Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zyska na debatach? |
ADALL, Przede wszystkim, milo Cie tu znowu widziec i mam nadzieje, ze to 'harbinger of things to come', czyli sygnal rzeczy jakie maja nastapic, no i ze juz zaczniesz znowu regularnie udzielac sie na tym Forum .... nawet, oby tylko dotrzymac kroku tej naszej Rysi, ktora to ciagle tu tak 'buszuje'. A ten jej post powyzej to juz 'quintessential' (klasyczna) Ryskago! Co do tej oferty, tym razem niestety musze 'dac dyla' i odpowiedzic Ci jak powyzej Rysi, tzn., ze moze innym razem? Oczywiscie, z tych samych powodow. Pozdrawiam, wychu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zyska na debatach? |
carmello jak mozesz to napisz do mnie na GG ok bardzo wazne dla mnie moj numer to 1888497 czekam
|
|
W słowniku JĘZYKA POLSKIEGO brakuje takich słów i na pewno duża część słuchaczy nie "kuma" o co "biega" :). Jeśli chodzi o muzykę w radiu "Eska" to różni się od "Plusa" chyba tylko tym że mają więcej płyt, ale poziom jest tak samo nędzny.
|
|
Jest kiepsko. No a te predkości ... :-))
|
|
osobiście poruszałam na tym forum temat pielęgniarstwa w państwowej uczelni. Krytykowałam to że powstają już istniejące w Łomży kierunki. A jednak w PWSIP, jak wynika z tej dyskusji nic takiego nie powstanie. W radiu słyszałam, że jakaś komisja ma oceniać bazę materialną tej uczelni, a jak widać uczelnia ta nie może się poszczycić zbyt bogatą. Co do jej upadku to nie wiem co myśleć. Nikt głośno nic nie mówi, ale gdybym była absolwętką szkoły średniej, spośród łomżyńskich uczelni PWSIP bym nie wybrała, ze względu na chociażby tą dyskusje. P.S. Obserwując z boku, myślę że, w Łomży najlepiej trzyma się Agrobiznes.
|
|
WRESZCIE JEST CZEGO POSŁUCHAĆ TAK TRZYMAĆ ESKA. TO JEST TO...
|
|
Po pierwsze Radia Eska skierowane jest do grupy celowej contemporaiy hit radio czyli słuchaczy w wieku 15 - 34. Jest to format radia, który najdłużej zachowuje świeżość i jest poszukiwany przez słuchaczy młodych, dynamicznych i otwartych na nowości. Na łomżyńskim rynku jest to nowość pod wszystkimi względami, ogólnopolskie rozgłośnie - RMF FM czy RADIO ZET nastawiają się na nieco starszych słuchaczy i są radiami jeszcze bardziej komercyjnymi niż ESKA. W gigantach nie ma mowy o pomyłce, przejęzyczeniu, slangu. Tam każde wejście antenowe jest dopracowane w każdym szczególe, do tego stopnia że każde z tych wejśc jest praktycznie takie samo. ESKA według mnie jest radiem ciekawym i interesującym ale tylko przez moment. Na dobrą sprawę nie można jej słuchać codziennie. Radio to jest dobrą odskocznią od innych komercyjnych rozgłośni i na swoj sposób jest interesujące. Jednak po blizszym zapoznaniu się z ofertą programową i playlistą staje się nudne. Jeśli natomiast o słownictwo chodzi to jak inaczej dotrzeć do młodzieży jak nie ich własnym językiem. Pozdrawiam Marcin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |