Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marszałek senatu pis orzekł, że w dniu pogrzebu INKI upadł komunizm |
idz do sracza szybko.................:))) hhahaah nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marszałek senatu pis orzekł, że w dniu pogrzebu INKI upadł komunizm |
za duzo trawy h h h jarasz a ty to makumba pewnie tak fajnie piszesz pozdrawiam
|
|
czarek 1986 w 2007 roku była dużo lepsza impreza niż w ubiegłym. Kameralnie, ale był jakiś klimat.
|
|
Witam.Wczoraj wydarzył się wypadek na Białostockiej.Czy jest jakaś strona z której można się coś więcej dowiedzieć??Może ktoś z was coś wie??Wiem że jednym samochodem kierowała kobieta a drugi to bmw i było zderzenie czołowe.
|
|
Klubie jaki jestes taki jestes ale prosze Cie przestan sie tu udzielac i razic innych uzytkownikow swoim brakiem znajomosci ortografii i skladni.
|
|
ciężko powiedzieć czy w ogóle odbywają się "dni twarte";P
|
|
nie dotyczy i franio co się tak ciskacie z tym KRUS-em? powiedz lepiej jeden z drugim gdzie pracujesz i ile zarabiasz że tak biadolicie!!!! temat KRUS był juz wałkowany i odpowiadam po raz ostatni że prawdziwych rolników którym ustawowo należy się to ubezpieczenie jest mniej niż połowa!!!!!!!!!!!!!!!!! Reszta to kombinatorzy. Ja osobiście mogę nawet dziś przejść do ZUS a choćby z tego powodu żeby żaden lamus mi nie biadolił że musi do mnie dokładać!!!!!!!!!!!!!! I tyle w temacie.
|
|
Buahaha mieszczuchy się znaleźli :D:D:D Łomża to miasto... ahahhaa ;) Ludzie z tych "wiosek" typu Piątnica,Drozdowo,Rakowo itp. żyją na lepszym poziomie niż wy zarabiając najniższą krajową w łomzynskich hurtowniach :D haha. Jesteście postrzegani jako śmierdzące bydło w miastach typu Białystok,Warszawa czy Olsztyn. Pozdro BLmy ;) hahah
|
|
ja juz druga umowe przedluzylem i i jeszcze jeden modem wzialem mam dwa nety z play jeden corki i telefon mam tez wszystko na jednym rachunku reszta nie ma porownania podobno tylko cyfrowy polsat ma szybszy
|
|
Gmina powinna zażądać okazania z końcem roku od każdego kto ma przydomowe szambo minimalnie 12 faktur vat ( 1 wywóz na mieś. )za wywóz szamba i sprawa była by rozwiązana bo każdy wtedy musiałby raz w mieś. zamówić wywóz. Nie musieli by nikogo ścigać czy jeździć i fotografować - udowadniać .
|
|
o hahhahahah jak to czytałam to myślałam że padne!!!!! Ty albo nie jesteś z Polski albo nie umiesz pisać !!!!!!!! Chyba jaja sobie robisz !!!!!! haha
|
|
o hahahhahhaha - dobre ;p
|
|
mam pytanie czy ktoś był tam na rozmowie w sprawie pracy?
|
|
Kina będą na bawełnie , a może już są bo pomieszczenia handlowe już można wynająć. Tak że ruszamy na zakupy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |