poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Morawiecki dla BBC: Do Polski mogą wrócić setki tysięcy osób

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

żydowscy kaci Polaków

Ale się poniektórzy podniecili tym klubem gejowskim ;)

Re: Morawiecki dla BBC: Do Polski mogą wrócić setki tysięcy osób

Ciekaw jestem na jaka kase licza ludzie którzy wstrzymuja budowe galerii oraz jeszcze bardziej ciekaw jestem kto dał im cynk ze mozna by zaskarżyc uchwałę.
a moze sad powinien sie przyjrzec czy moze ktos wczesniej, juz przed wydaniem uchwały nie planował jej zaskarżyc aby kasiorke na tym zrobic.

jak widac po wielu wydażeniech w łomży taki scenariusz wcale by mnie nie zdziwił

moze ta druga na bawełnie bedzie miała taka sama historię

i oto powoli moze sie nam rysowac odpowiedz na pytanie czemu dobrze sie stało iz łomża nie jest miastem wojewódzkim?
bo dzieki temu nie nosimy chwalebnego tytułu najbardziej zacofaniej stolicy województwa w polsce.

jesteś w KRUSie- jesteś czyimś utrzymankiem.
nie wstyd ci, dziadzie jeden z drugim ?

ludzie płakać sie chce,tną formy ,rujnują cały zakład,wywożą co sie da.To wszystko wyworzą do Opola i Torunia.Dyrektorzy tych firm niemaja tam pracy i dlatego rozjebali u nas zakład zeby oni skurwysyny mogli sie utrzymac a tu przez nich 100 rodzin niebedzie miało co do gara włożyc.Miejmy nadzieje ze łomzyński przedsiebiorca (narazie niepisze kto)wykupi plac,hale i poszerzy swoja działalność i łomzyniacy znajda zatrudnienie.A dyrektor to cipa boi sie zarządu jak djabeł świeconej wody.kobieta lepiej zarzadzała firmą jak on.zeby nie ochrona to francuz by wyjechał na taczce.

najepszy teren to obecny rynek który nie jest najlepszą wizytówką naszego miasta, zwłaszcza dla osób które jadą do Łomży od strony Olsztyna

to jest przykre ze pare pionkow wstrzymuje rozwoj miasta, jak w koncu cos tu zbuduja to nikogo mlodego juz w miescie nie bedzie.

Witam.
Czy ktoś wie, gdzie w Łomży lub okolicy mogę kupić sztachety drewniane?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Witam , nie wiecie moze gdzie w Łomży uczą gry na perkusji?

w szkole muzycznej

a ja tobie radze isc do experta na bema tam chlopaki sie znaja na rzeczy poza tym radze tobie zlozyc skladaka czyli wchodzic na pc forum piszesz do jakiej kwoty ma byc sprzet i do czego przeznaczony spisujesz na kartke idziesz zamawiasz pod zespoly i tyle ;)

Witam znów.
Kolejne pytania z mojej strony dotyczące Juwenalii 2011 w Łomży, które ponoć mają być 6 Lipca i to jest pytanie kiedy i gdzie będą.
Niby mają wystąpić:
-Enej,
-East West Rockers,
-Sidney Polak,
-Łona
Start godz 21:00

Prosze o dop

Klub gejowski chyba wiąże się również z tym, że będą tam przychodzić biseksualiści i lesbijki. I chciałabym zauważyć, że mieszkając na chwilę obecną w olsztynie taki właśnie klub całkiem dobrze funkcjonował i przychodzili do niego nie tylko homoseksualiści ale też zwykłe pary. (co mnie bardzo zdziwiło, bo jestem przeciwna homo-seksualności) Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta.. było tam o wiele kulturalniej niż w innych klubach. Odeszłam trochę od tematu... Moim zdaniem jak na Łomżę to nie przejdzie. To miasto hetero. Zdecydowanie - NIE. :)

Napisałem bo nie wiem i dlatego się pytam tutaj. I jak to tam będzie czy to na muszli czy w jakimś klubie???

Ponad rok mam internet mobilny z play'a i jestem bardzo zadowolona, szybki, bez żadnych przerw gdziekolwiek bym nie była. Cena b.dobra poza tym przez pół roku płaciłam tylko 1zł. Polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org