poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film \"Jack Strong\" o płk. Kuklińskim

Ja szukać zona, ja mieć posag i mieć hektary i krowy i trzode i Johna Deera też mieć. Ja nie mieć żona a mi się chcieć. Ja mieć dwie hurtownia i czy stacje benzynowa i wiecej jak połowa miasta moja i ja zatrudniać duża ludzia ja szukać żona. Ja miec dacze na wsi i wille w miasto. Mieć konto i duzo piniadza. I mersedesa na pole jezdzic. Kupic ja w tym roku dyskoteka i zaczac chodzić na silownia i ciskac 120 na klate. Jezdzić gulfem dwojka a czasem i trojka.
Dziewochy dobre do oporzadku pisac a dziolochy miastowe dzwonic . Nie odwrotnie.Ja być fajny i haroszy malczik. Ja chlop z miasta ale z biznesem ze wsi. Ja miec beemwu na blm i mersedesa na bl. ty jedzic ze mna ty sie nie wstydzic.

:):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Buchachachacha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film \\\"Jack Strong\\\" o płk. Kuklińskim

Sam to napisałeś? hahaha

Uważaj NiE SRAJ OGNIEm. PAPIER ZAPALISZ, DOMEK PODPALISZ :D

Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl)
Data: 17-03-11 15:22

Tomuś

Wsadź sobie w dupę koreczek to będziesz uszami srał:)
Gacie zostana czyste:)

OKRES OCHRONNY DLA BYDŁA MINĄŁ BEZPOWROTNIE !

taka posade jak masz , tylko ci pozazdroscic, powodzenia i duzych zarobkow

Łomża gdzieś pod kościołem.........
Spotykają się dwie star panny i rozmawiają....
-Kochaniutak słyszałaty że w lasku jednaczewskim atakuje kobiety jaki zboczuch?
- Nie, nie słyszała ja, a co robi?
- Gwałci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-O! I co tera?
-A nic,zara ja zadziere kiece i tam polece

:D

jak zwykle plytkie

popieram jeziorko

Re: Film \\\\\\\"Jack Strong\\\\\\\" o płk. Kuklińskim

No, a poza tym 4lomza.pl powinno zależeć na wyjaśnieniu sprawy, bo została oskarżona o pomówienia:

"Dyrektor operacyjny Grupy CB Marcin Łaczkowski oddala pomówienia o nieścisłościach w zwolnieniach pracowników Fabetu-Łomża" - cytat tekstu.

orange to pomylka zyciowa nawet dodzwonic sie trudno a zasieg juz nic nie powiem ale dziwne ze wiekszosc jednak ma orange ludzie ogarnijcie sie czy naprawde wolicie to co gorsze za wieksza kase

Białystok zostanie metropolią w tym samym czasie,kiedy ja będę primabaleriną w rosyjskim balecie.

Ludzie !!! Przerażające jest co wy tutaj wypisujecie nie jako przyszli policjanci tylko jako zwykli obywatele... Pomyślcie jak byście chcieli być traktowani a jak policja traktuje obywateli i wyciągnijcie z tego wnioski . Policja jest dla obywateli Pamiętajcie o tym!. Jak by psycholog przeczytał co tu jest napisane na tym forum by sie za głowe złapał. (nie trzeba być w sumie magistrem psychologii zeby stwierdzić że co niektórzy nie powinni mieć nawet stycznosci z tą formacją) Ja jako zwykły obywatel (puki co) nie chciał bym aby moich praw pilnowali jak niektórzy z was!!!

Zastanawiam się, czy to nie jest gra na czas. Zbudujemy najpierw elegancką S8, Via Carpatię, lotnisko, rozbudujemy miasto i wtedy będziemy mieli lepsze argumenty w rozmowach, by zabrać Łomży Via Baltikę. Przydałby się jakiś rozsądny i zdecydowany protest przeciwko takim zakusom zachłannych polityków.

wszystko ***** dla sledzi szok wszystko biatystok nasze wladze niech tam sobie ida a lomze zostawic w spokoju lomzyniak pozdrawiam

i co znalesc juz ta zona

Referendum to wy sobie możecie robić :) Łomża jest za mała i biedny żeby ktoś się z nią liczył.

No i znów śledzikim próbują mieszać , tylko teraz moim zdaniem staje się to niebezpieczne , bo prezentuje stanowisko nie tylko ich, wprawdzie raczej nie będzie to miało większego znaczenia, ale mimo wszystko trzeba uważać, Via Carpatia przez Łomżę to to nie takie głupie , jeśli ma być tak jak jest w przyjętym dokumencie ż muszą sie łączyć i dalej prowadzić na Litwę to dlaczego Via Carpatia nie mogłaby prowadzić przez Siedlce Zambrów i w Łomży łączyć się z Via Baltiką, tu jest własnie problem śledziki doskonale zdają sobie sprawę że jesli zacznie sie budować Via baltikę przez Lomże to nie bedzie sensu budować Via Carpatii przez białystok bo będzie prowadził
do nikąd będzie się urywała w śledziowie bez możliwości jej poprowadzenia dalej czyli nie będzie sensu budować jej.Referendum w sprawie oddzielenia się od śledziogrodu jak najbardziej , a każdy rząd żeby chociaż zachować pozory demokracji musi go uwzględnić i je uwzglednić , nie bardzo pasuje mi finansowanie dużej "wiochy " z imperialnymi ambicjami .Kolejna sprawa to kolejowa Riail Bltica w tej chwili wygląda na to że odłożona ad acta o to też możemy powalczyć Firma Covi sporządzająca niby raport w sprawie rail baltica w ogóle nie wzięła pod uwagę wersji linii kolejowej przez Łomżę mimo że powinna była przeanalizować wszystkie możliwe warianty tym .Parę razy wysyłałem maila do mich z prośbą o wyjaśnienie dlaczego nikt nie rozpatrywał wariantu przez Łomżę i nic milczenie , czyli że coś za tym jest być może sugestia ze strony władz żeby w ogóle nie brać go pod uwagę , co by było gdyby okazał się lepszy od innych , Scott Vilsonn też miał nie rozpatrywać wariantu Via baltica przez Łomże ale podniósł się krzyk i go uwzględnili

Sympatyczny Panie brunecie, spotkałam Cię dziś na statoilu przy MC i pomogłeś mi. Dość długo rozmawialiśmy, jednak zgubiłam Twój numer. Jak to czytasz to zapewne wiesz o co chodzi, jeśli chcesz to odezwij się do mnie.
K.

Proszę bez zbędnych komentarzy.

chilipepper05@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org