciwy i stawiać sprawa jasno. Ja do swych bizmesow szukać ludzia do pracy. Budować autostrade wija baltica-szukać ja pracowników. ja miec duzo nowoczesnego sprzetu budowlanego i niemiec ludzia do obsługi.Szukac: -200 operatorów koparek ręcznych-dobrze płacic-pinć złote -200 kierowców taczanek wywrotkowych jednokołoowych- czy dwadziescia złotych - 100 osoby z dużympociągiem do zaprzegu wałowego.siedem zero pin złotego - 55 flejtychow do lania asfaltow, ćtery zero dwa złoty za osobgodzine Ja wiecej płacić niemoge, kryzysa mamy, źbankrutuje ja jeśli ja dsam więcej widmo głodu by mnie czekało. Kawioraten skrzek z tej duzej ryby czy krotnie podrozał.Wy mnie rozumieć Ja szukać,dopraca ludziow jamięć ciepeeny w miescie, ja byc bizmnesmen ja sam ustalac ceny w całe miasto, ja siukac ludzi do praca na cieepeneena. -10 osób-dwa dziesiec za godzina, okres próbny czy dni-praca gratis dla firmy. -szukac śiekretrieczki o odpowiednich gabarytach:90-60-120, inteligencija nie wskazana. Płaca do uzgodnienia, Zależna od starań-Akord -kierowce,ochraniacza by mnie wozić, wymagania licencija ochraniaczowa i grupa inwalidztwa-czy pincdzisiat na godzina Ja szukać ludzia tylko z doświadczeniem najlepiej magistrów lub inżynierow. 5lat doswiadczenia i wiek do 25 lat(szekretarka wiek do 22 latow). Wy nie gadać wy przychodzić i zostawiac siwija u mnie w biurze, ja dobrze płacić i ja wam dac mozliwosc rozwoja zawodowego. Zatrudnienie w formi: -nielegal -na ciarno -na brudno -za dzieło - po zleceniu Po 3 latach pracy możliowść zatrudnienie na czas probny i nawet na umowe o prace. Ja skarbowego i zusow nie lubie, to łośiukańce są , ja im nie płace i was też nie łosiukaja.Ja dobry i ucziwy jest. Ja mięć dużo praca, ja wygrywac przetargi, mój teść tzn. pan prezydent mi nie ułatwia, kładzie kłody pod nogi konkurencji. Kapitalizm. Ja teższukać prawniczków, ja mieć duża firma i mieć prawniczków oni tworzyć umowa, sprawdzac kontakty i ja miec córka i ja dac, czeba miec 100 krowa, 1000 swinia i hektary przy vija baltica.córka być duża i męska, ładne bydle. I mieć syn też dać za posag, pikny syn młody i dalikatne, lekko zniewieściały. Ty chcieć i ty masz, ty dasz mi ja dac ci.Ty sie nie wstydzić Jak ty chcesz praca ty pisac, jak ty chcieć. Nie ma lipy, czeba zapier....da...lac
|
|
Klub to może sobie pomarzyć o poprawie MPK , chyba , że zwołają się społecznie i sami postawią ławkę dla staruszków .A jaki to klub to rzeczywiście widać po ich pisowni . kilku małolatów bawi się w naprawiaczy opinii naszego MPK.
|
|
Wieszcz pisał.. "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" a post jest http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=364321&t=364321 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie ważne czy udawali czy nie. Ważne, że stanowisko osoby z PUP jest odmienne od tego co podaje pracodawca z Fabetu. Marcin Łaczkowski na narew.info, mówi o PIĄTKU: "...stwierdził, że o decyzji rozwiązania firmy Powiatowy Urząd Pracy w Łomży został powiadomiony w piątek, w dniu poinformowania o planowanym zwolnieniu pracowników, a więc na 1,5 miesiąca od decyzji ostatecznego rozwiązania zakładu." Tymczasem na stronach 4lomza w PONIEDZIAŁEK 14 marca czytamy: "Zwolnienia są ogromnym zaskoczeniem nie tylko dla pracowników. Hanna Huszcza, rzecznik prasowy PUP Łomża podaje, że do urzędu nie wypłynęła informacja od właściciela zakładu o planowanych zwolnienia" Ktoś więc mija się z faktami.
