Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipulator? ;) |
co ty masz do slownictwa w radiu eska. profesor sie ku*** znalazl :>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipulator? ;) |
Neo w całej Łomży szaleje ze swoimi zawrotnymi prędkościami :)
|
|
czego Wy słuchacie ? pf
|
|
a czy moze mi ktos polecić numer telefonu do auto komisu nazwe i jakis adres , jesli to nie klopot to bardzo was prosze , bardzo pilna sprawa ! ! !
|
|
Nr komórkowy do własciciela koisu przy ul. Szosa Zambrowska (kościoła parafii p.w. Św. Andrzeja Boboli): 501328262. Pozdro
|
|
Moim zdaniem najlepsza Pizzeria to Savanna na Browarnej, tyle żę ejst an ptroche na peryferiach.... W bcentrum najlepsza to jest niekwestionowanie Czery Pory Roku ( 4plus) . Był ktos w tej drugej na ul. Piłsudskiego (obok Alkoholi Świata) ??
|
|
I w ten oto sposób z ploteczki o upadku szkoły doszlismy do sedna sprawy :studiowac czy nie studiowac,oto jest pytanie.Jak by wiecej było studentów ,to moze byscie potrafili trzymac sie tematu,bo chyba tego ucza na studiach.A TEMAT BYŁ :UPADA SZKOŁA CZY NIE UPADA.Czytam i czytam i jakos nikt nie sprecyzował swych podejrzen
|
|
ooooohhhhhhhhhhhhh jak ja bym ich poprzepraszał i z jednej strony i zdrugiej,i z dołu i z góry,i od przodu i od tyłu i jak bym skonczył ich przepraszac to bym mógł znowu zaczac i pózniej jeszcze raz i jeszcze raz,przepraszałbym , az by mi buty wysiadły albo by mnie rece zabolały
|
|
wyluzuj balowaliśmy przy esce do rana i od nowa zaraz zaczynamy -:)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |