wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamscy kłamcy i złodzieje cudzych zasług

a jak bym miał nick typu MICHALINA JAŚ ŚMIETANA było by lepiej? tempi są niektórzy ludzie.ktoś pilnie szuka roboty a tu takie odzewy:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamscy kłamcy i złodzieje cudzych zasług

Co z tego że policaje czytają to forum jak sami kopcą rusaki :)

Sram na PO

Ludzie! Jak czytam kolejny raz o tym czy w Łomży powstanie pierwszy hipermarket czy nie to krew sie zalewa. Bialystok ma już kilka porządnych galerii i nikt tam nie robi problemu tylko w naszym "kochanym" mieście Łomża czawsze znajdą się jacyś ludzie aby to wstrzymać. Czy dwie osoby mają taki poważny problem? Przecież tyle osób może zyskać pracę dzięki powstałym galeriom.Ludzie, zastanówcie się ! ! ! !

Dokładnie, a ile straci?

Synkowie właścicieli sklepików osiedlowych rozwożą się ścigaczami, lepszymi furkami... Wiadomo szkoda ich. Niech dalej zarabia jeden ich sklep na całą ich rodzine, a my ZWYKLI mieszkańcy tego miasta jeździjmy porządnie się ubrac do naszego kochanego Białegostoku. Po co nam kilka sal kinowych jak mamy nasze KINO na Wojska Polskiego. My nie potrzebujemy czegoś wiecej, strzechy z słomianym dachem w zupelności wystarczą

po co nam druzyna pilkarska w 2-3 lidze jak moze byc w 5... kur..wa krew człowieka zalewa co za imbecyle zacofane

dajcie spokoj Łomża zamiast sie rozwijac to sie zwija... szkoda slow na to wszystko... jak zwykle wszyscy w okolo sie z nas smieja...

Dokladnie.po co tym dwóm kobietom hipermarket? Znając zycie to siedza spokojnie na rentach lub emeryturach i z nudow pisza kolejne petycje, zaskarzenia i wnioski da sadow.A moze liczyly na jakies pieniazki z tytulu sasiedztwa ich dzialek z planowana galeria.Dlaczego wogole ich chore pomysly sa brane pod uwage?? Tyle osob na tym traci.Smutne :(

śLeDcZy jaki jest sens w odswiezaniu tego tematu? kolejnemu sie nudzi i chce popisac troche glupot, ze "lomzyniak" to jest ktos a juz z okolic to cham? czym tu sie szczycic? bylem w wiekoszosci duzych miast w polsce to ludzie nawet nie wiedza gdzie jest lomza... gdy powiedzialem z jakiej okolicy jestem odrazu kolarzyli... ja akurat sie szczyce tym ze nie jestem lomzyniakiem... tyle!

Wsi spokojna, wsi wesoła....

Kefas w Warszawie, ostatni ślad evy widziałem w Zambrowie. To tyle co wiem.

ROLNIK?
Gnojówka, gnojówką.
Ale na pola wylewane jest ludzkie gówno.
Mało to szambiarek na polach widać?
Nie słyszałam, by krowy srały w kanalizację a z szamba wybierano gnojówkę.
A później jemy ziemniaczki na ludzkim gownie.
Już nawet wiem jak takowe wygladają.
Babcia mnie nauczyła je rozróżniać.
Aż chyba zadzwonie do wydz. ochrony środowiska i spytam czy to jest legalne - i jaki jest na to paragraf.
Jeśli nie - za każdym razem jak zobacze gównowciągarkę na polu będę dzwonić na policje.

ale temad , a ja myslałem rze najfienksze bóraki to łomszyniaki a nie wiesniaki

rudy błazen z druhem

Dzięki

Witam.
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat ZK Czerwony Bór?
Konkretnie chodzi mi o rozkład widzeń,tzn.w jakie dni i w jakich godzinach.

Złożyłam około 35 CV i co i nic nie ma

powiedzcie im to w oczy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org