|
|
Wafel, o interpunkcji słyszałes? rudy błazen z druhem
|
|
Łomża jest było i będzie miastem korupcji syf i burdel jednym słowem !!!!!!!!!!!!!
|
|
Ciekawy artykuł. http://www.fakt.pl/Zarobili-miliony-na-narkotykach-,artykuly,98857,1.html Chłopaki już z 6 lat temu powyjeżdzali a nasza władza zaczyna ich szukać na osiedlowych osiedlach. Mam apel do wszystkich wyższych uczelni w Łomży otwierajmy nowy kierunek : - zarządzanie koksem o profilu " wejście na rynek, spadek cen, droga ewakuacji. Apeluję daltego iż nasi biedni studenci z np. WSA charują wkuwają 3.5 roku, inwestują w dojazdy, zakwaterowania i co !!!!! Bezrobocie lub marne 1000 zł. Po takim kierunku lub nawet w jego trakcie można się szybko odbić o czym świadczą zarobki naszych bystrych kolegów. Studenci apelujmy do władz gdzie zarobicie więcej. Tak od siebie chciałbym pozdrowić moich przyjaciół Hierusa, Czarnego , Sadosia i innych wspaniałych przedsiębiorców łomżyńskich. Szczerze mówiąć chłopaki nic się tu nie dzieje, siedcie cicho, cały czas deszcze tu mamy więc po co wracać. Pozdrawiam gorąco Wujek. Sram na PO
|
|
o zal!!!!! qawqaz wstyd dla Łomży
|
|
Ja korzystam z playa na codzień i bardzo sobie chwale. To dla biznesmenów. "Dla niewtajemniczonych play wprowadza dla firm za 250 zł/miech nielimitowane rozmowy na wszystkie numery w polsce + nielimitoowany net + 100 minut na miedzynarodowe co miesiac + kazdy telefon (nawet Ajfonn 4 ) za 1 zł ... Nice ? " Tylko trzeba dzwonic na infolinie, a nie do salonu.Bo w salonach zdzierają prowizje. Sram na PO
|
|
lomza23 jaka nagonka, jak masz oczy i rozum to przeanalizuj ofertę Orange i Play a gwarantuję że nikt nie będzie musiał Cię namawiać na Play. Play musi mieć lepszą ofertę od pozostałych skoro wielka trójca Plus, Orange i Era (T-Mobile) się zmówiła i mają drogie minuty do Play. Tylko na szczęście nie wiele mnie to obchodzi bo ja mam za minutę DO WSZYSTKICH 19 gr, a nie jakieś pierduły jak wcześniej w Orange ( 3 darmowe numery, wieczory i weekendy itd) Jak chcę zadzwonić to nie będę czekał do wieczora albo do weekendu tylko dzwonię w danej chwili.
|
|
popieram i zgadzam sie w 100 % z MasaViV :)
|
|
Autor: Andre695 (---.play-internet.pl) Data: 18-03-11 10:12 ja juz druga umowe przedluzylem i i jeszcze jeden modem wzialem mam dwa nety z play jeden corki i telefon mam tez wszystko na jednym rachunku reszta nie ma porownania podobno tylko cyfrowy polsat ma szybszy A mają może rowery bo w kwietniu myślę kupić sobie.? Z Playa chyba by był najszybszy. rudy błazen z druhem
|
|
Podbijam temat, bo myślę, że warto go wyjaśnić dla spokoju ponad 100 osobowej załogi Fabetu przeznaczonej na zwolnienia. po tak rozbieżnych doniesieniach medialnych chyba sami mają wątpliwości, jak to wszystko ma się odbywać. A do redakcji 4lomza.pl apeluję o wyjaśnienie sprawy. Sam jestem ciekawy kto w niej mówi prawdę i kto czy słowa dotrzyma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |